Elérhető a negyedik iOS 13.5, iPadOS 13.5, watchOS 6.2.5, tvOS 13.4.5 és macOS Catalina 10.15.5 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.5, az iPadOS 13.5, a watchOS 6.2.5, a tvOS 13.4.5 és a macOS Catalina 10.15.5 negyedik fejlesztői bétáit.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken.

iOS 13.5 beta 4 és iPadOS 13.5 beta 4

A build verziószáma 17F5065a.

Az Apple kicsit finomított a COVID-19 kapcsán bevezetett opción. Most már megfelelő alkalmazás megléte nélkül be sem lehet kapcsolni ezt az opciót, illetve lehetőség van a korábbi log törlésére is:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.5 beta 4 és iPadOS 13.5 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 13.5 beta 4 és iPadOS 13.5 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iOS:

iPadOS:

watchOS 6.2.5 beta 4

Az új build verziószáma 17T5607a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 13.4.5 beta 4

Az új build verziószáma 17L5560a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Catalina 10.15.5 beta 4

Az új build verziószáma 19F83c.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Új Catalina béta nem jelent meg. Legalábbis a developer oldal szerint. Jadeye már megint többet tud…

  2. Jadeye says:

    köszönöm kedves szavaidat! remélem, így most jobb. gondolom, te még sosem nyúltál mellé, főleg amikor az Apple folyamatosan kavar a béták megjelenésével.

  3. Nincs harag, ugye? Ígérem bármikor revansot vehetsz ha rajtakapsz hogy giganagy arccal múlt időben írok meg nem történtekről.

  4. Jadeye says:

    továbbra sem értem a problémádat, de oké. saját cikket továbbra is bármikor be tudsz küldeni, már évek óta, csak írj az email címünkre, az itt leírtaknak megfelelően:

    egyébként köszönöm, hogy jelezted, hogy nincs macOS béta, láthatod, rögtön ki is vettem a cikkből, de nem egyszer fordult már elő, hogy mindössze perceket vagy órákat késett vele az Apple, és ritka bosszantó többször is átírni egy cikket emiatt. kérlek, ha máskor jelzed, ne ilyen hangnemben tedd.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!