Megjelent az iOS 13.2.3 – további hibajavítások

Némileg váratlanul az Apple este 7-kor kiadta az iOS 13.2.3-at, ami több hibát is javít.

Ezek közül a cég a keresés működését, az Üzenetek részletnézetét, az alkalmazások háttérben való tartalomletöltését, illetve egy, a Mailt érintő hibát emelt ki. Arról egyelőre nincs információ, hogy azok számára ez hoz-e megoldást a hálózati problémákra, akiknek az iOS 13.2.2 nem oldotta meg azt, mindenesetre ilyesmit nem említ a frissítés részleteiben az Apple.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iOS 13.2.3 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 13.2.3 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához. Ez a frissítés:

 • Kijavít egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a rendszerben, a Mailben, a Fájlokban és a Jegyzetekben történő keresés nem működik
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a fotók, linkek és egyéb mellékletek nem jelennek meg az Üzenetek részletnézetében
 • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy az alkalmazások tartalmat töltsenek le a háttérben
 • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Mail nem tudja letölteni az új üzeneteket, valamint nem tudja hozzáadni idézetként az eredeti üzenettartalmat az Exchange-fiókokban

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 13.2.3 buildje 17B111.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.2.3 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Mivel ez a frissítés pont azt a hibát javítja, ami miatt korábban fontos lehetett a downgrade, így jelen esetben igazából nincs értelme a downgrade-nek.

Ugyanakkor az továbbra is igaz, hogy gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 13 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. bojti says:

  Nagyon jo hogy ilyen aktivan javitgatjak a hibakat,de a terero problemat meg mindig nem oldottak meg.Tegnap este frissitettem,visszatettem a sim kartyat.gondoltam ejszakara kiprobalom.Nem sikerult.Reggelre megint eltunt a terero,hivas inditaskor sikertelen hivas.

 2. zoli62 says:

  Milyen hálózaton?

 3. Nem is írták, hogy javítja.

 4. Már többször is lett közölve hogy azt majd a 13.3-ban fogják javítani ami decemberben fog érkezni. Miért nem lehet ezt felfogni?

 5. Mert ahhoz meg kéne érteni azt ami oda van írva… Sajnos sokaknak nem megy.

 6. Jadeye says:

  a cikk elején külön kiemeltük, hogy az Apple semmit nem írt arról, hogy bármit javított volna ezzel kapcsolatban, a frissítés részleteiben sincs szó ilyenről. hiába írod itt le, hogy még mindig nem javították, ha az Apple felé nem jelzed hibaként.

  továbbra is ott van viszont lehetőségként, hogy felteszed a 13.3 bétáját.

 7. Hacsi says:

  És azóta se volt hálózat drop!!!

 8. Gege11 says:

  Sziasztok! Nekem már az előzőnél valamiért helyreállt a hálózat eldobás. Vodafone, 8 plus. (4gVoLTE-ki) így használom azóta és semmi probléma. Most félek frissíteni 13.2.3-ra. :thinking:

 9. Helyreált? Ha a VoLTE 4-g be van kapcsolva és úgy is jó, akkor helyreállt!

 10. bojti says:

  Vodafone.

 11. Nem_Tom says:

  Én se merek… pedig a BT és CarPlay el lett rontva: nem működik a felolvasás funkció, ha az apple music el lett indítva, de meg van állítva és egyéb egyidejűségeknél képes olyanokra, hogy a navi megy CarPlay-en a felolvasás pedig vagy nem hallatszik vagy a telefon hangszóróján hallatszik (!)
  Egyébként 13.2.2. óta nem volt eldobás, de ki akarok várni 3 hét leteltét, mielőtt pozitív következtetést vonnék le mert korábban már volt olyan, hogy 2 hétig jó volt :slight_smile:

 12. satti77 says:

  Valahogy ez az iOS 13 mintha kezdene arra terelni vegyek új (nagy kijelzős) készüléket(?). SE-n az alulról felhúzás (vezérlőpult vagy mi a neve) nehézkesen megy (és ugye az újakon kicsit másképp működik), no meg a szöveg nagyító (amikor javítani akarsz) is eltűnt, pedig az régi, hasznos funkció volt. Értem én, hogy ezeken a tepsiken könnyebb szöveget szerkeszteni (pontosabban pozícionálni), de ettől még sok pl. az SE, szóval azokon még mehetne…

 13. Jadeye says:

  @satti77 a nagyító buborék minden egyes modellen eltűnt az iOS 13-mal. ahogyan azt az iOS 13 megjelenéséről szóló cikkünkben is írtuk, tartsd lenyomva a szóközt, és akkor a billentyűzetet mintegy egérpadot tudod használni a kurzor mozgatásához.

  a többi probléma kapcsán érdemes lenne elsőként az ebben a cikkünkben leírtakat végigzongorázni:

 14. satti77 says:

  Ó köszi, sorry ezt nem olvastam még… Viszont mivel SwiftKey-t használok…:-/ - persze ez már más kérdés, gondolom majd update-elik ott is

 15. Jadeye says:

  @satti77 a külső fejlesztők alkalmazásait nekik kell frissíteniük, de a régi nagyító már nem lesz, mert az iOS-oldali dolog volt.

 16. zoli89 says:

  A frissítés óta nekem naponta 2x kell töltenem a telefonomat, mert gyenge használat mellett is pillanatok alatt lemerül. Más is tapasztalt hasonlót?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!