Kezünkben a HomePod mini – teszt és vélemény

Az idei év egyik legjobban várt terméke számomra a HomePod mini volt. Ez a kis hangszóró, ami szó szerint kicsi, szuper társ lehet a háztartásban és ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb Apple termék 2020-ban!

2018 elején jelent meg a HomePod, ami lényegében azóta is töretlen töretlen sikerrel az egyik legjobb, 360 fokos hangzásra képes kis hangfal. Továbbra sem találtam effektíve vetélytársat a hangzásában, ha arról van szó, hogy szeretnénk betölteni a szobát, avagy “room filling” élményt kapni. Ettől függetlenül a HomePod zártsága úgymond az átka is, tehát hogy egy Bluetooth-képes hangszóró nem Bluetooth-os, és kizárólag Apple termékekkel működik. A HomePod mini hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a támogatottság terén, de közel sem kerül annyiba, mint a nagy testvére, így sokkal kecsegtetőbb a megvásárlása. Vágjunk is bele a HomePod mini tesztünkbe!

A HomePod mini mérete meghazudtolja önmagát – szobát betöltő hangzás!

Ahogy képeken is látszik, az Apple nem viccelt a mini szóval. Egy nagyon aranyos, “láthatatlan”, pici hangfalat képzeljünk el, és tényleg a láthatatlan szó illik a legjobban rá, mert olyan pici, hogy észre sem vesszük egy nappaliban. Vicces is mondjuk az asztal közepére rakni, sokkal inkább érdemes elrejteni úgymond, és kihasználni azon adottságát, hogy megbújik a nappaliban és úgy figyel ránk, vagy szolgáltatja a zenét.

Amennyire pici, akkora hangzással rendelkezik. Tudtam, hogy a normál méretű HomePod után a minitől is elvárhatunk egy bizonyos minőséget a hangzás terén. Persze a méret mindig befolyásolja a hangokat, az Apple mégis megoldotta, hogy egy szuper kis hangszórót kapjunk ebben a méretben is, és ezzel belépett egy olcsóbb szegmensbe, ahol a mini hangzásban lealázza a termékpalettát.

Mit ír erről az Apple? Az S5 processzornak köszönhetően a HomePod mini folyamatosan elemzi a lejátszott zenét és hangokat, még azelőtt, hogy azt kisugározná a hangszóróval és mi meghallanánk. Ez azt jelenti, hogy az Apple nem csak berakott egy “dobozba” egy (igazából több) hangszórót, aminek cserébe “doboz” hangja van, hanem az eszköz szoftveresen is folyamatosan optimalizálja a hangokat. Másodpercenként 180-szor vesz mintát az S5, majd a fejlett algoritmusok segítségével a zenére optimalizálja a hangszórókat a HomePod mini belsejében, hogy mi a tökéletes zenével találkozzunk már.

Az Apple szerint ez jelenleg páratlan ebben a szegmensben.

Mit is jelent ez a való életben? Pontosan azt, amit a cég ír, tényleg optimalizálja a hangot, és tényleg számít. Csak hogy egy példát mondjak: valamikor a hét elején kaptam meg a HomePod minit, ami egész héten nálam volt. Teszteltem, hallgatgattam, és a méretéhez képest tényleg egy rendkívül részletes, szobát betöltő hangot kaptam, simán vállalható közép és mély tartománnyal. Nem volt effektíve probléma vele, és ebben a szegmensben szerintem ez egy 10/10-es termék hangzásban.

Áthoztam a páromhoz, hogy akkor itt összerakunk egy sztereó setupot, és mikor bekapcsoltam, nem volt basszus. De semmi, jóformán se közép, se basszus nem létezett a terméknél. Ugye teljesen vissza is állítottam a beállításait, mivel másik Wi-Fi van itt, stb… Szóval este a beállítás után ő teljesen csalódott volt, én pedig nem értettem, hogy mi a különbség. Persze tudtam, hogy az elhelyezés más, máshogy verődnek vissza a hangok, de tényleg hallható különbség volt. Lefeküdtünk aludni, majd ma reggel elindítottam a zenét, és megjelent a mély és a közép is. Egy egészen más, tényleg a szobát betöltő élményt kaptunk, amire nem volt példa még előző este. Tehát az S5 processzor tényleg dolgozik, és talán nem is csak azonnal, a zenénél, hanem utólag a mikrofon és egyéb információk alapján optimalizálja a hangzást.

A fenti élményt csupán megosztottam veletek, mint érdekesség, de alapjában véve a végeredményen nem változtatott, szerintem a HomePod mini hangja ár/érték arányban és a szegmensben továbbra is a legjobbak közé tehető! Nem nagyon tudtam belekötni hangzás terén, főleg a sztereóban volt kiváló, teljes szobát betöltő hangzás.

Ettől függetlenül az Apple nem csak, és nem is igazán hangszórónak szánta a HomePod minit. Inkább egyfajta személyi asszisztensnek, egy olyan eszköznek, ami minden egyes szobában megtalálható a nappalitól kezdve a hálószószobán át, a gyerekszobán keresztül egészen a konyháig. Tehát úgymond ha csak egyet vásárolunk belőle, nem igazán adja vissza azt az élményt, amit az Apple szánt neki.

A HomePod mini két olyan funkcióval is rendelkezik, ami hazánkban ugyan nem elterjedt, de manapság igen fontos szempont. Az egyik a Siri, sokan legyintenek, hogy “hát angolul beszéljek hozzá, miért nem tud magyarul?!” Persze szuper lenne, de az iskolás gyereked már tud angolul, és néhány mondatot, szót, mint például Hey Siri play music, vagy Send a message, vagy Good Morning, te is meg tudsz tanulni. És a Sirivel nem csak te, hanem a gyereked is tanul, ahogyan nézik a YouTube-on az angol mesét, ahogy én az angol Cartoon Network-ön nőttem fel és tanultam a szavakat, úgy rád is kihat a Siri és megtanulod ezeket, és nem fog fájni, nem lesz neked ettől rosszabb, sőt. A Siri hasonlóan segíti a család alap angol tudását, mint ahogy te gyerekkorodban nézted a külföldi TV-t, vagy játszottál angol játékkal a telefonodon, mert olyan mondatokat, hogy “Hey Siri will it rain today?” nem olyan nehéz megtanulni.

Tehát lehet azon szenvedni, hogy nem tudunk angolul és milyen szuper lenne magyarul, ami teljesen jogos is, de azzal se te, sem a gyerek nem tanultok. Én például édesanyámékhoz raktam be egy Alexát körülbelül egy éve, mondtam neki, hogy inkább hoztam egy ilyen hangszórót, mint egy simát, nézzük meg, hogyan boldogulnak vele. És hónapról-hónapra azt veszem észre, hogy új parancsokat tanul meg. Most már kiviszik az Amazon hangfalát sütögetni is, és csak bemondják hogy Alexa Play, vagy Alexa, set volume 5.

Édesanyám nem a rádiót hallgatja, hanem a Spotify-t, megtanulja a kedvenc zenéit, olyat játszik le Alexa, amiket ő kedvel, és persze folyamatosan új számokkal is találkozik. Ezen kívül a Netflixet is használja a családi megosztás révén, és így végre nem a gyógyszer reklámokkal teli TV-t nézi, hanem a minőségi sorozatokat, filmeket. Sokat változik az ember, ha nem kényszerül arra, hogy ezeket nézze vagy hallgassa. Apropó, ha csak egy sorozatot nézel meg a hétvégén a Netflixen, akkor az a Queen’s Gambit legyen! 🔥

Személyes üzenetetek és “Walkie-Talkie” avagy Interkom a HomePod miniben!

Ahogy a HomePod, úgy a HomePod mini is képes személyre szabottan válaszolni nekünk. Üzenetet küldhetünk ismerőseinknek, lekérdezhetjük a naptárt, telefonálhatunk rajta keresztül, és persze útvonalat is tervezhetünk, amit a CarPlay automatikusan betölt, ezzel is csökkentve az időt azzal, hogy még a navigációt is beállítjuk reggel. Minden családtagnak felismeri a hangját, így a saját zenelistáinkat, naptárbejegyzéseinket hallhatjuk tőle. Ez a funkció csak akkor működik, ha mi, pontosabban a telefonunk a közelben van, tehát más nem küldhet üzenetet a nevünkben.

Az Apple még nyáron, a WWDC-n mutatta be az Interkomot, ami lényegében egy otthoni adóvevő funkciónak felel meg. Én azonnal tudtam, hogy az egyik kedvenc újdonságom lesz a HomePod tulajdonosok számára, és persze a leendő HomePod mini tulajdonosok számára is. Az Interkom egyik fő jellemzője, hogy nem angolul kell elmondani azt, amit szeretnénk a család tudtára adni, tehát nem kell hozzá angol tudás! Mit is jelent ez?

Például: Hey Siri, Intercom: “Sziasztok, körülbelül 1 óra múlva hazaérek, kell valakinek valami a boltból?” Ezt az egész család megkapja a hangüzenetként, tehát magyarul. Ezt megtehetjük távolról is, például hazafelé tartva az autóval, tömegközlekedéssel, AirPods-zal a bringán, elektromos rolleren.

Amikor haza üzenünk, nem csak a HomePod kapja meg, hanem az összes Apple eszköz is. Persze elsődleges a HomePod, de például ha gyerek zenét hallgat az iPaden, vagy éppen nem vagyunk a HomePod közelében, akkor akár Apple Watch-on is meghallgatjuk és válaszolhatunk is az üzenetre azonnal!

Részletesebben az Interkomról ebben a cikkben írtam: Kipróbáltuk az Interkomot – az első Siri funkció, amit biztosan használni fogunk!

A te okos otthon központod

A HomePod mini egyben okos otthon központ is. A HomeKitet már nem kell bemutatni, az Apple rendszere évek óta elérhető a piacon, és folyamatosan fejlődik. Mint minden rendszernek, a HomeKitnek is szükséges egy központ, hogy távolról irányíthassuk, illetve az eszközök elérhetőek legyenek. A HomeKit esetén Bluetooth-on és Wi-Fi-n keresztül is kommunikálnak a kiegészítők, így fontos szempont, hogy a lakásban legyen olyan eszköz, ami ellátja a központ szerepét. Ilyen lehet például egy iPad, Apple TV, vagy HomePod, illetve HomePod mini.

Konklúzió

A HomePod mini több szempontból is a legjobb okos hangszóró ebben a szegmensben. A maga közel 35.000Ft-os árával (96.50 euró) kifejezetten olcsó lett az Apple termékpalettáján. Az egyetlen negatív dolog a termékkel kapcsolatban, hogy kizárólag az Apple ökoszisztémán belül működik, tehát AirPlay-jel tudunk rá zenét kirakni Mac-ről vagy iPhone-ról, illetve kizárólag az Apple TV-vel kompatibilis, ha a TV-ről szeretnénk kirakni a film hangját, ami persze ég és föld a TV-hez képest.

Szóval a HomePod mini egy teljesen Apple központú lakásban tud igazán érvényesülni, és erre is szánta a cég. Ezen kívül sajnos hazánkban az Apple hivatalosan nem forgalmazza a terméket, de például az Alzán is meg lehet rendelni, ezen a linken. Érdemes is, mivel rendkívül hektikus a szállítása, mert még ha külföldön is vesszük meg, akkor is több hetet kell rá várni. Hogy az Alzán ténylegesen mikor lesz, nem tudni, csak a várható beérkezés látható. A rendelés nem jár külön költséggel, ha érdekel, tedd meg.

HomePod mini
 • Hangzás
 • Design / kialakítás
 • Támogatottság
 • Ár/érték (ha az Apple ökoszisztémán belül maradunk)
4.3

Végleges Pontszám:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. 42000 az a 35000 :smiley:

 2. Az, hogy egy nem hivatalos apple kereskedő mennyiért árulja az más tészta. Hivatalosan sajnos Magyarország nem támogatott ország. Németországban 96.50 euro ami kb 35ezer ft.

 3. Ha ez megnyugtat én 59-ért adom :smiley: és megveszik. Nyilván kereslet kínálat van, ha kell valakinek most akkor megveszi, és kezébe kaphatja. Ha ráér akkor meg majd megveszi ha elérhető lesz. Nincs ezzel semmi gond.

 4. pomum says:

  AirPlay 2-vel “felszerelt” smart tv-k hangját le tudja játszani?

 5. Nem_Tom says:

  Ennek a módja engem is érdekelne, de eddig nem találtam rá megoldást a neten.
  A fő probléma, hogy az Airplay 2 képes TV-k “vevőként” működnek, ebben az esetben pedig “adóként” kellene.
  Ha valaki tud vmi megoldást az kérem ossza meg :pray:

 6. Nem_Tom says:

  Én már ott tartok, hogy azon gondolkozom, hogy elvileg lehetséges lenne-e egyáltalán összerakni egy célkütyüt, ami HDMI forrásból a hangot leszedve egy “AppleTV-ként” küldené wifi-n a jelet a homepod felé.
  Ez valószinűleg ott bukna meg, hogy a képet késleltetni kellene a hanghoz képest és ugye ezt a kütyű a TV irányába visszafelé nem tudná megtenni…

 7. gunar says:

  Na igen ez megint egy ügyes húzás az Apple részéről, hogy tett bele olyan funkciókat amik valóban szimpatikusak az iphone felhasználóknak akik még nem álltak ár v más miatt Apple öko-ra. Ez nem drága kütyü és ezért talán többen meg is veszik mert jó dolgokat tud, majd a használata közben aki olvassa miket tudna még HA …, talán ösztökélve érzi majd magát plusz Apple termékek vásárlására, mert jobban ki akarja használni ha már van neki és ez így megy tovább míg lesz neki még pár terméke és aki látja nála az esetlegesen jól beállított és kihasznált tudást, szintén kedvet kaphat erre. Mint tudjuk ez több országban a világon bejött és mivel valóban minőségi termékeik vannak, bár nem olcsón, az emberek akár egy fajta Apple termék használata esetén is, amennyiben olvasnak is a témában, idővel elgondolkoznak az épp aktuális eszközük csere éretté válásának idején, hogy Apple termékre váltsanak mert kaphatnak olyan plusz dolgokat tőle amiket másik gyártó kütyüjénél nem. Jó politika ez tény és én is kezdek egy ideje több kütyümnél is ebben az irányban gondolkodni, ez nem a marketingjük hatása, hanem amiket olvasok róluk itt is és amiket látok itt-ott. Na meg több esetben valóban megtalálták azt jó kompromisszumot amit keresek, nem is beszélve a külleméról adott eszközüknek, szinte mindnek.
  Ezen irányba lökött ez a HomePod mini is egyet rajtam.

 8. Homepod mini-t mindenhova, párom meg én nagyon beleszerettünk és tényleg minden helységbe tervezünk :slight_smile: Aztán a fürdőszobába is okosvilágítást teszek, mert hanggal én is jobban szeretem irányítani a készülékeket. Már várom, hogy nálunk is kicsit helyre rázódjon az ára mert most még egy kicsit magas, most meg nem nagyon jó ötlet átmenni németbe.

 9. Igen itt bukna meg sajnos. Sztem sok problémát megoldanál egy Apple TV 4K vásárlással. Jövőben is tök kényelmesen mennének rajta az appok stb… persze ez pénz.

 10. Nem_Tom says:

  Már van AppleTV 4K, de mégis így is van pár dolog amit nem tudok (vagy azt hiszem, hogy nem tudok) megoldani vele. Íme néhány erősorrendben:

  • Playstation hangja
  • Hagyományos TV műsor (nagyon ritkán, de akkor nagyon kellene)
  • Más egyéb jelforrás (néha egy CD, stb)

  Még egy apróság a Netflixnek a kezelő felülete az LG okosTV-n sokkal szebb és jobban irányítható az “egérmutatós” távirányítóval mint az AppleTV “léptetős” távirányítójával. (ja tudom, ez legyen a legnagyobb bajom :slight_smile:

 11. gunar says:

  Na igen azért az Apple is rájöhetne, hogy vannak dolgok, eszközök amiket nem gyárt és azokkal is használhatóvá tehetné az eszközeit, akár egy közbenső illesztővel, amit szintén tervezhetne és gyártathatna. Akkor az is az ő repertoárját bővítené és eladhatóbbá válnának az eszközei más rétegeknek is. pl ahogyan ugye az okos otthont is lehet a HomePod-ról vezérelni a HomeKit segedelmével, úgy lehetne direkt ilyen célra tervezett vmi kütyüje is. Akár egy HomePod Assistance :crazy_face:

 12. gunar says:

  Ja mekkora lenne a csapot is vezérelni, persze egy olyant ami vezérelhető, hogy milyen és hány fokos vizet akarsz a kádba na meg mennyit, vagy éppen a tussoláshoz, stb :crazy_face:

 13. Nem_Tom says:

  Köszi a linket, most még csak átpörgettem, de majd elmélyülök benne. Előzetesen annyit, hogy azt hiszem nem ugyanabban a cipőben járunk :slight_smile:
  A részemről az egész onnan indult ki, hogy van egy régi belépő szintű kiszolgált 5.1 hangrendszer, ami már annyira zajossá vált, hogy használhatatlan. Ideje volna egy újat venni. Elkezdtem nézni legalább 5.1-es soundbarokat azzal a kiindulással, hogy tudjon dolby atmos-t és airplay 2-t. Na innen már ez nem is olyan egyszerű…
  Ekkor jött az Homepod mini bevezetése, ami rögtön megtetszett. Majd a hír, hogy a 2 homepod pedig dolby Atmos támogatást kapott, gondoltam talán ez lenne a megoldás all in. Hát nem. Kompromisszumot kell már megint kötni…

 14. Nem_Tom says:

  Vagy a TV gyártók is léphetnének ebbe az irányba. De úgy látom, hogy jelenleg ez sem az Applenek sem a TV gyártóknak nem érdeke. Bár ki gondolta volna pár évvel ez előtt, hogy a TV gyártók AirPlay képes TV-ket fognak gyártani az Apple pedig AppleTV alkalmazást készít/készíthet a Samsung és az LG okos TV-kre. Az érdekek és a szituáció változnak, szóval ki tudja mit hoz a holnap.

 15. gunar says:

  Jo, de technikailag amit felvázoltam az jobb lenne szvsz az Apple-nek meg talán üzletileg is, hiszen újabb szegmenseket kebelezhetne be jobban és több felhasználót vonzhatna talán be.
  Sokan szeretik a kényelmes és valóban működő megoldásokat a mindennapokban, amikhez nem feltétlenül kell műszaki tudás, csak 1x beállítani, majd használni és használni. Ahogyan teszem pl az iphone-mal is évek óta, jó valami apróságokkal mikor újabb dolgokat kap persze kell foglalkozni, de összességében csak használom és kész, teszi a dolgát.

 16. A HomePod jó, ha zenét akarsz hallgatni és okosotthon irányításhoz, de filmnézéshez nem ajánlom, akár milyen 3D-s hangzás meg dolby atmos, ez nem igaz, lehet, hogy tökéletes labor körülmények közt visszaverődik a hang a mennyezetről meg hasonlók, de a való életben ez nem igazán így működik, már az is számít milyen festék van a falon, sokat foglalkozok akkusztikával és hangszigeteléssel munkából kifolyólag, illetve elég sűrűn járunk tesztlaborba a termékeinket tesztelni. Röviden egy hang csak akkor fog fentről vagy hátulról jönni, ha az onnan is van sugározva. Egy 5.1 soundbar vagy egy HomePod megközelítőleg se nyújt olyan élményt mint egy rendes házimozi. Ajánlom neked, hogy néz szét és vegyél egy normális atmos házimozit és mellé egy vagy két HomePodot minit, ha okosotthont is akarsz irányítani és zenét hallgatni.

 17. Pont ezt fogom leírni most a Dolby Atmos cikkben :)))

 18. Akkor megegyezik a véleményünk :smile:

 19. Nem_Tom says:

  Köszi a véleményt és az iránymutatást. Azt még nem tudom, hogy hallgatni is fogok-e rád :sunglasses:

  • Ha igen, akkor a TV mellé ez engem a Sonos irányába vinne (mai állapot szerint), de fázok az Amazon Alexa vagy a Google Assistant adatvédelmi dolgaitól. A szobákba pedig apránként a HomePod minik jönnének.

  • Ha nem, akkor jön a TV-hez a 2 HomePod és a szobákba majd a minik és a reménykedés, hogy az Apple egy mesterterv keretében kiad majd egy szoftver frissítést és a minik is felhasználhatók lesznek a 2 nagy mellé egy valósabb dolby atmos rendszerként működhessenek és esetleg kiad egy mélynyomót is. (mondjuk ekkor még mindig nem fogom tudni csatlakoztatni hozzá a Playstation és a többit)

  Két dolog érdekelne:

  • Van valakinek tapasztalata a sonos új dolgaival (arc+…) kapcsolatban?
  • @SzifonAdmin, @83miki83 Ha kipróbálnátok a 2 hompodot dolby atmos verzióban megváltozna-e az eddigi véleméményetek? (@SzifonAdmin szerintem a cikk előtt kéne ezt kipróbálni :wink: )
 20. Nekem két HomePod van itthon és egy Dolby Atmos házimozi, ezért tudom biztosra is mondani, hogy ég és föld a különbség. Sőt a házimozihoz is megvettem a két atmos hangfalat mert a két front hangszóróba van beépítve gyárilag és a mennyezetről sugározná vissza a hangot, de mint fentebb írtam ez azért nem úgy működik. Amúgy szépen szól a HomePod is, de nem egy házimozi szint.

 21. gunar says:

  gondolom a HomePod valami olyan trükkel csinálja a jó hangzást, mint anno a pseudo stereo és a pseudo qadro, fázistolásokkal. Persze hogy nem olyan mint amikor valóban van hangszóró adott helyen és nem csak fület csapják be, akiét sikerül.

 22. Nekem sajnos nincs SONOS-om, DE tudok kérni majd tesztre, igaz sztem ebből maximum jövőre lenne értékelhető cikk. VISZONT én azzal egyetértek hogy a HomePod nagyon szép és nagyon jó meg tényleg Mozi élmény az Atmos vele, DE nem ezt venném mozi élménynek, hanem dedikált hangfalat, amit fizikailag odaraksz ahova kell.

 23. voxline says:

  Apple TV 4k-ra van hagyományos TV app. Telenor MYTV
  Én Is azt használom

 24. A kepen lathato Awen palcikas illatositonak mennyire erezheto, tartos az illata? Probalkoztam mar Ikeas palcikakkal illetve a Dm-bol is vettem mar, de nem igazan van semmi illatuk. Jo nyilvan ezek ilyen 1-2 ezer forintos illatok az Awen meg 9000Ft es gondolom az jobb. Tudnal segiteni? Koszi elore is! :slight_smile:

 25. Nem_Tom says:

  Köszi, ez különösen értékes visszajelzés a számomra. (Gondolom a HomePod-ot dolby atmos üzemmódban hasonlítottad össze a házimozi rendszereddel)

  • Érdekelne, hogy milyen a házimozi rendszered és kb mibe fájt (írhatod privátban is)
  • El is kezdtem komolyabban nézni a Sonos Home Cinema 5.1.2 rendszert:
   -SONOS ARC: Front, center és atmos hangsugárzók a 114cm-es hangprojektorba zárva
   -SONOS SUB(GEN3): Zárt, pontos 2db mélysugárzó egymás felé fordítva (25hz)
   -SONOS ONE: 2db háttér sugárzó/zóna lejátszó
  • Ennek csak egy HDMI (ARC) csatlakozási lehetősége van
   -Gondolom ide jönne a TV szintén HDMI (ARC) csatlakozójából a kábel,
   -Hova mehet a többi (Playstation, AppleTV, …)?
   -Mind a TV-be és onnan jön át azon az egy HDMI (ARC) kábelen a sonosba?

  Szóval vannak még amatőr kérdéseim :thinking:

  Ettől függetlenül azért két HomePod mini jönni fog…

 26. Hali :slight_smile: Igen erezni, de megfelelo helyre kell rakni hogy mukodjon. Nalunk bevalt plusz az illatok is! Lehet kerni amugy free mintat! :ok_hand:t2:

 27. Nem_Tom says:

  Köszi az infót, de már tudtam róla és le is töltöttem az AppleTV 4K-ra, hogy előbb az ingyenes műsorokkal teszteljem, csak még nem jutott időm rá :slightly_smiling_face:
  Neten emlékeim szerint nem túl jókat lehetett olvasni róla (stabilitás és support). Neked milyen a tapasztalatod vele?

 28. Nem_Tom says:

  Pedig jó lett volna hinni a csodákban :wink:
  Várom a sonos tesztet, de lehet nem bírom ki addig.
  Két HomePod mini ettől még jönni fog…

 29. Igen Dolby Atmos filmekkel teszteltem. Nekem egy 4 éves Onkyo HT-S5805 rendszerem van plussz egy Onky SKH-410. Anno olyan kb 400 ezerbe került. Nekem a TV össze van kötve egy HDMI (arc) kábellel, minden más a házimoziba van kötve. Bár nekem a tv szolgáltatómnak apple tv applikációja nagyon jó és csak az Apple TV plussz az Xbox van rákötve. Nekem Appple Tv-n van minden amit használok. Netflix, Disney+,Amazon Prime, Sky, DS Video és Sunrise Tv (tv szolgáltatóm).

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!