fbpx Skip to content

Nagyjából egy héttel a korábbi béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.1 harmadik, a tvOS 13 tizedik, a macOS Catalina nyolcadik fejlesztői bétáját, illetve az iOS 13 GM, azaz kiadásra szánt változatát.

A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén, annak értelemszerűen az iOS 13.1 harmadik bétáját fogja feldobni a készüléke frissítésként, az iOS 13 GM-et nem, hiszen a 13.0 az alacsonyabb verziójú a 13.1-nél. A watchOS-hez most nem érkezett új build.

iOS 13.1 beta 3

A build verziószáma 17A5837a.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.1 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 13.1 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13 beta 10

Az új build verziószáma 17J5579a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Catalina beta 8

Az új build verziószáma 19A558d.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

iOS 13 GM

A kiadásra szánt változat verziószáma 17A577.

Az iOS 13 hivatalos verziója szeptember 19-én lesz majd elérhető mindenki számára.

Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén, annak értelemszerűen az iOS 13.1 harmadik bétáját fogja feldobni a készüléke frissítésként, az iOS 13 GM-et nem (még a béta profil törlése után sem), hiszen a 13.0 az alacsonyabb verziójú a 13.1-nél. Az iOS 13.1 szeptember 30-án érkezik majd.

iOS 13 GM letöltési linkek

Az iOS 13 GM IPSW-fájlja csak iPhone-okra érhető el jelenleg, és letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Zozzy Zozzy says:

    Azt szeretném kérdezni, hogy ha a 13 GM-et akarom feltelepíteni, de a 13.1 Public beta 2-t ajánlja fel telepítésre (nem is a 3-at), akkor hogy járjak el? Töröljem a beta profilt, majd rakjam újra fel azt, és akkor a GM fog megjelenni?

  2. Szerintem OTA frissítésként senkinek nem dobja ki A 13 GM-et, mert alacsonyabb verziószámú, mint a párhuzamosan megjelent 13.1 beta 3. Azért ezt most jól megkavartak megint…

  3. Csak úgy tudod majd feltenni a 13.0 GM-et, ha vissza rakod IPSW-ből a 12.4.1-et.

  4. Nekem az lenne a kérdésem hogy a 13 betaban készített biztonsági mentést a 13 gm-ben vissza tudom állítani ?

  5. Nekem az lenne a kérdésem ,miért ker újabb iTunes verziót ,mikor a legújabb van fenn és betallozom a gm13-at…köszi

  6. Szerintem a GM még most fejlesztőknek szól, nem public…

  7. Nem hiszem el,meló előtt fel akartam dobni,régóta vártam a gm-re😔…erre ilyen hülyeség miatt nem megy…iTunes pedig frissítve van…12.9.6.3 verzió

  8. gyanítom még nem ért ide a frissítése az iTunes-nak. Lehet majd estére. Mitől szólna ez fejlesztőknek? Volt egy pár béta ami nekik szólt. Nem tudom hogy 12.4.1-ből feldobja-e OTA-ként mert ha igen akkor nem fejlesztőknek szól, csak az iTunes frissítése még nem ért ide…

  9. Avatar for Czo Czo says:

    Az osszes eddigi barmelyik iOS 13 releasenek a release notesjaban benne van, hogy a telepiteshez 10.15 VAGY 10.14+Xcode11 kell. Tehat, aki fel akarja rakni, annak rendelkeznie kell az elobb emlitett dolgok valamelyikevel. Vajh miert irtak bele? Nem lehet, hogy azert mert erre szukseg van?

  10. Na hát azt a franc se olvasta. Köszönjük! Akkor Majd csak jön. Akkor 12.4.1-ből sem dobja OTA-ként gondolom.

  11. Nekem simán felment XR-re a 13GM (macOS 10.14.6 (18G87) iTunes 12.9.5.5, xcode nincs a gépemen)

  12. De még mindig nem derült ki hogy hogy is 12-ből hozza-e OTA-ként. Esetleg valaki tud erről nyilatkozni?

  13. Ha arra gondolsz béta profillal hozza e 12 iosről,akkor nem,mert azzal próbálkoztam először és a béta 13.1 et akarta letölteni :man_shrugging:t2:

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    leírtuk a cikkben.

    Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén, annak értelemszerűen az iOS 13.1 harmadik bétáját fogja feldobni a készüléke frissítésként, az iOS 13 GM-et nem (még a béta profil törlése után sem), hiszen a 13.0 az alacsonyabb verziójú a 13.1-nél. Az iOS 13.1 szeptember 30-án érkezik majd.

  15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    béta profillal a 13.1-et fogja feldobni, mert az most a legújabb béta. a GM-et nem fogja feldobni, azt IPSW-vel tudod feltenni. béta profil nélkül a hivatalos megjelenéskor dobja majd fel a hivatalos verziót.

  16. Avatar for denike denike says:

    Nem látom sok értelmét 13.1-ről visszaállni 13.0 GM-re. A 13.1 végleges is 19 nap múlva jön…

  17. És akkor hogy tudom felrakni a gm-et,ha újabb iTunes kell neki?Koszi :relieved:

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @varangy mivel a GM a fejlesztőknek van, így vagy macOS Catalina van a gépeden, vagy pedig az Xcode 11. ezután tudod felrakni, ahogyan bármely más, fejlesztői béta IPSW-jét, mert ez kell hozzá az Apple tájékoztatója alapján.

    ha nem vagy fejlesztő, akkor meg egyszerűen megvárod a hivatalos verziót, ami szeptember 19.

  19. Okes köszi ,csak tavaly meg tavaly előtt nem kellett machinalnom,biztos rosszul emlékeztem :relieved:

  20. Emberek! Jövő héten jön a hivatalos iOS13!
    Nem hiszem el, hogy nem bírjátok kivárni!

  21. Nem vagyunk egyformák, én mindig előbb föl szoktam ilyenkor rakni…. Két olyan funkció van ami miatt nagyon várom, az egyik a dark mód, másik meg ez az intelligens töltés …Mindazonáltal nem álltam volna neki ennek az egésznek, hogyha tudom hogy így van ahogy, csak reggel megláttam hogy kijött a gm, gondoltam gyorsan feldobom😅

  22. Avatar for Czo Czo says:

    De az release notes irja ezt, azt pedig mindig celszeru elolvasni.

  23. Én feltettem az iOS 13 GM-et iphone x-re.
    Nem tudom másnál is van -e probléma a program bezárásnál volt hogy nem akarja bezárni mikor kilövöd , illetve emoji készítésnél szaggat rendesen.
    Egyénként iTunes betollazással nem Tudtam megcsinálni 3uTools nevű programmal tudtam frissíteni nem is gondoltam volna.

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azért nem tudtad megcsinálni, mert a fejlesztői központban az Apple leírja, hogy vagy az Xcode 11-nek kell fent lennie a gépeden, vagy a macOS Catalina bétájának – éppen azért, hogy ezzel is korlátozza a cég azt, hogy fejlesztők használják csak a fejlesztői bétát.

  25. Reggel raktam fel a 13gm-et recovery módból indítva. iTunes lekapott egy kisebb frissítést, utána iPhone le kell venni a kábelről, iTunes újraindítani és szépen betallozni a letöltött gm file-t. Macos és Xcode béta sem kell hozza. Annyi, hogy telefonon gyalul mindent.

  26. Nálam semmi baj a gm-mel XS. Igaz én főverziót csak tiszta telepítéssel rakom fel, nem frissítéskent.

  27. Baloghadam, ami ugyanaz mint a gm. Akkor meg minek várni?

  28. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor te restore-t csináltál, nem frissítést. a frissítés nem töröl semmit.

  29. Avatar for olleru olleru says:

    Windows 10-ről nem is lehet feltenni az iOS 13 GM-et?

  30. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hivatalosan nem. nemhivatalosan pedig fentebb már említették a 3utools-t, de mi azt nem használjuk, így nekünk nincs vele tapasztalatunk. viszont pár nap még a hivatalos verzió, amivel már nem kell vacakolni, tehát azt már érdemes lehet megvárni.

  31. Avatar for olleru olleru says:

    köszi, de sajna BETA fent volt és inkább felteszem a GM-et, ha már végre van hivatalosan is 13-as rendszer :smiley:

  32. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a GM még nem hivatalos. hivatalosan majd szeptember 19-én lesz csak.

  33. Avatar for olleru olleru says:

    de ugyan azt a verziót kapjuk meg, 19-én is, mint a GM, nem?

  34. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ez akkor fog kiderülni, amikor az Apple kiadja.

  35. A 13.1 beta 3 amúgy már OTA frissítésként már elérhető? Csak mert hiába kattintgatok, azt írja hogy sz én szoftverem naprakész. És 13.1 beta 2 van a telefonon csak…

  36. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    fent van a béta profil?

  37. Igen, fent van a telefonon.

  38. Jó hogy kérdezted, MOST van fent, és már szedem is a beta 3-at. Múltkor legyalultam a telefont, a 13 beta iTunes-on keresztül lett betallózva IPSW fájlból, ne kérdezd hogy települt akkor a telefonra, mert ez nekem most eléggé alkonyzóna :smiley:
    A lényeg hogy megoldódott ez a probléma, ami még zavar, hogy iCloud miért nem szinkronizál 10.11.6-os iMac és a telefon között könyvjelzőket, olvasási listákat? Mindent szinkronizál, kivéve egyedül ezt nem.

  39. Tisztában vagyok vele, hogy ugyan a GM verzió, csak itt szenvednek az emberkék, hogy nem jelzi, meg nem megy fel…Jövő héten gond nélkül fel fog menni mindenkinek az iOS13

  40. Jött frissítés az ituneshoz így már gond nélkül felmegy a GM

  41. #lazyweb

    Tudom, hogy valószínűleg ez a kérdés már előfordult valahol, de meg szeretném kérdezni, hogy ha feltettem a legújabb beta-t, de nem akarom visszatenni a 12-t azért, hogy a hivatalos 13-ra frissítsek jövő héten, akkor ugye meg kell várnom az iOS 13.1 hivatalos verzióját, hogy a telefonról, a szokásos módon frissítsek, ezzel kvázi felülírva a mostani 13 betát, ugye? Előre is köszi!

  42. Akkor valószínűleg olvass vissza, mondjuk a cikket kezdésnek.

  43. Sziasztok! Szeretnék Tőletek egy kis segítséget illetve infót kérni egy nálam jelentkező problémáról. A legújabb nyilvános bétát (IOS 13.1 illetve iPadOS 13.1 )használom 2 készülékemen, (iPhone X, iPad 6.gen) a hiba a következő. Appstore alkalmazás letöltés és frissítés nem indul. Mindkét készüléket roaming módban használom, mivel külföldön tartózkodom. Roaming mód bekapcsolva, alkalmazás letöltési korlát kikapcsolva, (bár tudom, roaming esetén minden alkalommal felugrik a letöltést megerősítő ablak. Itt a letöltést választom, az ablak bezáródik, de a letöltés illetve frissítés nem indul. Már próbáltam újraindítást, alacsony adatforgalmú mód kikapcsolást, hálózat újra csatlakozást… egyik sem segített. Wi-fi hálózaton minden rendben működik. Esetleg találkoztatok hasonló problémával? Küldtem visszajelzést Apple felé, csak talán így hamarabb sikerül orvosolni. IOS 12-nél rendben volt mindkét eszközön. Kb. az IOS 13.0 nyilvános béta 4 óta használom, de eddig nem változott a helyzet. Előre is köszönöm az ötleteket, infókat. Szép napot mindenkinek.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    béta. annál bármi lehet. várhatóan nem nagyon tudsz mást tenni, mint megvárni az Apple visszajelzését a hibajegyedre.

  45. Rendben, azért köszönöm!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for olleru Avatar for nakerma1 Avatar for akaszas Avatar for SPEED001 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for olivercsizmazia Avatar for baloghadam74 Avatar for Zozzy Avatar for kovacsgergovagyok Avatar for denike Avatar for sullerj Avatar for Nrbrtbgg Avatar for Zotya71 Avatar for robertgabor87 Avatar for varangy Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Zozzy Zozzy says:

    Azt szeretném kérdezni, hogy ha a 13 GM-et akarom feltelepíteni, de a 13.1 Public beta 2-t ajánlja fel telepítésre (nem is a 3-at), akkor hogy járjak el? Töröljem a beta profilt, majd rakjam újra fel azt, és akkor a GM fog megjelenni?

  2. Szerintem OTA frissítésként senkinek nem dobja ki A 13 GM-et, mert alacsonyabb verziószámú, mint a párhuzamosan megjelent 13.1 beta 3. Azért ezt most jól megkavartak megint…

  3. Csak úgy tudod majd feltenni a 13.0 GM-et, ha vissza rakod IPSW-ből a 12.4.1-et.

  4. Nekem az lenne a kérdésem hogy a 13 betaban készített biztonsági mentést a 13 gm-ben vissza tudom állítani ?

  5. Nekem az lenne a kérdésem ,miért ker újabb iTunes verziót ,mikor a legújabb van fenn és betallozom a gm13-at…köszi

  6. Szerintem a GM még most fejlesztőknek szól, nem public…

  7. Nem hiszem el,meló előtt fel akartam dobni,régóta vártam a gm-re😔…erre ilyen hülyeség miatt nem megy…iTunes pedig frissítve van…12.9.6.3 verzió

  8. gyanítom még nem ért ide a frissítése az iTunes-nak. Lehet majd estére. Mitől szólna ez fejlesztőknek? Volt egy pár béta ami nekik szólt. Nem tudom hogy 12.4.1-ből feldobja-e OTA-ként mert ha igen akkor nem fejlesztőknek szól, csak az iTunes frissítése még nem ért ide…

  9. Avatar for Czo Czo says:

    Az osszes eddigi barmelyik iOS 13 releasenek a release notesjaban benne van, hogy a telepiteshez 10.15 VAGY 10.14+Xcode11 kell. Tehat, aki fel akarja rakni, annak rendelkeznie kell az elobb emlitett dolgok valamelyikevel. Vajh miert irtak bele? Nem lehet, hogy azert mert erre szukseg van?

  10. Na hát azt a franc se olvasta. Köszönjük! Akkor Majd csak jön. Akkor 12.4.1-ből sem dobja OTA-ként gondolom.

  11. Nekem simán felment XR-re a 13GM (macOS 10.14.6 (18G87) iTunes 12.9.5.5, xcode nincs a gépemen)

  12. De még mindig nem derült ki hogy hogy is 12-ből hozza-e OTA-ként. Esetleg valaki tud erről nyilatkozni?

  13. Ha arra gondolsz béta profillal hozza e 12 iosről,akkor nem,mert azzal próbálkoztam először és a béta 13.1 et akarta letölteni :man_shrugging:t2:

  14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    leírtuk a cikkben.

    Akinek már az iOS 13.1 bétája van a készülékén, annak értelemszerűen az iOS 13.1 harmadik bétáját fogja feldobni a készüléke frissítésként, az iOS 13 GM-et nem (még a béta profil törlése után sem), hiszen a 13.0 az alacsonyabb verziójú a 13.1-nél. Az iOS 13.1 szeptember 30-án érkezik majd.

  15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    béta profillal a 13.1-et fogja feldobni, mert az most a legújabb béta. a GM-et nem fogja feldobni, azt IPSW-vel tudod feltenni. béta profil nélkül a hivatalos megjelenéskor dobja majd fel a hivatalos verziót.

  16. Avatar for denike denike says:

    Nem látom sok értelmét 13.1-ről visszaállni 13.0 GM-re. A 13.1 végleges is 19 nap múlva jön…

  17. És akkor hogy tudom felrakni a gm-et,ha újabb iTunes kell neki?Koszi :relieved:

  18. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @varangy mivel a GM a fejlesztőknek van, így vagy macOS Catalina van a gépeden, vagy pedig az Xcode 11. ezután tudod felrakni, ahogyan bármely más, fejlesztői béta IPSW-jét, mert ez kell hozzá az Apple tájékoztatója alapján.

    ha nem vagy fejlesztő, akkor meg egyszerűen megvárod a hivatalos verziót, ami szeptember 19.

  19. Okes köszi ,csak tavaly meg tavaly előtt nem kellett machinalnom,biztos rosszul emlékeztem :relieved:

  20. Emberek! Jövő héten jön a hivatalos iOS13!
    Nem hiszem el, hogy nem bírjátok kivárni!

  21. Nem vagyunk egyformák, én mindig előbb föl szoktam ilyenkor rakni…. Két olyan funkció van ami miatt nagyon várom, az egyik a dark mód, másik meg ez az intelligens töltés …Mindazonáltal nem álltam volna neki ennek az egésznek, hogyha tudom hogy így van ahogy, csak reggel megláttam hogy kijött a gm, gondoltam gyorsan feldobom😅

  22. Avatar for Czo Czo says:

    De az release notes irja ezt, azt pedig mindig celszeru elolvasni.

  23. Én feltettem az iOS 13 GM-et iphone x-re.
    Nem tudom másnál is van -e probléma a program bezárásnál volt hogy nem akarja bezárni mikor kilövöd , illetve emoji készítésnél szaggat rendesen.
    Egyénként iTunes betollazással nem Tudtam megcsinálni 3uTools nevű programmal tudtam frissíteni nem is gondoltam volna.

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    azért nem tudtad megcsinálni, mert a fejlesztői központban az Apple leírja, hogy vagy az Xcode 11-nek kell fent lennie a gépeden, vagy a macOS Catalina bétájának – éppen azért, hogy ezzel is korlátozza a cég azt, hogy fejlesztők használják csak a fejlesztői bétát.

  25. Reggel raktam fel a 13gm-et recovery módból indítva. iTunes lekapott egy kisebb frissítést, utána iPhone le kell venni a kábelről, iTunes újraindítani és szépen betallozni a letöltött gm file-t. Macos és Xcode béta sem kell hozza. Annyi, hogy telefonon gyalul mindent.

  26. Nálam semmi baj a gm-mel XS. Igaz én főverziót csak tiszta telepítéssel rakom fel, nem frissítéskent.

  27. Baloghadam, ami ugyanaz mint a gm. Akkor meg minek várni?

  28. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    akkor te restore-t csináltál, nem frissítést. a frissítés nem töröl semmit.

  29. Avatar for olleru olleru says:

    Windows 10-ről nem is lehet feltenni az iOS 13 GM-et?

  30. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    hivatalosan nem. nemhivatalosan pedig fentebb már említették a 3utools-t, de mi azt nem használjuk, így nekünk nincs vele tapasztalatunk. viszont pár nap még a hivatalos verzió, amivel már nem kell vacakolni, tehát azt már érdemes lehet megvárni.

  31. Avatar for olleru olleru says:

    köszi, de sajna BETA fent volt és inkább felteszem a GM-et, ha már végre van hivatalosan is 13-as rendszer :smiley:

  32. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a GM még nem hivatalos. hivatalosan majd szeptember 19-én lesz csak.

  33. Avatar for olleru olleru says:

    de ugyan azt a verziót kapjuk meg, 19-én is, mint a GM, nem?

  34. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ez akkor fog kiderülni, amikor az Apple kiadja.

  35. A 13.1 beta 3 amúgy már OTA frissítésként már elérhető? Csak mert hiába kattintgatok, azt írja hogy sz én szoftverem naprakész. És 13.1 beta 2 van a telefonon csak…

  36. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    fent van a béta profil?

  37. Igen, fent van a telefonon.

  38. Jó hogy kérdezted, MOST van fent, és már szedem is a beta 3-at. Múltkor legyalultam a telefont, a 13 beta iTunes-on keresztül lett betallózva IPSW fájlból, ne kérdezd hogy települt akkor a telefonra, mert ez nekem most eléggé alkonyzóna :smiley:
    A lényeg hogy megoldódott ez a probléma, ami még zavar, hogy iCloud miért nem szinkronizál 10.11.6-os iMac és a telefon között könyvjelzőket, olvasási listákat? Mindent szinkronizál, kivéve egyedül ezt nem.

  39. Tisztában vagyok vele, hogy ugyan a GM verzió, csak itt szenvednek az emberkék, hogy nem jelzi, meg nem megy fel…Jövő héten gond nélkül fel fog menni mindenkinek az iOS13

  40. Jött frissítés az ituneshoz így már gond nélkül felmegy a GM

  41. #lazyweb

    Tudom, hogy valószínűleg ez a kérdés már előfordult valahol, de meg szeretném kérdezni, hogy ha feltettem a legújabb beta-t, de nem akarom visszatenni a 12-t azért, hogy a hivatalos 13-ra frissítsek jövő héten, akkor ugye meg kell várnom az iOS 13.1 hivatalos verzióját, hogy a telefonról, a szokásos módon frissítsek, ezzel kvázi felülírva a mostani 13 betát, ugye? Előre is köszi!

  42. Akkor valószínűleg olvass vissza, mondjuk a cikket kezdésnek.

  43. Sziasztok! Szeretnék Tőletek egy kis segítséget illetve infót kérni egy nálam jelentkező problémáról. A legújabb nyilvános bétát (IOS 13.1 illetve iPadOS 13.1 )használom 2 készülékemen, (iPhone X, iPad 6.gen) a hiba a következő. Appstore alkalmazás letöltés és frissítés nem indul. Mindkét készüléket roaming módban használom, mivel külföldön tartózkodom. Roaming mód bekapcsolva, alkalmazás letöltési korlát kikapcsolva, (bár tudom, roaming esetén minden alkalommal felugrik a letöltést megerősítő ablak. Itt a letöltést választom, az ablak bezáródik, de a letöltés illetve frissítés nem indul. Már próbáltam újraindítást, alacsony adatforgalmú mód kikapcsolást, hálózat újra csatlakozást… egyik sem segített. Wi-fi hálózaton minden rendben működik. Esetleg találkoztatok hasonló problémával? Küldtem visszajelzést Apple felé, csak talán így hamarabb sikerül orvosolni. IOS 12-nél rendben volt mindkét eszközön. Kb. az IOS 13.0 nyilvános béta 4 óta használom, de eddig nem változott a helyzet. Előre is köszönöm az ötleteket, infókat. Szép napot mindenkinek.

  44. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    béta. annál bármi lehet. várhatóan nem nagyon tudsz mást tenni, mint megvárni az Apple visszajelzését a hibajegyedre.

  45. Rendben, azért köszönöm!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for olleru Avatar for nakerma1 Avatar for akaszas Avatar for SPEED001 Avatar for Szifon Avatar for simonrobert Avatar for olivercsizmazia Avatar for baloghadam74 Avatar for Zozzy Avatar for kovacsgergovagyok Avatar for denike Avatar for sullerj Avatar for Nrbrtbgg Avatar for Zotya71 Avatar for robertgabor87 Avatar for varangy Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin