fbpx Skip to content

Az OkosOtthon Labor podcastjében beszélgettem Kálmán Gergellyel az Apple Vision Pro-ról és a Thread tapasztalatairól. Ez tulajdonképpen egy két részes adás első része, melyben előzetesen beszélünk az Apple VR/AR szemüvegéről, erről leginkább én beszélek a podcast alatt, hogy szerintem hol tart az Apple terméke, érdemes-e megvásárolni, mit tud jelenleg.

Ebben a részben még beszél Geri a Thread tapasztalatairól, ami ugye egy okos platform és korábban is volt már szó róla itt a Szifon.com-on. Az adás végében pedig az Oclean Ultra okos fogkeféről beszélgetünk néhány percet, amiről a napokban részletes cikk is lesz itt az oldalon. Hallgassátok meg a rövid, 1 órás adást alább.

Az Apple Vision Pro-ról részletesebben itt írtam korábban: Véleményem az Apple Vision Pro-ról – és a külföldi kollégák videói. A Thread-ről pedig itt beszéltünk korábban részletesebben: Az okosotthonok jövője? Mindent a Matterről és Threadről az OkosOtthon Labor podcastben!.

Az okos fogkefét pedig itt találjátok meg, ha már most meg akarjátok vásárolni, de ahogy említettem, néhány napon belül lesz egy részletes cikk róla.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok