fbpx Skip to content

Megszokhattátok már, hogy hétvégére próbálok valami egyedi cikket készíteni nektek, ami hasznos információkat, tippeket, trükköket tartalmaz. Ilyen volt már a Wi-Fi 6-os, az M1-es teszt, a 2021-ben jótállás változásairól szóló cikkem, most pedig az Apple Watch-csal kapcsolatban szeretnék megosztani pár hasznos tanácsot!

Ez a cikk lényegében egyedi, bizonyos eseményekhez létrehozható Apple Watch óraszámlapokat fog tartalmazni, valamint azoknak az automatikus beállításait, illetve egyéb tippeket ezekkel kapcsolatban!

Az Apple Watch az átlagos ember számára az edzésről és az értesítésekről szól. Jóformán erre a két funkcióra használjuk az óránkat, no meg persze megnézzük az időjárást esetleg, vagy éppen az időt. Ezen kívül persze megannyi alkalmazás érhető el, de ezek sok esetben lassúak, vagy telefon nélkül egyáltalán nem működnek.

Az Apple az iOS 14-gyel sokkal több lehetőséget adott a fejlesztőknek, hogy alkalmazásukban nem egy, hanem több komplikációt is használhassanak. Ezáltal úgymond egy alkalmazás egy teljes óraszámlapot is kitölthet, lásd az alábbit.

Természetesen ez még ritka, mint a fehér holló, sajnos a fejlesztők nem nagyon használják ki továbbra sem a komplikációkat, egy egyszerű problémát nem tudtam megoldani normálisan, hogy bevásárló listát lássam középen, és abba a listába bármikor rakhasson információt a párom. Szóval alapjában véve ez még nem egészen kiforrott, de azért már használhatjuk a számlapot bizonyos eseményekhez. Ilyen például egy séta, egy bevásárlás, de lehet az esti filmezés, a napközbeni munka és így tovább… Nézzük meg, hogyan működnek ezek a számlapok!

Óraszámlap a bevásárláshoz

Manapság már az is programnak számít, ha valaki bevásárolni megy, ami egyfelől szomorú, másfelől legalább kimozdul az ember. Így megértem, ha az emberek tülekednek az IKEA-ban, vagy éppen az Auchan-ban. Ehhez érdemes egy specifikus óraszámlapot használni, ami mondjuk tartalmazza a bevásárló listánkat, kedvezmény kártyáinkat, azonnal hívható az asszony, mert ugye ha éppen nincs adott termék, mit vegyünk? ??‍♂️? És végül adott esetben egy számológépet, ami kellhet bevásárlás közben. Ehhez én egy Infógrafikon alapot használtam, és kialakítottam rajta a bevásárlós óraszámlapot!

Amennyiben sorban megyünk bal és jobb felül az időjárással kapcsolatos dolgokat láthatjátok, ez azért kell, hogy ha vásárlás közben mondjuk elered az eső, akkor azért tudjak róla. Bal alul a pulzust mutatja, én szeretem látni, jobb alul pedig a már megszokott mozgás gyűrűket. Középen felül a párom van, ha kérdés van, vagy üzenetet küldenék, akkor gyorsan elérem és az AirPods segítségével beszélhetünk. Bal oldalon egy számológép, amit én jobban szeretek a beépítettnél. Haptikus visszajelzést kapok, ha megnyomok rajta valamit, illetve gyorsabban lehet vele számolni. Jobb oldalon a StockCards appot láthatjátok, amikben benne vannak a kártyáink, alul pedig a klasszikus emlékeztetőt, amiben közösen írjuk a bevásárló listát.

Ezen a képen az egyes alkalmazások komplikációira nyomva láthatjátok, miket látok az órán. A listát például könnyedén pipálhatom és valós időben látja a párom is, hogy sikerült-e minden megvenni. ? Ezt az órafelületet a cikk kedvéért most az Árkád bevásárlóközpontra állítottam, ha odaérek, akkor automatikusan átvált erre a nézetre az óra. Erről a cikk második felében fogok írni. A számlap letöltéséhez kattints ide.

Óraszámlap a sétához

Az alábbi óraszámlap sétára lett készítve. Lényegében 30-40 perces sétára, akár telefon nélkül használható, amikor kizárunk mindent és mindenkit erre az időre.

Balra fent a szokásos pulzust láthatjuk, ez sosem árt. Középre a Zene alkalmazást raktam ki, amiben előre legyártott “sétás” lejátszási listát szinkronizáltunk, offline hallgathatunk. Bal oldalt lentre az eső előrejelzést tettem ki, ami nem árt. Középre a naplementét, mert szeretünk szép időben, naplementében sétálni és tudni, mikor megy le a nap. Végül pedig az edzés ikon, amivel elindíthatjuk a kültéri sétát. Én nem szoktam sűrűn sétálni és mivel az edzőtermek nincsenek nyitva, így ez volt a leginkább használható ötletem óraszámlapra. Nyilván ahány ember, annyi szokás, a számlap módosítható, és innen letölthető! 🙂

Óraszámlap az esti filmnézéshez

Végezetül, de nem utolsó sorban, egy egészen érdekes számlapot mutatnék be, ami az esti filmnézést könnyíti meg, vagy éppen hagyja aludni a családot. Segítségével lényegében be tudjuk állítani az ébresztőt bizonyos feladatokhoz, de az otthoni lámpákat és végül aktuális filmnézést is irányíthatjuk az óránkról!

Az első ikon egyértelműen az időzítő. Miért? Azért, mert itt még nem alszunk, csak elindítjuk az esti rutint. Például gyerek fektetése, vacsora elkészítése, esetleg bizonyos műsor X vagy Y időpontban kezdődik. Az időzítő app egy rendkívül hasznos dolog, mert ugyan egyéni időzítést is beállíthatunk, de a legtöbbszőr a beépített bőven elegendő. Jobb oldalt fent láthatjuk az aktuális időt, és ki tudjuk számolni, hogy ha 2 óra múlva mondjuk jön a kedvenc sorozat, akkor már beállítunk az órán egy időzítőt.

Ezután jön az Otthon alkalmazás, amiben minden okos otthon eszközt irányíthatunk, így könnyedén beállíthatjuk a filmnézéshez a világítást, vagy éppen lekapcsolhatjuk a konyhában felkapcsolva maradt villanyt a pattogatott kukorica elkészítése után. De az Interkomon keresztül szólhatsz a felső emeleten lévő családtagoknak is, hogy kész a vacsora 8-kor!

Végül, de nem utolsó sorban az egyik legfontosabb komplikáció az aktuális lejátszás. Ezzel minden, a házban lévő eszközt tudunk irányítani, ami támogatja az AirPlay 2-t. Ilyen a HomePod, az Apple TV, de akár egy iPad is. Például leültük az Apple TV elé Netflixezni, akkor az órán keresztül megállíthatjuk a sorozatot vagy pörgethetünk is benne! Ide kattintva letölthető.

Apple Watch óraszámlapok automatikus váltása

Mit sem ér az egész persze, hogy ha ezeket nem automatizáljuk. Például munka közben más számlapot szeretek használni, mint este, ahogy látjátok. Bevásárlás alatt is érdemes mondjuk másikat használni vagy edzéshez vagy bármi máshoz, embere válogatja.

Ahhoz, hogy az óraszámlapokat automatikusan váltsuk, a Parancsokra van szükségünk, azon belül pedig lent az Automatizálás fülre.

Itt beállíthatjuk, hogy milyen automatizálásra váltsuk át az óraszámlapot. Ez lehet idő vagy GPS alapú, és még sok más. Kattintsunk mondjuk az idő alapúra, majd folytassuk:

Keressünk rá az Apple Watch szavakra és válasszuk ki az Óraszámlap beállítása menüpontot. Amennyiben szeretnénk értesítést is, hogy az óraszámlapot átállította a rendszer keressünk rá az értesítésekre is.

Végül válasszuk ki azt a számlapot a Parancsokban, amit szeretnék beállítani, illetve állítsuk be az értesítést, ha szükségünk van rá. Lépjünk a Következőre, majd kapcsoljuk ki a Rákérdezés a futtatás előtt opciót, és mentsük el.

Konklúzió

Sokan nem használják ki az óraszámlapok adta számtalan lehetőséget, amit az Apple Watch ad számunkra. Mindig csak keresik a Rolex meg Casio számlapokat, hogy akkor olyan legyen az óra, ami persze nem állítható be rendesen, és ezek nem is valódi számlapok, hanem csak egy adott alkalmazás, és az Apple Watch nem is egy Rolex. Az Apple okos órának szánta, így ennek megfelelően vannak hozzá funkciók is.

Remélem, ez a cikk picit mindenkit elgondolkoztatott, hogy hogyan lehet még jobban kihasználni az Apple Watch-ot. 🙂

Érdekelnek még óraszámlapok? Nézd meg ezt a cikkünket is: Szifon.com: ezeket az óraszámlapokat és alkalmazásokat használjuk az Apple Watch-on!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. imádom a komplikációkat, mégis egy letisztult számlapot használok :smiley: /Számok (2 pár)/
    //persze be van állítva még 20 másik számlap, de itt kötök ki mindig//

  2. ha beállítom hogy megváltoztassa a számlapot utána automatikusan vissza áll ha eljövök onnan vagy arra is kell egy parancs?

  3. Arra is kell egy parancs természetesen. Nyilván ez egyén függő, ki, hova, és mikor jár.

  4. Avatar for gunar gunar says:

    Nekem a Grocery List a bevásárláshoz jobban bejön, évek óta használjuk és az átjárható droidról is ha arra lenne szükség. Az kifejezetten ilyen célra van. A StockCards igen az nálam is jól teljesít jó ideje.
    Az ötlet amit fent leírtál amugy nagyon jó, mert végre valaki aki kényelmi dolgokra is használja az óráját ha az okos. Nekem mondjuk hiányoznak pl a klímámhoz való és a samu tv-hez való appok, mert jó lenne azokat is óráról vezérelni, ha már a kényelmi app ott figyel a telón. De a gyátók még eddig nem jutottak el sajnos. Persze lenne még pár eszköz amihez szintén szívesen használnám az órámat, de talán majd 1x lehet.

  5. Szia, melyik WatchOS verzióval készültek a számlapok? Azt írja, hogy az óraszámlap nem érhető el a watchOS általam haznált verziójával. Nekem a 7.3 van fent. És 4-es Watch-om van. A másik kérdésem, hogy a pulzus kijelzés az egy másik programmal van? Mert az alap pulzusszám kijelzésnél, csak egy szív ikon van és nem mutat számot.
    Köszi

  6. Ez érdekes, a legfrissebb szoftverrel készültek. HeartWatch az app.

  7. Avatar for Czo Czo says:

    Nalam Series 4-en, 7.3-as OS eseten mind a harom szamlap letoltheto es telepitheto volt.

  8. Köszi, megvan a hiba, google chrome-ból nem ment a telepítés viszont safariból igen.

  9. Avatar for Czo Czo says:

    A kulso bongeszok fejlesztoinel jellemzo, hogy egy csomo dolgot nem implementalnak le rendesen.

  10. Én hiába állítom be hogy GPS lokáció alapján váltson nem csinál semmit se amikor munkába értem se a Spar-ba se mikor haza. Be van állítva az adatvédelem helymeghatározásnál, hogy Apple watch óraszámlapok engedélyezve alkalmazás használat közben. Mi nincs még beállítva hogy működjön? köszi

  11. Nekem se működik automatikusan… :frowning:
    Viszont ha kézzel indítom a parancsokból a folyamatot, ott szépen le fut hiba nélkül.

    Ha viszont egy pontos időpontra konfigolom, úgy tökéletesen teszi a dolgát!

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem a számlapokra kell engedélyezni, hiszen nem a számlapok működéséhez kell a GPS, hanem a Parancsoknak. nézd meg, hogy a Rendszerszolgáltatások alatt a Helyzetalapú jelzések is be van-e kapcsolva.

  13. Nálam be van kapcsolva, de sajnos igy sem müködik

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    sajnos akkor passzolom.

  15. azért nagyon szépen köszönöm a választ. Még nem adom fel, teszek egy két próbát aztán ha van eredmény szólok!

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából van egyáltalán bármi rendszerszolgáltatás letiltva a helymeghatározás alatt? ha igen, azt engedélyezd, és próbáld meg újból létrehozni a parancsot egy újraindítás után, és nyilván a megadott helyzet ne a jelenlegi helyzeted legyen, hanem valami más, hogy az se kavarhasson be, hogy csak azért nem “triggerelődik”, mert nem érzékeli, hogy elmentél otthonról valahová.

  17. megpróbálom!

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tehát nálad akkor eleve ki van kapcsolva az ehhez szükséges opció, így akkor nem csoda, hogy nem megy.

  19. De melyik ez az opció? Mert számomra nem egyértelmű. Azért küldtem be képet.

  20. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ott írtam, hogy:

  21. Elsiklottam felette bocsi. Elvileg ez elég hozzá vagy kapcsoljak be mindent? Anno tudom hogy azért kapcsoltuk ki a fölösleges helymeghatarozasokat mert az akksi Így jobban bírta. Ez már nem fontos?

  22. Ez már nem, nekem már csak az van kikapcsolva, ami mondjuk nem működik itthon. De minden máshoz használok GPS-t, és iPhone 11 Pro-val nem számít.

  23. és mi nem működik itthon? Most működött a parancs de manuálisan kellett rányomni hogy fusson le és nincs olyan opció hogy rákérdezés futtatás előtt. mi lehet a baj? Van egy edzés automatizmus ott van ilyen opció a többi számlapnál viszont nincs.


  24. Az lehetséges ha GPS pozícióhoz állítom be akkor nincs ilyen opció hogy rákérdezés futtatás előtt?

  25. A GPS alapú nekem sem akar működni (érzékeli, hogy elhagytam a helyet, és kirak egy üzenetet a telóra, hogy akarom-e futtatni, és ha ott rányomok akkor megcsinálja…), az időpont viszont megy.
    Egy gondom ezen kívül is van, pl az Egység számlapot csak az órán tudom kiválasztani, mert a Watch alkalmazás nem látja, ezért nem is tudom automatizálni…

    Viszont már február 1-jén megkaptam az Összefogás díját, amihez februárban 7 alkalommal kell bezárni a mozgás gyűrűt… :rofl:

  26. Igen azt én is megkaptam…

  27. Nálam sem működik automatikusan. A telefonon rákérdez a futtatásra. Ha ott engedélyezem akkor teszi a dolgát.

  28. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    bbmcsab, szorian: szintén zenész. Ha valaki rájön a trükkre, hogy mit kell tenni a működésért, ne tartsa magában, előre is köszi!

  29. És mi nem működik itthon? Csak hogy akkor kikapcsolnám azt én is. Neked a GPS alapú úgy működik mint nekünk, hogy le kell futtatni a parancsot ha megérkezel és feldobja vagy az is átvált automatikusan? Mert ha igen akkor nem tudom mit bénázunk el…

  30. Olyan parancsot szeretnék létrehozni ,hogy ha elmegyek otthonról akkor állandó megjelenés legyen az órán ha haza érek akkor kapcsoljon ki a folyamatos kijelzés ; szerintetek milyen parancsot hozzak létre? Köszi a választ

    Közben rájöttem és működik, mindig megkérdezi hogy futtassa -e ? Jó lenne ha magától csinálná kérdés nélkül

  31. Hát például népszerűek a közelben ki van kapcsolva, de nekem a jelentős helyek is, meg a helyzet alapu javaslatok. Én GPS alapján végül nem használom, mert beállítottam időre az jobb nálam.

  32. Neked egyébként a GPS alapú működött ?

  33. A futtatásra nem is kérdezett rá, csak a számlap változott ?

  34. Sztem rákérdezett de annyit nem foglalkoztam vele. :slight_smile:

  35. de ha beállítod időre akkor az azt jelenti, hogy mindig ugyan akkor mész pl a sparba, de ha mégsem akkor vissza állítod a számlapot? ez így gáz szerintem. Vagy csak nekem kicsit olyan fél megoldás automata de mégsem.

  36. Én nem járok spárba, kifli.hu-tól rendelek mindig. :smiley: De pl minden este 6 után ne zavarj módban vagyok. Ilyenkor átállítja itthonira az óra az órafelületet, reggel meg 10 után munkára. Ennyi. :slight_smile:

  37. Sajnos több külföldi helyen is azt olvastam, hogy a GPS alapú mindig rákérdez a futtatásra és ezt nem lehet kikapcsolni…
    Hátha a következő frissítés …

  38. Avatar for Perzio Perzio says:

    Ki tud segíteni?

    Letöltöttem egy Apple terméket, azt a programot amelynek a neve parancsok. Próbáltam beállítani, de valami nem sikerült. Azt szeretném elérni, hogy a program vizsgálja meg reggel 6.00-kor hogy itthon vagyok, vagy a munkahelyemen vagyok. Ha munkahelyemen vagyok akkor induljon el a szoftver. Most akkor is elindul reggel 6.00-kor ha szombat van vagy vasárnap van és itthon vagyok. Azt szeretném csak akkor induljon el a program ha munkahelyemen én is ott vagyok.

    Tud ebben valaki segíteni?

    Képet teszek ide róla.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for fuji001 Avatar for Czo Avatar for Perzio Avatar for Gascoigne Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for bbmcsab Avatar for Tamaci Avatar for egycsavo Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. imádom a komplikációkat, mégis egy letisztult számlapot használok :smiley: /Számok (2 pár)/
    //persze be van állítva még 20 másik számlap, de itt kötök ki mindig//

  2. ha beállítom hogy megváltoztassa a számlapot utána automatikusan vissza áll ha eljövök onnan vagy arra is kell egy parancs?

  3. Arra is kell egy parancs természetesen. Nyilván ez egyén függő, ki, hova, és mikor jár.

  4. Avatar for gunar gunar says:

    Nekem a Grocery List a bevásárláshoz jobban bejön, évek óta használjuk és az átjárható droidról is ha arra lenne szükség. Az kifejezetten ilyen célra van. A StockCards igen az nálam is jól teljesít jó ideje.
    Az ötlet amit fent leírtál amugy nagyon jó, mert végre valaki aki kényelmi dolgokra is használja az óráját ha az okos. Nekem mondjuk hiányoznak pl a klímámhoz való és a samu tv-hez való appok, mert jó lenne azokat is óráról vezérelni, ha már a kényelmi app ott figyel a telón. De a gyátók még eddig nem jutottak el sajnos. Persze lenne még pár eszköz amihez szintén szívesen használnám az órámat, de talán majd 1x lehet.

  5. Szia, melyik WatchOS verzióval készültek a számlapok? Azt írja, hogy az óraszámlap nem érhető el a watchOS általam haznált verziójával. Nekem a 7.3 van fent. És 4-es Watch-om van. A másik kérdésem, hogy a pulzus kijelzés az egy másik programmal van? Mert az alap pulzusszám kijelzésnél, csak egy szív ikon van és nem mutat számot.
    Köszi

  6. Ez érdekes, a legfrissebb szoftverrel készültek. HeartWatch az app.

  7. Avatar for Czo Czo says:

    Nalam Series 4-en, 7.3-as OS eseten mind a harom szamlap letoltheto es telepitheto volt.

  8. Köszi, megvan a hiba, google chrome-ból nem ment a telepítés viszont safariból igen.

  9. Avatar for Czo Czo says:

    A kulso bongeszok fejlesztoinel jellemzo, hogy egy csomo dolgot nem implementalnak le rendesen.

  10. Én hiába állítom be hogy GPS lokáció alapján váltson nem csinál semmit se amikor munkába értem se a Spar-ba se mikor haza. Be van állítva az adatvédelem helymeghatározásnál, hogy Apple watch óraszámlapok engedélyezve alkalmazás használat közben. Mi nincs még beállítva hogy működjön? köszi

  11. Nekem se működik automatikusan… :frowning:
    Viszont ha kézzel indítom a parancsokból a folyamatot, ott szépen le fut hiba nélkül.

    Ha viszont egy pontos időpontra konfigolom, úgy tökéletesen teszi a dolgát!

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    nem a számlapokra kell engedélyezni, hiszen nem a számlapok működéséhez kell a GPS, hanem a Parancsoknak. nézd meg, hogy a Rendszerszolgáltatások alatt a Helyzetalapú jelzések is be van-e kapcsolva.

  13. Nálam be van kapcsolva, de sajnos igy sem müködik

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    sajnos akkor passzolom.

  15. azért nagyon szépen köszönöm a választ. Még nem adom fel, teszek egy két próbát aztán ha van eredmény szólok!

  16. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    igazából van egyáltalán bármi rendszerszolgáltatás letiltva a helymeghatározás alatt? ha igen, azt engedélyezd, és próbáld meg újból létrehozni a parancsot egy újraindítás után, és nyilván a megadott helyzet ne a jelenlegi helyzeted legyen, hanem valami más, hogy az se kavarhasson be, hogy csak azért nem “triggerelődik”, mert nem érzékeli, hogy elmentél otthonról valahová.

  17. megpróbálom!

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    tehát nálad akkor eleve ki van kapcsolva az ehhez szükséges opció, így akkor nem csoda, hogy nem megy.

  19. De melyik ez az opció? Mert számomra nem egyértelmű. Azért küldtem be képet.

  20. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ott írtam, hogy:

  21. Elsiklottam felette bocsi. Elvileg ez elég hozzá vagy kapcsoljak be mindent? Anno tudom hogy azért kapcsoltuk ki a fölösleges helymeghatarozasokat mert az akksi Így jobban bírta. Ez már nem fontos?

  22. Ez már nem, nekem már csak az van kikapcsolva, ami mondjuk nem működik itthon. De minden máshoz használok GPS-t, és iPhone 11 Pro-val nem számít.

  23. és mi nem működik itthon? Most működött a parancs de manuálisan kellett rányomni hogy fusson le és nincs olyan opció hogy rákérdezés futtatás előtt. mi lehet a baj? Van egy edzés automatizmus ott van ilyen opció a többi számlapnál viszont nincs.


  24. Az lehetséges ha GPS pozícióhoz állítom be akkor nincs ilyen opció hogy rákérdezés futtatás előtt?

  25. A GPS alapú nekem sem akar működni (érzékeli, hogy elhagytam a helyet, és kirak egy üzenetet a telóra, hogy akarom-e futtatni, és ha ott rányomok akkor megcsinálja…), az időpont viszont megy.
    Egy gondom ezen kívül is van, pl az Egység számlapot csak az órán tudom kiválasztani, mert a Watch alkalmazás nem látja, ezért nem is tudom automatizálni…

    Viszont már február 1-jén megkaptam az Összefogás díját, amihez februárban 7 alkalommal kell bezárni a mozgás gyűrűt… :rofl:

  26. Igen azt én is megkaptam…

  27. Nálam sem működik automatikusan. A telefonon rákérdez a futtatásra. Ha ott engedélyezem akkor teszi a dolgát.

  28. Avatar for Tamaci Tamaci says:

    bbmcsab, szorian: szintén zenész. Ha valaki rájön a trükkre, hogy mit kell tenni a működésért, ne tartsa magában, előre is köszi!

  29. És mi nem működik itthon? Csak hogy akkor kikapcsolnám azt én is. Neked a GPS alapú úgy működik mint nekünk, hogy le kell futtatni a parancsot ha megérkezel és feldobja vagy az is átvált automatikusan? Mert ha igen akkor nem tudom mit bénázunk el…

  30. Olyan parancsot szeretnék létrehozni ,hogy ha elmegyek otthonról akkor állandó megjelenés legyen az órán ha haza érek akkor kapcsoljon ki a folyamatos kijelzés ; szerintetek milyen parancsot hozzak létre? Köszi a választ

    Közben rájöttem és működik, mindig megkérdezi hogy futtassa -e ? Jó lenne ha magától csinálná kérdés nélkül

  31. Hát például népszerűek a közelben ki van kapcsolva, de nekem a jelentős helyek is, meg a helyzet alapu javaslatok. Én GPS alapján végül nem használom, mert beállítottam időre az jobb nálam.

  32. Neked egyébként a GPS alapú működött ?

  33. A futtatásra nem is kérdezett rá, csak a számlap változott ?

  34. Sztem rákérdezett de annyit nem foglalkoztam vele. :slight_smile:

  35. de ha beállítod időre akkor az azt jelenti, hogy mindig ugyan akkor mész pl a sparba, de ha mégsem akkor vissza állítod a számlapot? ez így gáz szerintem. Vagy csak nekem kicsit olyan fél megoldás automata de mégsem.

  36. Én nem járok spárba, kifli.hu-tól rendelek mindig. :smiley: De pl minden este 6 után ne zavarj módban vagyok. Ilyenkor átállítja itthonira az óra az órafelületet, reggel meg 10 után munkára. Ennyi. :slight_smile:

  37. Sajnos több külföldi helyen is azt olvastam, hogy a GPS alapú mindig rákérdez a futtatásra és ezt nem lehet kikapcsolni…
    Hátha a következő frissítés …

  38. Avatar for Perzio Perzio says:

    Ki tud segíteni?

    Letöltöttem egy Apple terméket, azt a programot amelynek a neve parancsok. Próbáltam beállítani, de valami nem sikerült. Azt szeretném elérni, hogy a program vizsgálja meg reggel 6.00-kor hogy itthon vagyok, vagy a munkahelyemen vagyok. Ha munkahelyemen vagyok akkor induljon el a szoftver. Most akkor is elindul reggel 6.00-kor ha szombat van vagy vasárnap van és itthon vagyok. Azt szeretném csak akkor induljon el a program ha munkahelyemen én is ott vagyok.

    Tud ebben valaki segíteni?

    Képet teszek ide róla.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for fuji001 Avatar for Czo Avatar for Perzio Avatar for Gascoigne Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for bbmcsab Avatar for Tamaci Avatar for egycsavo Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar