fbpx Skip to content

Némileg váratlanul az Apple este 7-kor kiadta az iOS 13.2.3-at, ami több hibát is javít.

Ezek közül a cég a keresés működését, az Üzenetek részletnézetét, az alkalmazások háttérben való tartalomletöltését, illetve egy, a Mailt érintő hibát emelt ki. Arról egyelőre nincs információ, hogy azok számára ez hoz-e megoldást a hálózati problémákra, akiknek az iOS 13.2.2 nem oldotta meg azt, mindenesetre ilyesmit nem említ a frissítés részleteiben az Apple.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iOS 13.2.3 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 13.2.3 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához. Ez a frissítés:

 • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a rendszerben, a Mailben, a Fájlokban és a Jegyzetekben történő keresés nem működik
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a fotók, linkek és egyéb mellékletek nem jelennek meg az Üzenetek részletnézetében
 • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy az alkalmazások tartalmat töltsenek le a háttérben
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Mail nem tudja letölteni az új üzeneteket, valamint nem tudja hozzáadni idézetként az eredeti üzenettartalmat az Exchange-fiókokban

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 13.2.3 buildje 17B111.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.2.3 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Mivel ez a frissítés pont azt a hibát javítja, ami miatt korábban fontos lehetett a downgrade, így jelen esetben igazából nincs értelme a downgrade-nek.

Ugyanakkor az továbbra is igaz, hogy gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 13 címke alatt.

[newsletter_signup_form id=13]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for bojti bojti says:

  Nagyon jo hogy ilyen aktivan javitgatjak a hibakat,de a terero problemat meg mindig nem oldottak meg.Tegnap este frissitettem,visszatettem a sim kartyat.gondoltam ejszakara kiprobalom.Nem sikerult.Reggelre megint eltunt a terero,hivas inditaskor sikertelen hivas.

 2. Avatar for zoli62 zoli62 says:

  Milyen hálózaton?

 3. Nem is írták, hogy javítja.

 4. Már többször is lett közölve hogy azt majd a 13.3-ban fogják javítani ami decemberben fog érkezni. Miért nem lehet ezt felfogni?

 5. Mert ahhoz meg kéne érteni azt ami oda van írva… Sajnos sokaknak nem megy.

 6. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  a cikk elején külön kiemeltük, hogy az Apple semmit nem írt arról, hogy bármit javított volna ezzel kapcsolatban, a frissítés részleteiben sincs szó ilyenről. hiába írod itt le, hogy még mindig nem javították, ha az Apple felé nem jelzed hibaként.

  továbbra is ott van viszont lehetőségként, hogy felteszed a 13.3 bétáját.

 7. Avatar for Hacsi Hacsi says:

  És azóta se volt hálózat drop!!!

 8. Avatar for Gege11 Gege11 says:

  Sziasztok! Nekem már az előzőnél valamiért helyreállt a hálózat eldobás. Vodafone, 8 plus. (4gVoLTE-ki) így használom azóta és semmi probléma. Most félek frissíteni 13.2.3-ra. :thinking:

 9. Helyreált? Ha a VoLTE 4-g be van kapcsolva és úgy is jó, akkor helyreállt!

 10. Avatar for bojti bojti says:

  Vodafone.

 11. Én se merek… pedig a BT és CarPlay el lett rontva: nem működik a felolvasás funkció, ha az apple music el lett indítva, de meg van állítva és egyéb egyidejűségeknél képes olyanokra, hogy a navi megy CarPlay-en a felolvasás pedig vagy nem hallatszik vagy a telefon hangszóróján hallatszik (!)
  Egyébként 13.2.2. óta nem volt eldobás, de ki akarok várni 3 hét leteltét, mielőtt pozitív következtetést vonnék le mert korábban már volt olyan, hogy 2 hétig jó volt :slight_smile:

 12. Valahogy ez az iOS 13 mintha kezdene arra terelni vegyek új (nagy kijelzős) készüléket(?). SE-n az alulról felhúzás (vezérlőpult vagy mi a neve) nehézkesen megy (és ugye az újakon kicsit másképp működik), no meg a szöveg nagyító (amikor javítani akarsz) is eltűnt, pedig az régi, hasznos funkció volt. Értem én, hogy ezeken a tepsiken könnyebb szöveget szerkeszteni (pontosabban pozícionálni), de ettől még sok pl. az SE, szóval azokon még mehetne…

 13. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  @satti77 a nagyító buborék minden egyes modellen eltűnt az iOS 13-mal. ahogyan azt az iOS 13 megjelenéséről szóló cikkünkben is írtuk, tartsd lenyomva a szóközt, és akkor a billentyűzetet mintegy egérpadot tudod használni a kurzor mozgatásához.

  a többi probléma kapcsán érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

 14. Ó köszi, sorry ezt nem olvastam még… Viszont mivel SwiftKey-t használok…:-/ - persze ez már más kérdés, gondolom majd update-elik ott is

 15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  @satti77 a külső fejlesztők alkalmazásait nekik kell frissíteniük, de a régi nagyító már nem lesz, mert az iOS-oldali dolog volt.

 16. Avatar for zoli89 zoli89 says:

  A frissítés óta nekem naponta 2x kell töltenem a telefonomat, mert gyenge használat mellett is pillanatok alatt lemerül. Más is tapasztalt hasonlót?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Szifon Avatar for captainplanet Avatar for zoli62 Avatar for bojti Avatar for satti77 Avatar for zoli89 Avatar for baloghadam74 Avatar for Gege11 Avatar for Nrbrtbgg Avatar for Hacsi Avatar for Jadeye Avatar for Nem_Tom