fbpx Skip to content

Nagyjából egy héttel a korábbi béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.1 és iPadOS 13.1 negyedik és a tvOS 13 tizenegyedik fejlesztői bétáját.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken.

iOS 13.1 beta 4 és iPadOS 13.1 beta 4

A build verziószáma 17A5844a.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.1 beta 4 és iPadOS 13.1 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 13.1 beta 4 és iPadOS 13.1 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13 beta 11

Az új build verziószáma 17J5584a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for snus snus says:

  A hivatalos publikus IOS 13 még nem is jelent meg és már a 13.1 sokadik bétáját adják ki?
  Hogy van ez? Miért van ez?

  Lehet hogy a holnap megjelenő IOS 13-at nem is lesz érdemes feltenni?

 2. Avatar for nord nord says:

  Már a 13 is stabil volt.
  Egyébként nem az első eset lenne, hogy frissített verziót adnak ki.

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  nem az első eset, hogy az Apple-nél egyszerre több iOS-verzió bétája is fut párhuzamosan.

 4. Viszont ha jól gondolom, akkor az első eset, hogy egy alverzió (sokadik) betája fut a főverzió publikus kiadása előtt.

 5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  effektíve mindegy, az Apple úgy variál ezzel, ahogy a kedve tartja.

 6. Természetesen. :slight_smile: Csak mostanában kicsit tematikátlannak tűnik sok minden, mint ahogy ez is, emiatt is pártolnak el sokan. Én nem fogok, még mindig szeretem a rendszert, de megértem őket is.

 7. Avatar for denike denike says:

  Ebben a témában nem értem a felháborodást. Ezek a verziók nem az egyszerűbb felhasználóknak vannak kitalálva, ők még mindig 12.4-en vannak és ma lesznek 13.0-án. Aki felteszi a béta verziókat, azok számolhatnak minden kellemetlen dologgal, ők általában power userek, akik erre fel kell, hogy legyenek készülve. Csak ugye sok ember türelmetlen így már korán felrakják a 13 bétáját és aztán vakarják a fejüket.

 8. Ebben mi a tematikátlan? A szoftverfejlesztés így működik. Annyi a különbség hogy most ez a bétatesztelők számára is valamelyest láthatóvá vált. Ezer százalék, hogy ez eddig is így működött, csak maximum nem láttuk. Gondolom úgy gondolták, hogy a 13-asba már nem fognak beleférni azok a dolgok, amiket most a 13.1-ben tesztelnek. De biztos hogy a 13.2 vagy akármi is fejlesztés alatt van már, és a 13.1-ben is lesz olyan amit beterveztek, de inkább halasztják a 13.2-re, és ha a 13.1-et már eléggé jónak nyilvánítják, akkor a 13.1 megjelenése előtt simán jöhet egy 13.2 béta.

 9. Az is lehet egy egyszerű forgatókönyv, hogy van olyan amivel még nem készültek el, és idő kell nekik hozzá (pár nap, szept. 30-ig), de az új iPhone miatt muszáj kiadni a 13-at ma, ezért szétbontották.

 10. Erről inkább csak eszembe jutott sok minden más, a bétákkal valóban azt csinálnak, amit akarnak, én is alkalmazkodom, ha fel akarom tenni őket, ez hozzá tartozik, tudom. Igazából mindennel azt csinálnak, amit akarnak, ők a cég, övék a cég. Csak sokan pártolnak el tényleg mostanában, ahogy látom. Mondom, engem ez nem érint, én továbbra is szeretem az Apple cuccokat. Csak már például a fene igazodik ki mondjuk a legutóbbi 3 generáció iPhone-jain, aki nem foglalkozik ezzel napi szinten, mert “össze-visszább” az elnevezésük, mint előtte, valamint eléggé mixelve vannak a specifikációk is. De még egyszer mondom, hogy nem ágálok az Apple ellen, mindössze nem a vallásom. :slight_smile: És a Szifon.com ellen sem, mert szeretem, hogy naprakészek és napi szinten olvasom/figyelem.

 11. Csak, hogy arról is legyen szó amiről ez a cikk szólt: nálam a 3D Touch (iP X) a bétákban először visszatért működő állapotba és nem erőltetik a hosszan nyomást amikor nincs rá szükség, valamint a beállítások ikonon nekem a gyors lehetőségek is most tértek vissza eddig nem jött elő bárhogy nyomtam. És csak hogy kérdés is legyen FaceTime Video alatt másnál is előfordult hogy nincs semmilyen hang, se mikrofon se hangszóró nem megy? (Másik fél iP 7 iOS 12.4.1-en és neki ha mást hív nincs gondja)

 12. Avatar for Zozzy Zozzy says:

  Tudom-tudom, ez csak egy béta, de a 13.1 public betája úgy szívja le az akksit, mint egy Gálvölgyi paródia az agyamat. 13 alatt tök jó volt az akksi idő, most meg 51%-ról 10 perc alatt lement 37-re. :rage:

 13. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  és megnézted az Akkumulátor menüpont alatt, hogy mi akadhatott be, ami pörgeti, és szívja az akkut?

 14. Avatar for Zozzy Zozzy says:

  Egy 3 perces safariban lejátszott videó. Nem értem. Apropó, MacOS Mojaven jött egy frissítés a Safarira, Safari 13-ra frissült a böngésző.

 15. Avatar for gunar gunar says:

  Vagy az, hogy jön rá vmi és az ugye felébreszti a kijelzőt zártan, majd úgy is marad. Nekem éppen ez tűnt föl a mai napon, hogy nem alszik vissza , pedig ott fekszik az asztalon és senki nem ér hozzá.

 16. Mikor jelent meg a tvos 13? Csak mert azt olvastam ez is 19én jött de nélam Apple Tv 4 4k-n semmi jele … :frowning:

 17. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  még nem jelent meg.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for snus Avatar for tomtrial Avatar for balint.do Avatar for kistamas Avatar for Zozzy Avatar for kovacsgergovagyok Avatar for denike Avatar for nord Avatar for leventecs Avatar for Jadeye Avatar for gunar