fbpx Skip to content

Egyáltalán nem új pletyka az, hogy az Apple a közeljövőben ki fog adni egy zajszűrős AirPods-t, de most végre van egy ötletünk arról, hogy hogyan fog elhelyezkedni az új füles a termékpalettán.

A kínai China Economic Daily szerint ugyanis az új zajszűrős AirPods egy magasabb áron érkezik majd a jelenlegi modell mellé AirPods Pro néven. De ezzel még nincs vége a jelentésüknek!

2006-ban jelent meg az első MacBook Pro és az Apple azóta gyakran használja a “Pro” szócskát a drágább, többet tudó modellek megkülönböztetésére. Ez a rutin pár éve átterjedt az iPadekre, idén pedig az iPhone-ra is, így igazából egyáltalán nem lenne meglepő, ha az AirPods is beállna a sorba.

Nézzük is meg, hogy mit jósol a China Economic Daily az AirPods Pro-ba:

  • zajszűrő funkció és fülön belüli (in-ear) kialakítás
  • 260 dollár körüli ár / átszámolva 260 euró, + ÁFA hazánkban = 115.000Ft
  • fém dizájn, ami jobb hőelvezetést biztosít
  • gyártója az Inventec lesz (mint a sima AirPods-nak), de besegít a kínai Lixun is

Jelenleg a második generációs AirPods 159 dollárba kerül normál töltőtokkal és 199-be a vezeték nélküli töltésre képes változattal. Ehhez képest a 260 dollár bőven “Pro” méretű ugrás lenne az árcímkén.

A Digitimes is úgy véli, hogy idén jön az új AirPods, ahogy arról már itt bővebben beszámoltunk, valamint az iOS 13.2 bétája is tartalmaz bizonyítékokat az új füles eljöveteléről. Ezek miatt szinte biztos, hogy érkezik egy zajszűrős AirPods, de a többi egyelőre csak pletyka.

Személy szerint örülök neki, hogy a zajszűrős AirPods egy külön variáns lesz, mivel az “agybadugós” fülesek nekem sose jöttek be, de az, hogy az eltérő modell magasabb árat is hoz magával, már borzolhatja a kedélyeket. Persze azt is vegyük alapul, hogy például a Bose fülhallgató, amit teszteltünk korábban, 130.000Ft-ba kerül, tehát ez akár még olcsóbb is lehet, több támogatással az iOS-ben. Ezen felül érdemes még azt elolvasnunk, hogy hogyan kerüljük ki a hamis AirPods-okat, erről is írtunk korábban.

Neked hogy tetszene, ha egy drágább Pro modellen keresztül jutna el a zajszűrés az AirPods-ba?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok