fbpx Skip to content

Néhány éve mikor a felvettem a Bose vezeték nélküli zajszűrős (zajkioltós) fejhallgatóját olyan élményt kaptam, ami merőben megváltoztatta a véleményemet a zajszűrésről. Ekkor fogadtam meg, hogy ha egyszer az Apple kiad egy ilyen fülhallgatót, kérdés nélkül megvásárolom.

2019-ben az Apple kiadta az AirPods Pro-t, ami lényegében az átlag embereket célozza meg egy zajkioltós termékkel, olyan ökoszisztémával, amivel nem lehet vetekedni. De mi van azokkal, akiknek fontos minőség, a magas felbontás, a színpadtér, mindaz, ami miatt szeretünk zenét hallgatni? Itt jön képbe a 1MORE terméke, mely egy zajszűrővel ellátott, vezeték nélküli fülhallgató Hi-Res felbontással, LDAC/AAC és aptX támogatással.

A zajkioltás nem újkeletű dolog, és talán mára már egyre fontosabb szerepet is kap. Emlékeztek még a cikkemre, ahol az Apple Watch segítségével teszteltem Budapest “zajait”? Már a BKK járatain is érdemes valamilyen zajszűrést alkalmaznunk, amihez persze elég lehet egy egyszerű fülhallgató is, de alapjában a zajszűrés és a zenehallgatás több szempontból is fontos lehet az életünkben, de erre még visszatérek.

1MORE EHD9001BA zajszűrős in-ear fülhallgató

Alapjában véve viszonylag kevés azoknak a termékeknek a száma, amik in-ear fülhallgatók és zajcsökkentő technológiával is rendelkeznek. Ezek közül még kevesebb van azokból, amik belső és külső mikrofont is tartalmaznak, ezen belül pedig talán 1 vagy 2 termék az, amiben még Hi-Res, avagy magas felbontású DAC is van, a minőségi zenehallgatás miatt. Ilyen a 1MORE terméke is.

Többek között a fentiek miatt keltette fel az érdeklődésemet ez a termék. Itt a Szifon.com-on rengeteg fülhallgatót teszteltünk már köztük például az E10BT-t, amit Ti magatok is 5 csillagos terméknek minősítettetek. De ide vehetem a hozzám nagyon közel álló AudioFly termékcsaládot, ami a “bakelit” hangzás élményt ad. Ezen termékek felett áll a 1MORE a kiváló zajszűrésével, különleges hangzásával.

Kialakítás, design, és csomagolás

Ahány termék, annyi kialakítás, avagy design. A 1MORE lényegében a nyakpántos termékcsoportot erősíti, mely számomra egy egészen kényelmes típus. Lényegében észrevétlen a pulcsink, kabátunk alatt, és mindezek mellett hatalmas akkumulátor időt lehet bezsúfolni a “gallérjába”. Oda kerültek a funkció gombok, illetve a mikrofon is. Tehát az AirPods Pro-val ellentétben például hangerőgombokat is kapunk, de ez legyen a legnagyobb problémánk. 🙂

Ezután a szokásos in-ear kialakítással találkozunk, amik a 1MORE szabadalmaztatott rezgőnyelves meghajtóját alkalmazzák a tiszta magastartomány elérése céljából. A nagy dinamikus meghajtóval kombinálva gazdag és részletező hangot hallhatunk anélkül, hogy bármilyen hiányérzetünk támadna, még bekapcsolt ANC (Active Noise-Cancellation) esetén is.

A titán-kompozit membránnal ellátott, 13,6 mm-es dinamikus meghajtó titán réteget tartalmaz, amely jó hatással van a tiszta és torzításmentes magas tartományra, valamint rugalmas PET-réteget a szélesebb dinamika tartományhoz és a gyors, pontos basszushoz.

Mit jelent ez gyakorlatban? ?

Furcsa lehet ezt hallani, de számomra a testem a fokmérője annak, hogy valami különleges hangzással rendelkezik. Ez lényegében kétféleképpen lehet elérni nálam. Az egyik, ha olyan zenét hallgatok, amitől kiráz a hideg (ezt biztos sokan tapasztaljátok, de sokszor nem vesztek tudomást róla), a másik, ha olyan hangszórót vagy fülhallgatót tesztelek, amiben egyből kihallom azokat a zenei hangokat, amiket az előadó akar átadni nekünk. Olyan mélyebb, teltebb, pontosabb basszusokat, vagy különleges magas tartományokat, amiktől hasonlóan a jó zenénél egyből kiráz a hideg.

Amint a magas felbontást elindítottam a 1MORE-on, úgy kirázott a hideg, hogy tudtam, itt megint egy olyan termékről van szó, ami nem csak kiadja magából a zenét, hanem foglalkozik is vele. A zajkioltás mellett olyan színpad térrel találkoztam, ami az AirPods Pro, vagy akár a BOSE, Sony kombó esetén esélytelen. Ugyan apró dolognak tűnik, de az egyes hangszerek csilingelései hosszabban hallhatóak, de leegyszerűsítve sokkal több hangot hallunk az adott zeneszámban, mint más, hasonló kategóriás termékek, és ekkor ugrott be a Beastie Boys Story az Apple TV+-on.

(Kattints ide, ha van Apple TV+ előfizetésed, érdemes megnézni, fülhallgatóval.)

Miközben néztem az “élő” dokumentumfilmet, valamelyik lemezüknél Mike elmondta, hogy számukra a legfontosabb az volt, hogy egy érdekes, élettel teli zenét alkossanak minél több hangszerrel, minél több hanggal, amit manapság már a legtöbb popzenész nem tesz meg. És ezzel teljesen egyetértek, manapság annyira nulla zenei értéket kapunk sok előadótól, hogy ezért szárnyal az AirPods, ami lényegében leadja nekünk a minőségben hasonló tulajdonságokkal rendelkező zenét a Spotify-ról, de arra az élményre, amit a fenti előadók akarnak átnyújtani számunkra a zene segítségével, már nem képes.

Talán a fentiek segítségével tudtam a legjobban elmagyarázni, mit jelent a Hi-Res élmény, milyen, amikor egy bakelitet előveszel, amikor nem csak a buszon hallgatsz zenét, hanem elmélyülve, mondjuk egy vonaton, egy egész koncertet kapsz 2 órán keresztül. Erre az élményre képes a 1MORE.

Zajszűrés avagy a zajkioltás 2020-ban ?

3 év után számomra nem kérdés, hogy már csak zajkioltással rendelkező fülhallgatót vásárolok az utazásaimhoz. Az AirPods Pro ilyen szempontból majdnem tökéletes. Igazából az Apple a zajszűrésnél a középutat kereste. Amikor még nem olyan erős a zajszűrés, hogy egy süket szobában legyünk (lásd Bose, Sony), de nem is olyan gyenge, hogy minden áthallatszódjon. Hallhatóak az emberi hangok, például mi a következő megálló, de kiválóan szűri a repülőgép állandó zaját. Én azt mondom, az AirPods Pro az átlagos ember számára a tökéletes zajszűrős fülhallgató, főleg, ha szeretjük az Apple ökoszisztémáját. Kényelmesen használható, megfelelő hanggal rendelkezik, nem nagyon lehet belekötni, én jóformán 10/10-et adok neki, de ez inkább az Apple támogatás és ökoszisztéma miatt van, mert kényelmes a használata rövid utazások alatt.

De mi van akkor, ha számít maga a zene is, ha szeretnénk koncert élményt, vagy nevezzük nevén: szeretnénk élménnyé varázsolni a zenehallgatást. Ehhez már kell a jobb minőség, amit az AirPods nem ad meg. Kár erről vitát indítani, mivel az AirPods, AirPods Pro az átlagos Spotify vagy MP3 zenehallgatáshoz lett tervezve. Ha még nem próbáltál Tidalt (de még az is viszonylag alap, CD minőség), vagy magasabb felbontású zenehallgatást, nem tudod mi az. A 1MORE azokat szólítja meg, akiknek a zenehallgatás nem csak szükségszerű dolog, hanem élmény is, mindezt zajkioltás mellett.

Itt rögtön három félével találkozhatunk. A 1MORE rendelkezik egy hibrid, két mikrofonos zajcsökkentő technológiával. Mindegyik hangszóró kapszulát első és visszacsatoló hátsó aktív zajcsökkentő mikrofonokkal készítik, hogy mind a környezeti, mind a hallójáratba még bejutó zajokat analizálva és kompenzálva átfogó és pontos zajcsökkentést érjenek el, mely nem megy a zene hangminőségének rovására. Továbbá rendelkezik szélzaj-szűréssel is (WNR), amely elnyomja a szél által okozott zajt a mikrofonokban, ezáltal sokkal jobb minőségű telefonálást biztosítva.

Alkalmazások és bejáratás

Komolyan fülhallgatóknál már “illik” bejáratni magát az eszközt is. Erre a 1MORE egy alkalmazást is készített, ami azon túl, hogy képes az előbbit megcsinálni, egy 12 órás, folyamatosan specifikus hangok (sistergés, magas illetve mély tartományban lévő hangok) kiadásával, optimalizálható maga a fülhallgató is. A lenti képen látható is, hogy hány óra van hátra a bejáratásig, illetve további beállítási lehetőségek.

(Természetesen itt nem a design volt a legfontosabb szempont, talán nem is várható el egy Hi-Fi-sta közösségtől.)

A második alkalmazással pedig állíthatjuk a már említett zajkioltó funkciót, illetve frissíthetjük a firmware-t.

USB-C csatlakozás és jack-átalakító

Még véletlen sem érdemes amellett elmenni, hogy a 1MORE fülhallgatója tulajdonképpen 3 csatlakozással rendelkezik. Elsődlegesként ugye a Bluetooth 5.0, ezután az USB-C, ami adat kommunikációra és töltésre is alkalmas, végül pedig egy hozzá kapott átalakítóval jack csatlakozásra is képes. Így lényegében az egész digitális és analóg világot lefedjük egyetlen fülhallgatóval.

1MORE, egy egészen új generáció a fülhallgatók világában

A 1MORE-ról még nem ejtettem szót, pedig érdemes néhány mondatban megemlíteni a céget. A fenti fülhallgatójukkal például a 2020-as CES-en innovációs díjat kapott a cég a zajszűrős termékéért, ami azért nem kispálya! 2020-ban pedig a TWS változata elnyerte a legjobb fülhallgató címet a European Hardware Awards-nál. 1MORE az első ANC PRO technológiás fülhallgató, ami többek között azt is jelenti, hogy Hi-Res-re képes ANC alatt. Egyszóval a 1MORE cég a jövőt prezentálja nekünk, és érdemes beruházni a vezetnék nélküli, zajszűrős termékeikbe, mivel folyamatosan frissülnek.

Konklúzió és vásárlás

A 1MORE terméke egyértelműen azoknak készült, akiknek fontos a zene minősége, az az élmény, amit a zene ad, adhat. Mindemellett a cég kiválóan oldotta meg a zajszűrést, a termék kialakítását, valamint a támogatást, ami alatt az alkalmazásokat, és különböző csatlakozásokat értek. Számomra az AirPods Pro egyik legjobb, rövid távú utazós fülhallgató, és headset. Nem igazán lehet kiváltani az Apple ökoszisztémát, és nem ebben a versenyben hívja ki az AirPods-ot a 1MORE.

A 1MORE a zajszűrésével sokkal inkább hosszabb távra, minőségibb zenehallgatásra rendezkedett be, és persze az ára is jobb az AirPods Pro-nál. Ezáltal sokkal inkább kecsegtető lehet azoknak, akik most is rendelkeznek Hi-Res felbontású fülhallgatóval, vagy terveznek ebbe az irányban elindulni. A 1MORE nyakpántos vezetnék nélküli fülhallgatója megvásárolható a Muzix-nál, valamint rendelkezik teljesen vezeték mentes változattal azaz TWS-sel, ami ide kattintva vásárolható meg. Ha szeretnénk meghallgatni, a Muzix csapatnál ki is próbálhatóak a fülhallgatók!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for kchris kchris says:

    bbbbbb+++++!!! bocs… de mikor megláttam az árát… ennyivel jobb tudás és 2/3 áron mint az erpodz pro… amúgy észrevettétek hogy bose apple meg hatalmas márkák sehol nincsenek minőségben, ellenben ezekkel a neve sincs cégekkel… (anno a Ti cikketek hatására vettem egy RHA 750i-t is) Ezt meg nagyon elmennek kipróbálni de most kulcscsont törléssel doglok otthon…

  2. Avatar for Trepxe Trepxe says:

    Na végre! Örülök, hogy megtalátátok én már használom pár hete és besz@rás jó, az erpodzpro ettől igencsak lemarad…És kodekek ide-oda iPhone 11-el brutál jól szóóóóól! íme[img]

  3. Avatar for kchris kchris says:

    Azt lehet hogy az ember csak csöndet varázsol magának a zajkioltassal?

  4. Avatar for vjan vjan says:

    Dehogynem. Olcsón kapni füldugót és még tölteni sem kell. Ha nagyobbak az igényeit, kicsit drágábban van zajvédő fejhallgató is. Azt sem kell tölteni, és vezeték nélküli.
    :smiley:

  5. Sztem ne próbáld, rendeld le! Nem fogsz hibázni!

  6. @SzifonAdmin, megkérhetnélek, hogy 1-2 évig ne írj cikket semmilyen fül vagy fejhallgatóról? :grinning:

  7. Egyelőre most nincs tervben más. :slight_smile: Ezt a fülest ajánlom. Én AirPods Pro-t használok Buszozásra, munkára, headsetnek és ezt mondjuk vonat útra vagy ilyesmi.

  8. Avatar for Trepxe Trepxe says:

    Ezzel lehet, néha én is azt csinálom az irodában, amikor a cipőm tele van a kollégákkal.

  9. Airpods ellenfele? Hát hogy néz már ki? :rofl: Igénytelen dizájn, lehetetlen zsebre rakni, és felnőtt ember ilyet nem hordana utcán eleve.

  10. Avatar for Put2 Put2 says:

    Sziasztok!

    Milyen erős a zajszűrése? Az úgy mond “süket szobát” :grinning: mennyire közelíti meg? Vezetés közben használnám, a másik fél jól érti a beszédet megpattintott ablaknál 120 körül? :slightly_smiling_face: Ugyanis klíma nincs a céges kocsikba… :slightly_smiling_face: Számomra ez fontos, mert az E10BT ebből a szempontból leszerepelt… :frowning:

  11. E10BT-ben nincs aktív zajszűrés. Az AirPods Pro-hoz képest erősebb a szűrése, de azért nem egy BOSE, Sony szint, ha teljesen süket szobát szeretnél, akkor nyilván érdemes arra elmenni, de egy hatalmas fejhallgatóval 1000 fokos kocsi nyilván nem opció.

    Sztem jól érti a beszédet az ablak mellett :smiley: de ezt így ebben a formában nem teszteltem.

  12. Én az “i Bot”-ról gondolom ezt. Gááz ahogy kinéz és a majmok is, akik azt hiszik, hogy menő, ha egy fehér bot lóg ki a fülükből… A fehér bot engem az “alma -vakságra” figyelmeztet. Bár sok alma cuccom van, ilyet ingyen sem hordanék, hogy megbélyegezzen. Felnőtt értelmes ember biztosan mást keres. Nem a tucat-kacatot.

  13. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hol írt olyat a cikk, hogy designban lenne az AirPods ellenfele?

  14. Azért vigyázz mert nem lehet mind a két füled bedugva vezetés közben, vagyis így nem helyes, lehet, de a rendőr megbüntethet érte.

  15. Ez egy igen intelligens hozzászólás lett, mármint mind majom aki airpods-ot hord. Ez egy igen “fontos” szempont ami szerint besorolod az embereket…

  16. A nyakpántos kialakítás egy 2 generációval régebbi ötlet mint a TWS fülesek.
    Igényesek a 1More termékek, de a nyakpánt egy idétlen ötlet, még ha funkcionális is. Nem véletlen nem terjedtek el sosem igazán.

    Az airpods pro egy tws fülesben ad anc-t, ami ritka a piacon.
    Nyilván nyakpánttal ahol van hely akkunak, mindennek ott ezt olcsóbb kivitelezni.
    Ez a minőségi zenehallgatás olyan szűk réteg, hogy csodálom, hogy kiadták ezt a terméket ezzel a koncepcióval. Nyilván itt a hang volt az első és köré ezt lehetett kihozni wireless.

    AirPods károgóknak:
    Egy vezetékes earpods nem gáz, de ha levágjuk a kábelt és airpods lesz belőle már ratyi?
    Mitől? Miért?

    Nincs airpodsom csak szánalmas ez a vak utálat bármi iránt, ami lehet egy jó koncepció.

  17. Nincs az a hangminőség amiért a nyakamba tennék egy ilyen ízét amiből még madzagok vezetnek a fülemhez.

  18. Van belőle olyan, aminek nincs nyakpántja a cikk végén láthatod.

  19. Én a 1More Quad Driver In-Ear fülhallgatót használom nagyjából fél éve, a 65. születésnapomra vásároltam igen baráti, 51.000 Ft-os áron.
    Valaki, a korábbi kommentelők közül igénytelenséget emlegetett…könyörgöm, legalább egyszer vegyen a kezébe egy 1More terméket aztán hallgassa meg a hangját is!
    Szóval a Quad Driver egyenesen lenyűgöző, a túllihegett csúcs márkák in-ear kialakítású füleseinek minőségét simán hozza kialakítás, de különösen a hangzás minőségében. Harmada, negyede áron.,
    Nekem a Deezer HiFi előfizetéssel mutatja meg az igazi erejét.
    A drótos kialakítás kicsit kényelmetlenebb mint a Bluetooth, de eddig még egyszer sem gabalyodtam bele még a tömegközlekedési eszközökön sem.
    Ha nem volna túlzás, hát esküszöm megvenném mellé még a cikkben bemutatottak közül a teljesen vezetékmentes változatot is!
    A bejáratásról annyit, hogy a 1More termékekhez letölthető alkalmazás egyszerű, mint a faék. Minden tekintetben…!
    Amúgy én a Quad Driver használatba vételekor minden létező véleményt elolvastam a bejáratásról és vitatkoznék a 10-12 órás, mások szerint 100 órás (!) kínzás szükségességéről. Inkább azokkal értek egyet akik azt javasolják, hogy minél több, különféle stílusú zenét hallgassunk. Ezzel biztos, hogy nem tesszük tönkre szerzeményünket és rövidebb-hosszabb idő alatt “bejáródik”. Én is így tettem, teszek…

  20. Avatar for Albi79 Albi79 says:

    Szia.
    A bejáratós applikáció honnét tudom letőlteni?!

  21. Én a kedvenc spotify listámmal szoktam bejáratni, 2-5 napig. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for postmaster Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for Trepxe Avatar for Techno_K_Rata Avatar for Albi79 Avatar for kchris Avatar for szgergo88 Avatar for Put2 Avatar for Jadeye Avatar for vjan Avatar for domidormi Avatar for SzifonAdmin Avatar for 83miki83

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for kchris kchris says:

    bbbbbb+++++!!! bocs… de mikor megláttam az árát… ennyivel jobb tudás és 2/3 áron mint az erpodz pro… amúgy észrevettétek hogy bose apple meg hatalmas márkák sehol nincsenek minőségben, ellenben ezekkel a neve sincs cégekkel… (anno a Ti cikketek hatására vettem egy RHA 750i-t is) Ezt meg nagyon elmennek kipróbálni de most kulcscsont törléssel doglok otthon…

  2. Avatar for Trepxe Trepxe says:

    Na végre! Örülök, hogy megtalátátok én már használom pár hete és besz@rás jó, az erpodzpro ettől igencsak lemarad…És kodekek ide-oda iPhone 11-el brutál jól szóóóóól! íme[img]

  3. Avatar for kchris kchris says:

    Azt lehet hogy az ember csak csöndet varázsol magának a zajkioltassal?

  4. Avatar for vjan vjan says:

    Dehogynem. Olcsón kapni füldugót és még tölteni sem kell. Ha nagyobbak az igényeit, kicsit drágábban van zajvédő fejhallgató is. Azt sem kell tölteni, és vezeték nélküli.
    :smiley:

  5. Sztem ne próbáld, rendeld le! Nem fogsz hibázni!

  6. @SzifonAdmin, megkérhetnélek, hogy 1-2 évig ne írj cikket semmilyen fül vagy fejhallgatóról? :grinning:

  7. Egyelőre most nincs tervben más. :slight_smile: Ezt a fülest ajánlom. Én AirPods Pro-t használok Buszozásra, munkára, headsetnek és ezt mondjuk vonat útra vagy ilyesmi.

  8. Avatar for Trepxe Trepxe says:

    Ezzel lehet, néha én is azt csinálom az irodában, amikor a cipőm tele van a kollégákkal.

  9. Airpods ellenfele? Hát hogy néz már ki? :rofl: Igénytelen dizájn, lehetetlen zsebre rakni, és felnőtt ember ilyet nem hordana utcán eleve.

  10. Avatar for Put2 Put2 says:

    Sziasztok!

    Milyen erős a zajszűrése? Az úgy mond “süket szobát” :grinning: mennyire közelíti meg? Vezetés közben használnám, a másik fél jól érti a beszédet megpattintott ablaknál 120 körül? :slightly_smiling_face: Ugyanis klíma nincs a céges kocsikba… :slightly_smiling_face: Számomra ez fontos, mert az E10BT ebből a szempontból leszerepelt… :frowning:

  11. E10BT-ben nincs aktív zajszűrés. Az AirPods Pro-hoz képest erősebb a szűrése, de azért nem egy BOSE, Sony szint, ha teljesen süket szobát szeretnél, akkor nyilván érdemes arra elmenni, de egy hatalmas fejhallgatóval 1000 fokos kocsi nyilván nem opció.

    Sztem jól érti a beszédet az ablak mellett :smiley: de ezt így ebben a formában nem teszteltem.

  12. Én az “i Bot”-ról gondolom ezt. Gááz ahogy kinéz és a majmok is, akik azt hiszik, hogy menő, ha egy fehér bot lóg ki a fülükből… A fehér bot engem az “alma -vakságra” figyelmeztet. Bár sok alma cuccom van, ilyet ingyen sem hordanék, hogy megbélyegezzen. Felnőtt értelmes ember biztosan mást keres. Nem a tucat-kacatot.

  13. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hol írt olyat a cikk, hogy designban lenne az AirPods ellenfele?

  14. Azért vigyázz mert nem lehet mind a két füled bedugva vezetés közben, vagyis így nem helyes, lehet, de a rendőr megbüntethet érte.

  15. Ez egy igen intelligens hozzászólás lett, mármint mind majom aki airpods-ot hord. Ez egy igen “fontos” szempont ami szerint besorolod az embereket…

  16. A nyakpántos kialakítás egy 2 generációval régebbi ötlet mint a TWS fülesek.
    Igényesek a 1More termékek, de a nyakpánt egy idétlen ötlet, még ha funkcionális is. Nem véletlen nem terjedtek el sosem igazán.

    Az airpods pro egy tws fülesben ad anc-t, ami ritka a piacon.
    Nyilván nyakpánttal ahol van hely akkunak, mindennek ott ezt olcsóbb kivitelezni.
    Ez a minőségi zenehallgatás olyan szűk réteg, hogy csodálom, hogy kiadták ezt a terméket ezzel a koncepcióval. Nyilván itt a hang volt az első és köré ezt lehetett kihozni wireless.

    AirPods károgóknak:
    Egy vezetékes earpods nem gáz, de ha levágjuk a kábelt és airpods lesz belőle már ratyi?
    Mitől? Miért?

    Nincs airpodsom csak szánalmas ez a vak utálat bármi iránt, ami lehet egy jó koncepció.

  17. Nincs az a hangminőség amiért a nyakamba tennék egy ilyen ízét amiből még madzagok vezetnek a fülemhez.

  18. Van belőle olyan, aminek nincs nyakpántja a cikk végén láthatod.

  19. Én a 1More Quad Driver In-Ear fülhallgatót használom nagyjából fél éve, a 65. születésnapomra vásároltam igen baráti, 51.000 Ft-os áron.
    Valaki, a korábbi kommentelők közül igénytelenséget emlegetett…könyörgöm, legalább egyszer vegyen a kezébe egy 1More terméket aztán hallgassa meg a hangját is!
    Szóval a Quad Driver egyenesen lenyűgöző, a túllihegett csúcs márkák in-ear kialakítású füleseinek minőségét simán hozza kialakítás, de különösen a hangzás minőségében. Harmada, negyede áron.,
    Nekem a Deezer HiFi előfizetéssel mutatja meg az igazi erejét.
    A drótos kialakítás kicsit kényelmetlenebb mint a Bluetooth, de eddig még egyszer sem gabalyodtam bele még a tömegközlekedési eszközökön sem.
    Ha nem volna túlzás, hát esküszöm megvenném mellé még a cikkben bemutatottak közül a teljesen vezetékmentes változatot is!
    A bejáratásról annyit, hogy a 1More termékekhez letölthető alkalmazás egyszerű, mint a faék. Minden tekintetben…!
    Amúgy én a Quad Driver használatba vételekor minden létező véleményt elolvastam a bejáratásról és vitatkoznék a 10-12 órás, mások szerint 100 órás (!) kínzás szükségességéről. Inkább azokkal értek egyet akik azt javasolják, hogy minél több, különféle stílusú zenét hallgassunk. Ezzel biztos, hogy nem tesszük tönkre szerzeményünket és rövidebb-hosszabb idő alatt “bejáródik”. Én is így tettem, teszek…

  20. Avatar for Albi79 Albi79 says:

    Szia.
    A bejáratós applikáció honnét tudom letőlteni?!

  21. Én a kedvenc spotify listámmal szoktam bejáratni, 2-5 napig. :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for postmaster Avatar for r3dsnake Avatar for Szifon Avatar for Trepxe Avatar for Techno_K_Rata Avatar for Albi79 Avatar for kchris Avatar for szgergo88 Avatar for Put2 Avatar for Jadeye Avatar for vjan Avatar for domidormi Avatar for SzifonAdmin Avatar for 83miki83