Elérhető a nyolcadik iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 és tvOS 14 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7 és a tvOS 14 nyolcadik fejlesztői bétáit. A macOS Big Sur esetén cikkünk közzétételéig nem érkezett újabb build.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de új cikket teszünk közzé, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 8 és iPadOS 14 beta 8

A build verziószáma 18A5373a.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 8 és iPadOS 14 beta 8 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 8 és iPadOS 14 beta 8 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 8

Az új build verziószáma 18R5382a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

tvOS 14 beta 8

Az új build verziószáma 18J5385a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! :)

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Az Apple tv-n még mindig nem 4k a yt, eléggé elhúzza a google érdekes.

 2. alali says:

  WatchOS 7 beta 8 még nem tölthető (legalábbis nálam), Apple watch series 5, dev profil.

 3. Hacsi says:

  Nekem egy órája már fent van!

 4. Miképpen lehet végleg megszabadulni a news widget-től? Nálunk ugye nem elérhető az Apple news és hiába törlöm, 10 perc múlva magától visszateszi a widget képernyőre. Egy nagy fekete téglalap ráadásul.

 5. Ha már szóbakerült az Apple News, annak mi az oka, hogy itthon nem elérhető?

 6. Nálam az akkumulátor marha gyorsan megy le! Olyan mintha az órát követné. iPhone 11 pró max és Apple Watch series 5.

 7. Jadeye says:

  ezért is béta, de érdemes ilyenkor elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

 8. Szóval a harmadik törlés után nem jött vissza a news widget. Nálam remek az üzemidő iphone 11 pro max. Akkumulátorom néztem, jelenleg 94%os. Igaz én tiszta telepítéssel raktam fel a béta 8at. Most lesz pont egy éves a készülék 20án.

 9. Hacsi says:

  Nem nekem hibatlanul mukodik

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!