Elérhető az iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8 és tvOS 15 kiadásra szánt, RC verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a keynote után elérhetővé tette az iOS 15, az iPadOS 15, a watchOS 8 és a tvOS 15 kiadásra szánt, RC verzióit – illetve az is kiderült, hogy ezek hivatalos megjelenése szeptember 20-án lesz. A macOS Monterey esetén viszont augusztus 30. és a beta 6 óta nem érkezett újabb build, így most RC sem, és a megjelenési idejéről sem közölt semmit az Apple.

Az újdonságokkal vagy folyamatosan frissítjük ezt az írásunkat, vagy pedig új cikket teszünk közzé, ha valami drasztikusan új dolog bukkan fel. Felfedeztél valamit, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

iOS 15 RC és iPadOS 15 RC

A build verziószáma 19A344.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 15 RC és iPadOS 15 RC letöltési linkek

Az iOS 15 RC és iPadOS 15 RC IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 8 RC

Az új build verziószáma 19R346.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 15 RC

Az új build verziószáma 19J346.

A fejlesztői béta profil ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából, a nem 4K-s modellhez való IPSW pedig innen:

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 15 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 15 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 15-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 15-ről szólóakat itt, a watchOS 8-ról szólókat meg itt, a tvOS 15-ről készülteket itt, a macOS Monterey kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Zozzy says:

  Ezt figyeljétek! Felraktam az ios 15 RC-t. HomePodon sirinek kiadtam egy parancsot, ami nem futott végig. Angolul elmondta siri, hogy nem tudja a parancsot lefuttatni, elmondta a hibakódot, majd a következő furcsaságot hallottam, angol kiejtéssel ezt mondta: “ájszmeretlen hiba tortent.”. Tapasztalt vki ilyet? Kezd magyarul tanulni Siri?

 2. Zozzy says:

  Az élő szöveg funkció nem működik nálam, pedig az infók között fel volt tüntetve, mint új funkció. Vmelyik bétában még volt, aztán eltűnt. 11 Pro Max

 3. Jadeye says:

  magyar nyelvre állított készüléken nem megy. ha átállítod angolra, akkor menni fog. valamelyik bétában változtatta meg az Apple.

  korrigálom, erre végül lett megoldás, csak máshova dugta az Apple, ahogyan azt lentebb @Osoulz kolléga leírta:

 4. Osoulz says:

  Az Általános/Nyelv és régió menüpontban lehet bekapcsolni az élő szöveget. :slight_smile:
  Igen, elég érdekes helyre tették. Az egyik bétában kapcsolódott ki nálam is, itt vissza tudod kapcsolni.

 5. Zozzy says:

  Köszi. Hát elég béna helyre rakták, plusz beírtam a beállítások keresőjébe, és nem adta ki a találatot.

 6. gunar says:

  Ne erre hogyan találtál rá? Véletlenül v keresgéléssel? :thinking:

 7. Osoulz says:

  Én is egy fórumban olvastam a tippet.

 8. Kholax says:

  Nekem a “Share with you” nem működik. Valaki tapasztalt még ilyet?

 9. gunar says:

  Akkor köszi hogy megosztottad itt, mert előtte mindenki csak angolul tudta használni.

 10. Jadeye says:

  mármint a “Megosztva Önnel” opcióra gondolsz? Siri be van kapcsolva?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!