fbpx Skip to content

Ahogyan azt már láthattuk az Apple október 13-i online eseményén, a cég egyetlen szót sem ejtett a régóta pletykált AirPods Studio fejhallgatóról, sem pedig az AirTagről, azt kizárólag az iPhone 12 és iPhone 12 mini, az iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max, illetve a HomePod mini bemutatására szánta.

Jon Prosser információi szerint az Apple ettől függetlenül még idén, várhatóan novemberben bemutathatja mindkét új terméket, a pesszimistább hírek szerint pedig legkésőbb 2021 márciusában.

Jon a napokban posztolt egy tweetet, amelyben a két AirPods Studio modell valószínűsíthető árait láthatjuk:

  • 350 dolláros modell: sportos változat olcsóbb anyagokból
  • 599 dolláros modell: luxus változat bőrből és fémből

A múlt hónapban kiszivárgott egy videó, amelyben az AirPods Studio sportos változatát láthatjuk:

https://twitter.com/choco_bit/status/1306266803182727168?

A „B515” kódnevű, 599 dolláros, prémium változat várhatóan mágneses fülpárnákkal érkezik. A jack csatlakozó nélküli, Bluetooth-os fejhallgató USB-C port segítségével lesz tölthető. A Bloomberg írója, a jól informált Mark Gurman szerint a fejhallgató megfordítható lesz és az automatikus bal/jobb fülfelismerést is tudni fogja.

További információi szerint december előtt nem várható az új fejhallgatók megjelenése, és ez még csak a leginkább optimista becslés, és a gyártás nehézségei miatt egyes funkciók mégsem lesznek benne a termékben.

Persze ez csak akkor lesz így, ha nem merülnek fel további problémák a gyártás során, mert egyébként ugyanúgy elcsúszhat a megjelenés 2021 márciusára, ahogyan azt már korábban közzétette. Ha viszont minden jól megy, akkor egy novemberi bejelentés után decemberben még akár meg is érkezhetnek a fejhallgatók.

Az AirTag pedig a legfrissebb információi szerint az iOS 14.3-mal együtt, jövő hónapban érkezhet meg.

Te várod már az AirPods Studio fejhallgatót vagy az AirTaget?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Stúdió fejes Bluetoothon?. Hmm…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon