fbpx Skip to content

Körülbelül karácsony óta van újra Apple TV+ előfizetésem, és az Apple rengeteget fejlődött az elmúlt 1-2 évben, ha sorozatokról van szó. A legfrissebb sorozatot, a Direkt Terápiát például a Ted Lasso alkotói készítették, így borítékolható volt, hogy bizony egy komoly párbeszéd-vígjátékkal találkozhatunk. Imádom minden percét a sorozatnak, főleg, hogy egy régi színész is helyet kapott, Jason Segel, aki korábban az Így jártam anyátokkal egyik szereplője volt. Aki esetleg azt a sorozatot nem látta volna, szerintem mindenképp pótolja!

Én alapjában véve nem voltam oda a Ted Lasso-ért sem, az első 1-2 rész nem győzött meg anno, de azok után, hogy megnéztem a Direkt Terápiát, kérdés nélkül rávettem magam újra a Ted Lasso-ra, így nem bántam meg.

Szóval szerintem érdemes megnézni mind a Direkt Terápiát, mind a Ted Lasso-t, ha humorral teli vígjátékra vágyunk, és egyedül vagy akár a kedvesünkkel néznénk valamit.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment