fbpx Skip to content

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

2019-ben valamiért kihagyta az Apple az újévköszöntő kihívását, de ilyet már máskor is láttunk, mert például hálaadásnapi vagy épp Föld napi kihívás sincs mindig. 2020-tól viszont újra elérhető az újévköszöntő kihívás, és ennyi járványhelyzet után talán most minden eddiginél nagyobb szükségünk van rá, hogy megfelelően optimistán és lelkesedéssel vágjunk bele az új évbe, amihez most is egy, mind a három karikát teljesítő hétre lesz szükség.

 

Az új kihívásra idén is elég tág időintervallum áll a rendelkezésünkre, ugyanis január 1-től egészen 31-ével bezáróan ránk van bízva, mikor teljesítjük a kritériumokat. Bármely, egymást követő hét nap alatt kell mind a három tevékenység gyűrűt bezárnunk, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni. Csak annyi a fontos, hogy a napokat ne szakítsuk meg, mert nem összesen számít a hónapban, hanem egyhuzamban, és ha egyszer nem sikerül, akkor kezdhetjük újra.

A jelvény és a matricák idén se maradhatnak el:

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.