fbpx Skip to content

Az Apple este 7-kor elérhetővé tette az iOS 14.3, az iPadOS 14.3, a watchOS 7.2 és a tvOS 14.3 kiadásra szánt, RC verzióját.

Az előző bétával szembeni, pontos változások egyelőre nem ismertek, de az újdonságok listája szerint többek között a ma megjelent AirPods Max támogatása is közéjük tartozik, ahogyan a Fitness+ is megjelenhetett Ausztrália, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Írország, Kanada, Új-Zéland esetén. A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett újabb béta.

iOS 14.3 RC és iPadOS 14.3 RC

A build verziószáma 18C65.

A fontosabb újdonságokat most is összeszedte egy videóba a 9to5Mac:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14.3 RC és iPadOS 14.3 RC letöltési linkek

Az iOS 14.3 RC és iPadOS 14.3 RC IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7.2 RC

Az új build verziószáma 18S563.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.3 RC

Az új build verziószáma 18K561.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok