fbpx Skip to content

Írtunk már korábban az Apple Watch Pro-ról, ami elképzelhető, hogy csak egy, maximum két évet élhet meg, mivel az Apple a szokásos sport és rozsdamentesacél órák mellett az “extra” órákat ilyen periódusban hozza forgalomba. Lásd az Apple Watch Edition órákat, a kerámiát, a sport modell esetén az egyes színeket és így tovább…

A kérdés persze az, hogy mivel lesz jobb a Pro a többinél, mennyire vásárolják majd az emberek és hogy ezek után a normál (sport és nem sport) és Edition modellek mellett akár egy állandó, harmadik típust is életben tarthat az Apple. Mivel “Pro” típusról van szó, ezért legkevésbé sem valószínű, hogy alumínium tokozást kapna, illetve a sport órák Ion-X üvegű kijelzője is híresen karcolódik, szemben a rozsdamentesacél és Edition változatokkal, hiszen azoknál az üveg zafírkristály bevonatot kap. Az Apple Watch Pro-ról most kiszivárgott egy CAD render fájl, amin látható egy harmadik gomb is!

Mark Gurman szerint az új Pro változat egy nagyobb tokozást kaphat, tehát akár 7%-kal is nagyobb lehet az óra kijelzője, ami látható méretnövekedést jelenthet. 2018 óta ez az első alkalom, hogy a vállalat új Apple Watch designt vezethet be. Ez a jelenlegi téglalap forma továbbfejlesztése lehet, és nem a kör alakra váltás. Nem lesznek a pletykákban sokszor hallott, lapos oldalai sem. Anyagok tekintetében az óra állítólag tartósabb, titán házat kap, hogy extra strapabíró legyen.

Tehát nagyobb kijelzővel, hosszabb akkumulátor üzemidővel és új testhőmérséklet érzékelővel is rendelkezhet az új Apple Watch Pro, és a fentiek alapján a másik oldalra is kerülne egy gomb, ami az előbbi kép jobb oldalán található. Ez elvileg bármire beállítható lesz, tehát extra funkcióként használható akár alkalmazástól függően.

Természetesen, mint mindig, most is érdemes lesz mind az új iPhone, mind az új Apple Watch modellek esetén AppleCare+-t kötni, amivel kapcsolatban itt írtam korábban:

A várható árak kapcsán érdemes kiemelni, hogy ahogyan arról már korábban is írtunk, mind az iPhone, mind az Apple Watch legalább 20%-os áremelkedésen fog átesni, tehát ez a Pro Apple Watch karcolhatja majd egy iPhone árát is. Az árazással kapcsolatban ezt érdemes elolvasni: Várhatóan komoly áremelésre számíthatunk az iPhone és Apple Watch modellek esetén.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok