Az Apple Arcade-et hirdeti az Apple.com főoldala

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a napokban frissítette az Apple.com-ot néhány vicces animációval, amik a cég előfizetéses játékplatformjára, az Apple Arcade-re hívják fel a figyelmet.

A főoldalon ugráló robot, kocsival száguldozó Sonic és egyéb más mókás karakterek jelennek meg, így hirdetve a szolgáltatást.

Az Apple Arcade egy tavaly szeptemberben indult, előfizetéses játékszolgáltatás az Apple-től, mely egy fix havidíjért cserébe egy rakás játékot tesz elérhetővé az Apple összes modern platformján. Bővebben itt írtunk róla: Apple Arcade – a játékok új, előfizetéses modellje az App Store-ban.

Most az Apple.com, tehát a cég USA-beli főoldala mókás animációkkal hívja fel a figyelmet a szolgáltatásra. Még ha nem is érdekel az egész, érdemes ellátogatnod az oldalra, mert szerintem az Apple webdesignerei tényleg nagyot alkottak.

A legutóbbi, 2020 Q1-es negyedévi jelentés közlésekor az Apple vezérigazgatója, Tim Cook azt mondta, hogy az Apple Arcade jól indult, de nem fedte fel, hogy hányan iratkoztak fel a szolgáltatásra.

Épp ezért ez a kis reklám nem feltétlenül azt jelenti, hogy senkit se érdekel az Apple Arcade, csak azt, hogy a cég szeretné, ha többen figyelnének fel rá. És ezekkel az animációkkal szerintem ezt prímán sikerült elérniük.

Neked hogy tetszik az Apple új főoldala?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. A kezdéshez meg a beharangozáshoz képest nem frissül olyan ütemben, hogy havi előfizető legyek. 1-2 játékért még fizetnék is.

  2. Nekem nem jelenik meg semmilyen animáció, pedig az amerikai oldalra kattintok.

  3. Ezt én is elengedtem, pedig ezen kívül minden Apple szolgáltatásra családostul előfizettem, de ez nem nyert meg.

    @83miki83 @Jadeye sem. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!