Elérhető a második iOS 13.2, iPadOS 13.2, tvOS 13.2 és a harmadik watchOS 6.1 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több mint egy héttel a legutóbbi béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.2, iPadOS 13.2 és tvOS 13.2 második, valamint a watchOS 6.1 harmadik fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén még nem érkezett béta a 10.15.1-ből.

iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2

A build verziószáma 17B5068e.

Az új verziók immár tartalmazzák azt a 60-nál is több új emoji karaktert, amivel a Unicode szabvány frissült. Ezekről a karakterekről ebben a cikkünkben írtunk korábban: Újabb emojik érkeznek ősszel a Unicode 12-es változatának köszönhetően.

A Siri esetén immár külön opció van a korábbi lekérdezések esetlegesen elküldött hanganyagainak a törlésére, illetve ha csak most kapcsolnánk be a Siri és a diktálás funkciókat, akkor már eleve kiválaszthatjuk, hogy engedélyezzük-e a hanganyagok elküldését vagy sem.

A főképernyő ikonjain a 3D Touch vagy Haptic Touch segítségével előhozható előugró menüben már van külön opció az adott app törlésére is.

Az iPhone 11 modellek esetén lehetőség van már a Kamera alkalmazás felületén belül változtatni a beállításokon, mint például a felbontás és a képkockasebesség.

A vizuális típusoknak például a 9to5Mac videóját érdemes megnéznie:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.2 beta 2 és iPadOS 13.2 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13.2 beta 2

Az új build verziószáma 17K5068b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 6.1 beta 3

Az új build verziószáma 17S5068e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Ogre23 says:

  Remélem ebben már a 4G-nél történő térerő problémákat orvosolják. Mert viccesnek tartom, hogy amióta frissítettem a 13-ra azóta ha 4G-re rakom a telefont akkor van, hogy fél napig nem volt térerő. Most kéntelen vagyok 3G-n használni. Apple azt mondta sok embernek gondot okoz és állítólag javítják ebben a verzióban

 2. Jadeye says:

  ez könnyen kiderül, ha felteszed ezt a bétát. mivel nekünk nem produkál ilyen hibát egyik készülékünk sem, így nem tudjuk tesztelni ezt.

 3. Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy a 2017-es MacBook airemhez mivel tudom csatlakoztatni a 11prot? Kábelre gondoltam, mert ugye ez usb c-s,de a macbookon nincs ilyen bemenet? Most vegyek egy régebbi kábelt is???

 4. Dettó. Hívás után eldobálja magát…

 5. Czo says:

  Vagy kabelt veszel masikat vagy atalakitot a jelenlegihez, vagy felturod a fiokodat hatha van benne regebbi kabel. Nekem van egy fiokom folosleges kabelekkel, mert valamiert minden egyes keszulekhez adnak tok foloslegesen egy kabelt.

 6. ibron says:

  Sziasztok,nekem assistivetoch nal duppla koppintas balakok bezarasa masnal is nem
  Működik vagy csak neha ios 7.

 7. Hacsi says:

  Nem érteni magyar kerik fogalmaz új.

 8. Lajhar says:

  Sziasztok!

  Ma egy 11 Pro Maxra feltettem az új bétát és lehet, hogy nem lehet kikapcsolni a telót? Lezárni tudom, de hosszan nyomva nem adja a kikapcsolás lehetőséget…:frowning: Ugye nem teló hiba!!!

  Köszönöm!

 9. Jadeye says:

  ugyanúgy lehet, ahogyan eddig. egyszerre nyomva tartod a hangerő növelése és a bekapcsoló gombot. ez az iPhone X megjelenése óta így van.

 10. Lajhar says:

  Okksa köszi!SE-ről váltottam…nem tudtam…!

 11. Jadeye says:

  na akkor nem csodálom, hogy meglepett, SE-ről ez elég nagy váltás volt. :slight_smile:

 12. Lajhar says:

  Igen!;)Féltem tőle és még félek a méret miatt de nagyon adja!:))

 13. Lajhar says:

  Viszont az előbb a telórol akartam válaszolni Safarin keresztül, de mindíg lecsúszott a hozzászólok lehetőség és nem sikerült elküldenem:( Ez akkor hiba?

 14. Lajhar says:

  Ezt most Air-ről tudtam küldeni. Miután frissítette magát az új Catalina bétára…:slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!