fbpx Skip to content

Három nappal az RC-k közzététele után az Apple újabb RC verziót adott ki az iOS 15.6 és iPadOS 15.6 esetén, ami valami olyan hibát javít, amit az RC közzététele óta jeleztek és így még a hivatalos megjelenés előtt javított is a cég. A többi szoftver esetén nem érkezett most újabb RC.

A hivatalos verzió megjelenésének ideje továbbra sem ismert, de az általában az RC után pár napon belül várható, valószínűleg jövő héten valamikor.

iOS 15.6 RC 2 és iPadOS 15.6 RC 2

A build verziószáma 19G71 – a július 12-én megjelent RC-é pedig 19G69 volt, tehát tényleg valami apró javításról van szó.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valami új funkciót, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15.6 RC 2 és iPadOS 15.6 RC 2 letöltési linkek

Az iOS 15.6 RC 2 és iPadOS 15.6 RC 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Szeptember 1-jéig még céges számlára is kérheted a keretezést!

(Szeptember 1-jéig még céges számlára is kérheted a keretezést!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Ogre23 Ogre23 says:

    Meg is jött a rendes.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Ogre23 Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Ogre23 Ogre23 says:

    Meg is jött a rendes.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Ogre23 Avatar for Szifon