Újévköszöntő Apple Watch kihívás – kezdd erősen a 2022-es évet!

Az Apple Watch esetén elérhető kihívások több évre nyúlnak vissza, a lehető legváltozatosabb témákban, volt már köztük korábban is újévköszöntő, de nemzeti parkos, nőnapi, Föld napjára szóló, hálaadásnapi, és még jóganapi is, ezek közül ráadásul több is évente megrendezésre kerül.

2019-ben valamiért kihagyta az Apple az újévköszöntő kihívását, de ilyet már máskor is láttunk, mert például hálaadásnapi vagy épp Föld napi kihívás sincs mindig. 2020-tól viszont újra elérhető az újévköszöntő kihívás, és ennyi járványhelyzet után talán most minden eddiginél nagyobb szükségünk van rá, hogy megfelelően optimistán és lelkesedéssel vágjunk bele az új évbe, amihez most is egy, mind a három karikát teljesítő hétre lesz szükség.

 

Az új kihívásra idén is elég tág időintervallum áll a rendelkezésünkre, ugyanis január 1-től egészen 31-ével bezáróan ránk van bízva, mikor teljesítjük a kritériumokat. Bármely, egymást követő hét nap alatt kell mind a három tevékenység gyűrűt bezárnunk, tehát nem kell azt már január 1-jén elkezdeni. Csak annyi a fontos, hogy a napokat ne szakítsuk meg, mert nem összesen számít a hónapban, hanem egyhuzamban, és ha egyszer nem sikerül, akkor kezdhetjük újra.

A jelvény és a matricák idén se maradhatnak el:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Szempi says:

  Most ez komoly? Egyre gázabb cikkek kerülnek ki lehet kicsit el kéne gondolkodni :smiley:

 2. Jadeye says:

  minden egyes Apple Watch kihívásról van cikk, ergo nem igazán értem, mi a probléma számodra épp most.

  de előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy vendég bloggerként megmutasd, szerinted milyennek kellene lennie egy cikknek.

 3. expa says:

  Csak kritizálsz, jobbat nem tudsz…

 4. Jadeye says:

  @OMEGAfan nem baj, legalább megint kiadtad magadból, mint ahogy mindig. remélem, így már könnyebben indul a napod. persze ha meg nem lenne róla cikk, akkor meg az lenne a baj.

  de akkor hajrá, küldd be vendég bloggerként a saját változatodat, mutasd meg mindenkinek, te mire vagy képes, ha neked a fenti cikk nem felel meg. érdeklődve várom.

 5. Hello. Valaki tud rá megoldást hogy ne csak a telefonban lássam a különleges kihívás díjakat de órán is rajta legyen? Valamint ha be van kapcsolva ezekről az értesítés miért nem kapom meg🥴 Ui: 13pro és WatchS4
  Előre is köszönöm

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!