Elérhető az első iOS 13.2, iPadOS 13.2, tvOS 13.2 és a második watchOS 6.1 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nappal a legutóbbi hivatalos verziók kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.2, iPadOS 13.2 és tvOS 13.2 első, valamint a watchOS 6.1 második fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén eddig nem érkezett újabb build.

iOS 13.2 beta 1 és iPadOS 13.2 beta 1

A build verziószáma 17B5059g.

Az újdonságokról érdemes megnézni például az AppleInsider videóját:

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.2 beta 1 és iPadOS 13.2 beta 1 letöltési linkek

Az iOS 13.2 beta 1 és iPadOS 13.2 beta 1 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13.2 beta 1

Az új build verziószáma 17K5059d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

watchOS 6.1 beta 2

Az új build verziószáma 17S5059e.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. dokk says:

  Aktiválták a Deep Fusion funkciót a kamerában.

 2. Sziasztok! Bocsi az amatőr kérdésért, de ha beta szoftver van az iPhone telefonomon és a készüléken csinálok egy alaphelyzetbe állítást akkor mi lesz a beta verzióval, milyen verzió kerül a készülékre? Köszönöm

 3. dokk says:

  Marad a béta

 4. Jadeye says:

  a készüléken az összes tartalom és beállítás törlése opció nem változtatja meg az iOS verzióját, az marad rajta, ami rajta van, csak a beállítások és adatok kerülnek törlésre.

 5. Szintén lehet hülye kérdés, iphone -ra lehet ipad OS-t rakni?

 6. Czo says:

  Nem

 7. Köszi! Kár :confused:

 8. Lajhar says:

  Egyébként pár napja jött ki új Catalina frissítés…

 9. Lajhar says:

  macOS 10.15 (19A578c)

 10. Mosat6 says:

  Bocsánat ha kicsit OFF a kérdés: APPLE TV-n (a legújabb) lehet kezdeni valamit azzal, hogy a bluetooth-on rákapcsolódott hang késik a képhez képest?

 11. Ezzel a bétával még óvatosan csak. Többen írtak kinti oldalakon, hogy elment utána az új 11ekben a night mode.

 12. Elvileg holnap (október 4-én) jön a végleges Catalnia. Tudtok erről valamit?

 13. Jadeye says:

  az Apple nem közölt semmi ilyesmit, csak annyit, hogy október.

 14. Jadeye says:

  most jött belőle GM.

 15. szuper, köszi, akkor mégiscsak lesz ma valami :slight_smile:

 16. A MacOS gm is még béta nevezi magát? Tegnap developer profillal raktam fel, de mindenhol béta megnevezést használja Amikor a telepítést elkezdte is béta verziónak nevezte magát. Mi a gm build száma?

 17. Lajhar says:

  A TVOS-ben nincs gyári időjárás app?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!