fbpx Skip to content

2017-ben teszteltünk a SoundMAGIC márka E10-es fülhallgatóit, aminek ugye van vezetékes és egy vezeték nélküli változata is. Ez a széria évről évre nyeri meg a legjobb termék plecsnit a saját kategóriáján belül. Idén pedig hatalmas akcióval zárjuk a márka sikerességét!

SoundMAGIC E10BT

Nem kevés vezeték nélküli fülhallgatót teszteltünk már itt a Szifonon, legutóbb az AudioFly AF100W-t azelőtt pedig például az AirPods-ot. Ezek mind-mind közel 50 000 Ft-os árcetlivel rendelkeztek, így mikor a kezembe vettem a 19 000 Ft-os SoundMAGIC-et, az első kérdésem az volt, hogy miért ilyen olcsó a többihez képest? Vajon milyen lehet a hangja, mit is tudhat? Miért ilyen népszerű külföldön? Meddig bírja az akkumulátora? Ezekre végül meg is kaptam a választ, és 2017-ben ti, az olvasóink is rengeteget vásároltatok belőle hatalmas elégedettséggel. Így akik múlt évben lemaradtak róla, most újra beszerezhetik.

SoundMAGIC E10BT

Röviden bemutatnám a fülhallgatót, de bővebben itt tudok róla olvasni. Az E10BT egy vezeték nélküli fülhallgató, ami rendelkezik hangerőszabályzóval és mikrofonnal is. Ezek természetesen működnek androidos készülékekkel és iPhone-okkal is. A dobozban a fülhallgató mellett számos fülillesztéket kapunk, illetve egy kis tokot is hozzá, amiben tárolhatjuk a kiegészítőket. A E10BT fejegységei rendkívül könnyűek, ami azt jelenti, hogy megfelelő fülillesztékkel esélytelen, hogy kiessen a fülünkből. Ezzel együtt az egészen szűk hallójárattal rendelkezőknek is ajánlom, ilyen vagyok én is. Simán elfért az egész termék a hallójáratomban és jól szigetelt. Én egyáltalán nem hallottam külső zajokat a zene lejátszás alatt, azonban ha nincs zene, akkor még kellő mértékben halljuk mondjuk a BKK járatain bemondott megállókat. Szóval ez pont optimális.

Az E10BT egyik érdekessége, hogy kaptunk egy pólóra vagy táskára csatolható, kicsi és könnyű akkumulátort. Ettől picit tartottam is anno, mert ez egyáltalán nem a megszokott megoldás, de néhány nap alatt nagyon könnyen hozzászokik az ember. Ennek köszönhető, hogy semmilyen bumszli akkumulátor nincs a kábeleken, ami esetleg lehúzná a fülhallgatót, és persze az is az érdeme, hogy 12 órán át képes szólni, ami nem kis teljesítmény. Természetesen az akkumulátor szintet láthatjuk a szokásos Akkumulátorok widget alatt az iOS-en. A 12 órás akkumulátor időnek köszönhetően egy teljes napot simán kibír, ha egész nap az irodában is használjuk. Egyébként pedig, ha csak munkába menet, utazás alatt hallgatjuk 1-1 órát, akkor akár egy hétig is kitart.

Milyen a hangja?

Ahogy korábban már írtam, a legjobban tényleg úgy lehet jellemezni, hogy egy energikus fülhallgatóról van szó, amiből csak úgy tódulnak a hangszerek egyenesen a dobhártyánkba. Többször meglepődtem sétálás alatt, hogy mennyire erőteljesen meg tudja szólaltatni a dobokat, vagy az egyes hangszereket. Végre nincs elnyomva a középtartomány és nincs túltolva a mély.

Utóbbi mégis erőteljes, de pont egy hajszálnyival több, mint a közép, illetve hallhatóak még a magas hangok is, mivel ugye az E10C-t fejlesztették tovább, csak éppen kapott egy 24 bites DAC-ot. A beérkező digitális jelet a DAC konvertálja analóggá, majd az ehhez kapcsolódó erősítő erősíti fel. Egyszerűen jobb, mint az iPhone saját audio fokozata, vagy a piacon található telefonok többségéé, emiatt lesz részletesebb, dinamikusabb a hangzás!

Kedvezményes vásárlás – kupon kód

Amennyiben valaki olcsó, de mégis prémium minőségű fülhallgatót keres, esetleg lecserélné az iPhone-hoz kapott EarPods-át, akkor a SoundMAGIC kiváló választás. A 19 900 Ft-ért megvásárolható fülhallgatót most 12 990 Ft-os áron adja a Muzix, ami nagyjából 35% kedvezmény. Direkt a Szifon.com olvasóknak vittük még lejjebb az árát, hogy tényleg mindenki válthasson vezeték nélküli fülhallgatóra.

[wp-review id=”92440″]

A kedvezményhez használjátok az SME10BT kupon kódot a Muzix weboldalán ide kattintva!

 

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.