Ezek a változások érkeztek az iOS 14 negyedik bétájával

Az Apple kedd este meglepett minket egy új iMac-kel, Phil Schiller új pozíciójával és emellett közzétették az új bétákat is.

Az iOS 14 negyedik bétája pedig szintén hoz változásokat, igaz kisebbeket, mint a korábbi béták, hiszen egyre inkább közeledik a szeptember, amikor megjelenik a végleges változata.

Nézzük is a változásokat!

 • új widget az Apple TV alkalmazáshoz (fenti kép)
 • javított keresés: mostantól a főképernyőről elérhető Spotlight kereső, a legpontosabb találatok a webes javaslatok alatt helyezkednek el
 • visszatért a 3D Touch és az Exposure Notification API

Végül pedig egy apróbb érdekesség: a macOS Big Sur negyedik bétája végre Mac-es Safari-ba is elhozza a 4K YouTube videókat, így nem kell többé Chrome-ot használni ilyesmihez.

Ez most jelentősen kisebb lista, de ha lemaradtál volna, a második és harmadik béta bőven hozott újításokat.

Te várod már az őszi frissítéseket?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Már van public is.

 2. Atos says:

  Nálam iPhone 11-en továbbra sem jönnek fel a Telefon alkalmazáson force touch-al (hosszan nyomvatartva) a kedvenc kontaktok gyorshívásra.
  Továbbá az Üzenetek alkalmazásban ha egy üzenetváltásból balról jobbra swipe-al lépek vissza az üzenetek listájához, majd újra belépek, eltűnik az alsó szövegbeviteli sáv és a környező ikonok, így a továbbiakban nem lehet beírni semmit. Csak az alkalmazásváltóból kilőve lehet helyreállítani.
  Mindkét bug a beta 3 óta van jelen, de a 4-ben sem javult.
  Más is ezt tapasztalja? Gugliztam, de nem nagyon találtam hasonló problémát.

 3. Czo says:

  Minden hibat celszeru reportolni, amit talalsz. En eddig egyiket sem lattam, mert az emlitett fuknciokat nem hasznalom. Nincsenek kedvenceim a kontaktokban es evente 1-2x hasznalom a messages appban a swipeot.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!