A Digitimes szerint még idén megérkezhet az AirPods 3

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy hónap telt el az AirPods 2 megérkezése óta, de már az utódjáról elmélkedik az egyik leghírhedtebb pletykaoldal.

AirPods 2 teszt és vélemény

A lap úgy véli, hogy 2019 őszén az Apple ki fogja adni az AirPods harmadik generációs változatát, melyet továbbra is az Inventec és a Luxshare Precision fog gyártani az Apple-nek.

A Digitimes nem azért hírhedt, mert pontosak az elemzéseik, hanem mert szinte minden Apple termékről van valamilyen jóslatuk és gyakran állnak elő meglepő előrejelzéssel. Éppen ezért érdemes óvatosan kezelni, hogy miről mit nyilatkoznak.

Ami miatt mégis érdemes elgondolkozni az AirPods 3-on, az az, hogy az OnLeaks és Mark Gurman is úgy véli, hogy idén az Apple két új AirPods-t ad ki (és ebből az első, az AirPods 2 már meg is jelent).

Szóval ha lehet hinni a Digitimes-nak, akkor idén be fog futni az AirPods 3, melynek legnagyobb újítása az lesz, hogy képes lesz a zajszűrésre is.

Egyelőre még nem tudni, hogy az Apple hogy tudná ezt kivitelezni a vezeték nélküli fülhallgató teljes újragondolása nélkül, ugyanis a zajszűrés egy energiaigényes folyamat, ezért valószínűleg nagyobb akkumulátorra lenne szüksége az AirPods 3-nak.

Rég frissített az Apple ilyen fontos terméket egy év alatt kétszer. Legutóbb talán a negyedik generációs iPadnél tettek így, de ott meg lehetett érteni, mert az iPad 3 nagyon küszködött a retina kijelző meghajtásával.

Szerinted elképzelhető, hogy az Apple egy év alatt kétszer is frissíti az AirPods-t?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. A zajszűréshez teljessen szigetelni kell a füles és a fül/hallójárat közötti részt amiben a mostani airpodsok nagyon szomorúan szerepelnek. Ez teljessen más formát kíván meg. Alapjaitól kell újra tervezni. Más nagy gyártó aki fényesen szerepel zajszűrős termékeivel sem oldotta még meg a nem kábeles összekötött (vagy fejpántos) zajszűrős Bluetooth fülest. Szorítok az Apple nek. Csak szólnának jobban a fülesei ennyiért.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!