fbpx Skip to content

Az Apple elérhetővé tette az iOS 14, az iPadOS 14, a watchOS 7, a tvOS 14 és a macOS Big Sur harmadik fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk.

iOS 14 beta 3 és iPadOS 14 beta 3

A build verziószáma 18A5332f.

Az új verziók újdonságairól itt írtunk részletesen: Újdonságok az iOS 14 beta 2-ben.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS- vagy iPadOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 14 beta 3 és iPadOS 14 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 14 beta 3 és iPadOS 14 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 7 beta 3

Az új build verziószáma 18R5340d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos watchOS-verzióra

Ha esetleg nem vált be a watchOS 7 bétája, és szeretnénk visszatetetni a watchOS 6-ot, akkor ehhez le kell adnunk az órát egy hivatalos szervizpartnernél, akiknek ehhez az Apple európai szervizközpontjába kell azt elküldeniük, így ennek az átfutása több munkanap.

tvOS 14 beta 3

Az új build verziószáma 18J5344d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Big Sur beta 3

Az új build verziószáma 20A5323l.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 14 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 14 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for PCha0s PCha0s says:

  Big Sur nem jött ki, ellenőrizzétek egy developer fiókkal, én megtettem.

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  amikor a cikket kitettük, még egyik build sem látszott a fejlesztői központban, csak pár perccel ezelőtt kerültek fel. a cikkben már láthatod az ezzel kapcsolatos frissítést.

 3. Viber továbbra sem mukodik annak akinek eddig sem működött. Akinek meg eddig is jó volt annak nyilván most is az lesz…

 4. A kijelző és fényerőben nincsen bekapcsolva neked a félkövér szövegméret? Mert ha be van kapcsold ki és úgy próbáld ki a viber-t.

 5. @adamson hát és igen. És a viber mukodik újra. Nagyon köszi. Ezt honnan tudtad hogy ez a bug emiatt van. 3 hete nem tudom emiatt használni a vibert… Nagyon köszi a tippet :upside_down_face:

 6. Totál véletlen, nekem sem ment aztán próbálkoztam mindennel. Újra telepítettem a vibert többször. Akkor fagy le mindig mikor fel jön a keyboard gondoltam ott lesz valami ami nem tetszik neki. Majd végül ez a félkövér betű kikapcsolás megoldotta ezt problémát. Ezek az igazi kihívások szeretem az ilyen feladványokat. :grinning:

 7. Avatar for gunar gunar says:

  Az órára mindenkinek felment gond nélkül? Csak mert nálam a telepítés előtt áll és semmi szokványos módon nem megy tovább.

 8. Nem csak iPad-en. :smiley:

 9. Mobilarena fórumon találta az egyik tag, hogy a félkövér betű akasztja ki a Vibert.

 10. Igen ott is én jeleztem a hibára a megoldást.

 11. Azért hihetetlen hogy a viber 3 béta alatt sem tudta ezt kijavitani pedig tuti tudnak róla. Persze béta értem én de akkor is…

 12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  elvben nem csak a béta esetén gond ez.

 13. Írj Izraelbe a fejlesztőknek, hátha kijavítják. :grinning: Ott fejlesztik a Viber-t. Az ottani nagyon durva COVID miatt gondolom lassabban működik a fejlesztő csapat.

 14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  már megvették a japánok, a Rakutennél.

 15. Nekem ugyanígy kilép az erste és praktiker appból is.

 16. Avatar for alali alali says:

  Visszakaptam a szabad helyet az eszközeimen, az egyéb kategória mérete visszaállt 7-8 GB méretre.

 17. Avatar for alali alali says:

  Nekem már mint opciót sem adja fel, az időjárás widget teljesen el is tűnt. :pensive: iPad pro 10.5

 18. Avatar for Czo Czo says:

  Nekem iPad Air 2-n rendben mukodik az idojaras widget.

 19. Avatar for gunar gunar says:

  Az Erste app működik beta szoftverrel normálisan? Csak mert volt idő amikor raiffeisent használtam és az nem akart beta-val dolgozni. Remélem az Erste nem ilyen!

 20. Úgy tudom, olvastam, hogy ez most sem változott. Tehát NEM.

 21. Avatar for gunar gunar says:

  Melyik a nem? Az első mondatra v az utolsóra? Csak mert nem mindegy :slightly_smiling_face:

 22. Sziasztok!
  Otp direkt, K&H bank alkalmazásai működnek a public beta 3-mal? Esetleg Money Pro, ha használja valaki?
  Olvastam, hogy Vibernél mi okozhat hibát, esetleg van még olyan viszonylag alapnak tekinthető alkalmazás, ami nem szeret egyelőre működni az ios 14 béta 3-on?

 23. Avatar for gunar gunar says:

  Az OTP az developer beta-kal simán jó.

 24. Avatar for gunar gunar says:

  Érdekes módon, az időjárás ma reggelre megjavult, a widget rendesen elkezdett működni ( Xs )

 25. Avatar for alali alali says:

  Az nálam is eléggé hektikusan működik… már amikor működik. XS szintén. 7 Plusnál a widget nem is jelenik meg.

 26. Avatar for gunar gunar says:

  Na igen már megint nem frissül egy ideje. MIndegy majd kijavítják

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for alali Avatar for Czo Avatar for szakonyilaszlo Avatar for PCha0s Avatar for adriandajka Avatar for adamson Avatar for Szifon Avatar for olivercsizmazia Avatar for zsozsobasa Avatar for Jadeye Avatar for szorian Avatar for gunar