fbpx Skip to content

Alig több mint egy héttel a legutóbbi béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.2, iPadOS 13.2 és tvOS 13.2 második, valamint a watchOS 6.1 harmadik fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén még nem érkezett béta a 10.15.1-ből.

iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2

A build verziószáma 17B5068e.

Az új verziók immár tartalmazzák azt a 60-nál is több új emoji karaktert, amivel a Unicode szabvány frissült. Ezekről a karakterekről ebben a cikkünkben írtunk korábban: Újabb emojik érkeznek ősszel a Unicode 12-es változatának köszönhetően.

A Siri esetén immár külön opció van a korábbi lekérdezések esetlegesen elküldött hanganyagainak a törlésére, illetve ha csak most kapcsolnánk be a Siri és a diktálás funkciókat, akkor már eleve kiválaszthatjuk, hogy engedélyezzük-e a hanganyagok elküldését vagy sem.

A főképernyő ikonjain a 3D Touch vagy Haptic Touch segítségével előhozható előugró menüben már van külön opció az adott app törlésére is.

Az iPhone 11 modellek esetén lehetőség van már a Kamera alkalmazás felületén belül változtatni a beállításokon, mint például a felbontás és a képkockasebesség.

A vizuális típusoknak például a 9to5Mac videóját érdemes megnéznie:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13.2 beta 2

Az új build verziószáma 17K5068b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 6.1 beta 3

Az új build verziószáma 17S5068e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Ogre23 Ogre23 says:

  Remélem ebben már a 4G-nél történő térerő problémákat orvosolják. Mert viccesnek tartom, hogy amióta frissítettem a 13-ra azóta ha 4G-re rakom a telefont akkor van, hogy fél napig nem volt térerő. Most kéntelen vagyok 3G-n használni. Apple azt mondta sok embernek gondot okoz és állítólag javítják ebben a verzióban

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ez könnyen kiderül, ha felteszed ezt a bétát. mivel nekünk nem produkál ilyen hibát egyik készülékünk sem, így nem tudjuk tesztelni ezt.

 3. Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy a 2017-es MacBook airemhez mivel tudom csatlakoztatni a 11prot? Kábelre gondoltam, mert ugye ez usb c-s,de a macbookon nincs ilyen bemenet? Most vegyek egy régebbi kábelt is???

 4. Dettó. Hívás után eldobálja magát…

 5. Avatar for Czo Czo says:

  Vagy kabelt veszel masikat vagy atalakitot a jelenlegihez, vagy felturod a fiokodat hatha van benne regebbi kabel. Nekem van egy fiokom folosleges kabelekkel, mert valamiert minden egyes keszulekhez adnak tok foloslegesen egy kabelt.

 6. Avatar for ibron ibron says:

  Sziasztok,nekem assistivetoch nal duppla koppintas balakok bezarasa masnal is nem
  Működik vagy csak neha ios 7.

 7. Avatar for Hacsi Hacsi says:

  Nem érteni magyar kerik fogalmaz új.

 8. Avatar for Lajhar Lajhar says:

  Sziasztok!

  Ma egy 11 Pro Maxra feltettem az új bétát és lehet, hogy nem lehet kikapcsolni a telót? Lezárni tudom, de hosszan nyomva nem adja a kikapcsolás lehetőséget…:frowning: Ugye nem teló hiba!!!

  Köszönöm!

 9. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  ugyanúgy lehet, ahogyan eddig. egyszerre nyomva tartod a hangerő növelése és a bekapcsoló gombot. ez az iPhone X megjelenése óta így van.

 10. Avatar for Lajhar Lajhar says:

  Okksa köszi!SE-ről váltottam…nem tudtam…!

 11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  na akkor nem csodálom, hogy meglepett, SE-ről ez elég nagy váltás volt. :slight_smile:

 12. Avatar for Lajhar Lajhar says:

  Igen!;)Féltem tőle és még félek a méret miatt de nagyon adja!:))

 13. Avatar for Lajhar Lajhar says:

  Viszont az előbb a telórol akartam válaszolni Safarin keresztül, de mindíg lecsúszott a hozzászólok lehetőség és nem sikerült elküldenem:( Ez akkor hiba?

 14. Avatar for Lajhar Lajhar says:

  Ezt most Air-ről tudtam küldeni. Miután frissítette magát az új Catalina bétára…:slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Lajhar Avatar for Ogre23 Avatar for Szifon Avatar for ibron Avatar for TigerCat Avatar for misiszurom Avatar for Hacsi Avatar for Jadeye