Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi hetekben látszik, hogy elérkezett a nyár, pihenő van iOS fronton is. Egy-egy alkalmazás frissítéséről, illetve jailbreakes kiegészítőről lehet csak leginkább beszámolni, meg aztán tegnap végre elindult itthon is az iTunes Match. Illetve persze ott vannak a pletykák: lassan már naponta bukkannak elő állítólagos alkatrészek és hasonlók a várhatóan ősszel érkező új iPhone vagy iPad kapcsán. A legutóbb a többségetek arra szavazott, hogy már elég ezekből a pletykákból, feleslegesek, és valahogy mi is így gondoljuk.

Így, ahogy azt már ismerhetitek, ismét a tiétek lehet a főszerep itt a Szifon.com-on. Várjuk a vendég-blogger cikkeket, megmutathatjátok, hogy mit tudtok! Írhattok bármiről, ami az iPhone-hoz kapcsolódik: leírást 1-1 alkalmazásról, vagy csak arról, hogy miért szeretitek az iPhone-t. Csupán annyit kérünk, hogy a cikket dokumentum formában küldjétek el, és a képeket ne a dokumentumba tegyétek bele, hanem külön fájlként csatoljátok ugyanahhoz az emailhez. A levél tárgyába írjátok bele, hogy vendég-blogger!

Elérhetőségünk: hello@szifon.com

(Fenntartjuk a jogot, hogy a cikkeket átformázzuk, és esetleg itt-ott belejavítsunk, de erről értesíteni fogunk, mielőtt kitennénk. A cikk elküldése nem jelenti azt, hogy az ki is fog kerülni az oldalra. Csak olyan cikket fogadunk el, ami másutt még nem jelent meg.)

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!