fbpx Skip to content

Az Apple a YouTube csatornáján tett közzé néhány promóciós videót az október 13-án bemutatott újdonságokról, beleértve az iPhone 12-t és 12 minit, az iPhone 12 Pro-t és Pro Max-et, és a HomePod minit.

Az Apple kreatív csapata a szokásos módon látványos videókat készített, amelyek egy cseppet sem mondhatók unalmasnak.

iPhone 12 és iPhone 12 mini

https://www.youtube.com/watch?v=65JrtwtTOdc

5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb okos­telefonchip hajtja. Teljes előlapos OLED-kijel­zője van. A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést. Minden kameráján ott az Éjszakai mód. Ez az iPhone 12 és az iPhone 12 mini, a világ legkisebb 5G-s telefonja.

iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max

https://www.youtube.com/watch?v=cnXapYkboRQ

A Pro és az 5G találkozik. Az A14 Bionic rakétaként száguld el minden más okos­telefonchip mellett. A Pro kamera­rendszer eddig nem látott szintre emeli a gyenge fény­viszonyok melletti fény­képezést – és az iPhone 12 Pro Max még ezt is képes fokozni. Egyedi LiDAR szkenner. A Ceramic Shield előlap pedig négyszer jobban teljesít az ejtésteszten.

HomePod mini

Intelligens asszisztens és intelligens otthoni vezérlés – ez a HomePod mini.

Mikor érkeznek az új készülékek?

Az iPhone 12 október 16-tól előrendelhető, és október 23-án érkezik a vásárlókhoz. Az iPhone 12 mini november 6-tól előrendelhető, és november 13-án érkezik meg a vásárlókhoz.

Az iPhone 12 Pro október 16-tól előrendelhető, és október 23-án érkezik a vásárlókhoz. Az iPhone 12 Pro Max november 6-tól előrendelhető, és november 13-án érkezik meg a vásárlókhoz.

HomePod mini vásárlás, ár

Sajnos hazánkban az Apple hivatalosan nem forgalmazza a terméket, ez azt jelenti hogy legközelebb Németországban tudjuk megvásárolni. Én viszonylag sűrün kapok külföldről szállítmányt, így némi raktárkészlettel rendelkezem Budapesten, tehát ha szeretnél 1-1dbot, akkor 55.000Ft-ért azonnal tudok neked adni. Kizárólag Budapesten és személyes átvétellel lehet nálam venni, jelenleg USA verziót. Ez a termék rendelkezik a hivatalos 1 év garanciával.

Amennyiben érdekel kérlek írj egy emailt a [email protected] -ra HomePod mini vásárlás címszóval, telefonszámmal.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok