Videókon az Apple új termékei: az iPhone 12 és 12 mini, a 12 Pro és Pro Max, és a HomePod mini

Az Apple a YouTube csatornáján tett közzé néhány promóciós videót az október 13-án bemutatott újdonságokról, beleértve az iPhone 12-t és 12 minit, az iPhone 12 Pro-t és Pro Max-et, és a HomePod minit.

Az Apple kreatív csapata a szokásos módon látványos videókat készített, amelyek egy cseppet sem mondhatók unalmasnak.

iPhone 12 és iPhone 12 mini

5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb okos­telefonchip hajtja. Teljes előlapos OLED-kijel­zője van. A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést. Minden kameráján ott az Éjszakai mód. Ez az iPhone 12 és az iPhone 12 mini, a világ legkisebb 5G-s telefonja.

iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max

A Pro és az 5G találkozik. Az A14 Bionic rakétaként száguld el minden más okos­telefonchip mellett. A Pro kamera­rendszer eddig nem látott szintre emeli a gyenge fény­viszonyok melletti fény­képezést – és az iPhone 12 Pro Max még ezt is képes fokozni. Egyedi LiDAR szkenner. A Ceramic Shield előlap pedig négyszer jobban teljesít az ejtésteszten.

HomePod mini

Intelligens asszisztens és intelligens otthoni vezérlés – ez a HomePod mini.

Mikor érkeznek az új készülékek?

Az iPhone 12 október 16-tól előrendelhető, és október 23-án érkezik a vásárlókhoz. Az iPhone 12 mini november 6-tól előrendelhető, és november 13-án érkezik meg a vásárlókhoz.

Az iPhone 12 Pro október 16-tól előrendelhető, és október 23-án érkezik a vásárlókhoz. Az iPhone 12 Pro Max november 6-tól előrendelhető, és november 13-án érkezik meg a vásárlókhoz.

A HomePod mini a támogatott országokban november 6-tól előrendelhető, és november 16-án érkezik meg a vásárlókhoz. Hazánkban továbbra sem kapható a HomePod, aminek az oka valószínűleg az, hogy nincs magyar nyelvű Siri, bár ez talán hamarosan megváltozhat végre.

Neked hogy tetszenek az Apple új, promóciós videói?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!