fbpx Skip to content

Pletykákból sosincs hiány, és ahogy közeledünk egy új termék megjelenéséhez, egyre több kel szárnyra, és egy idő után már komikus, hogy miket ki nem találnak. Annak idején, még 2008-ban jöttek az iPhone nano és iPhone shuffle elképzelésekkel, és az iPad minire is van, aki már évek óta vár – iPad mini egyébként létezik, az az iPod touch, hiszen anno az iPad-et meg csak nagyra nőtt iPod touch-nak csúfolták.

Emlékszünk még? Photoshopban gyakorlott kezek számára bármi megy:

Most a nagyobb kijelző a divat, de persze most sincs egyértelmű bizonyíték, csak állítólagosan kiszivárgott alkatrészek fotói. A 4″ lenne a menő, mintha legalábbis a jelenlegi kijelző borzasztóan kicsi lenne. A retina iPad tényleg behozott egy új felbontást, de azt már az első generációs iPad óta vártuk, hogy retina legyen.

Viszont azzal, hogy az iPhone és a legújabb iPod touch retina, így egy nagyobb kijelző még tovább töredezné a platformot a felbontások terén. Persze még mindig nem tartanánk ott, ahol az androidos készülékek, de akkor már legalább 5 különböző felbontásra kéne optimalizálni a fejlesztőknek: 3GS, i4/4S, iPad1/2, iPad 3, és az új 4″. Hogy ezt meglépi-e az Apple, az jó kérdés.

És hogy érdemes-e felülni a pletykáknak? Ez is egy jó kérdés, és leginkább mindenki döntsön maga, hiszen az Apple úgy őrzi a titkait, mint jóformán semelyik másik cég. Ugyanakkor nem árt a kellő óvatosság sem, hiszen például Roobi kollégánknak csak pár kattintás Photoshopban, és a 4″ helyett azonnal itt a leaked iPod touch HD XL wide mega retina X előlap IMAX 4D támogatással és 5.49″, 640*2315,4 pixel felbontással: 😀

[poll id=54]

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. szerintem nagyobb lesz a kijelző, de 4 colnál nem lesz nagyobb! Az még szvsz pont jó és szükséges lenne, legalábbis nekem már volt h úgy éreztem h “hát igen egy kicsit lehetne nagyobb”! Azt viszont remélem, hogy a maga a készülék nem lesz sokkal nagyobb, inkább csak a képernyő káváját csökkentik!

  2. Hát nem tudom.Elég bizarul nézne ki így egy iPod touch.Legalábbis az eddigiekhez képest.

  3. Egy olyan ipad jöhetne, aminek a kijelzője csak össze van nyomva, hogy retina legyen és kész az ipad mini. Így nem kéne variálni az újabb felbontásokkal.

  4. Olyan válasz miért nincs, hogy nagyobb lesz, de az arányokat biztos megtartják?

  5. szerintem a 3gs- megy a sulyesztobe,nem kapja mar meg az uj ost uh azt ki lehet vonni az egyenletbol!

  6. …vagy beírod gugliba, hogy volán menetrend és akkor JB-ni sem kell

  7. ^nem ide:)

  8. sztem az új iPhone kb 4 colos lesz az ipod pedig 3,5-3,7 vagy felvesz az új iPhone karoszériáját!

  9. Ilyen kicsi marad? Én legalább egy 51″ FullHD 2-es (5920×5080) kijelzőre számítottam :-). Viccet félretéve @Jadeye lebuktál, ugyanis ezeket a képeket egy előző cikkben is megosztottad a kommentekben 2 perc Photoshop után, hogy idézzek :-). Am jót röhögtem ezen az egészen. Már csak pár hét és kiderül az igaszság.

  10. Jah, sorry látom postban is írtad. Előbb postoltam, mint olvastam.

  11. Ezt ti sem gondoljátok komolyan, hogy így hosszúkásra el lesz nyújtva a következő generáció ez úgy nevetséges ahogy van. Még maga az eszköz mérete is röhej, hogy ezt csapom elő a zsebemből, hát még ha használni kezdem a 2 tenyeres kijelzőt, mert ezen aztán már végképp nem érsz el semmit 1 újjal. Ha ilyen lesz az a következő Iphone akkor asszem nekem a jelenlegi 4S volt az utolsó almás telefonom. De szerintem ez kizárt.


Add a Comment