Elérhető a második iOS 13.1 és a kilencedik tvOS 13 béta

Nagyjából egy héttel a korábbi béták kiadása után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.1 második, és a tvOS 13 kilencedik fejlesztői bétáját.

Az iOS 13.1 beta 2 természetesen OTA frissítésként is elérhető; a tvOS 13 beta 9 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a watchOS 6 és a macOS Catalina esetén viszont nem érkezett új verzió.

iOS 13.1 beta 2

A build verziószáma 17A5831c.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 13.1 beta 2 letöltési linkek

Az iOS 13.1 beta 2 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 13 beta 9

Az új build verziószáma 17J5573a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. reaim says:

  iPhone 8 -on a 3D touch/ hapikus érintés után lassan és 2 lépésben “ugrik” vissza az ikon. Nagyon csúnyán néz ki xD

 2. Iphone 8plus-on teljesen rendben működik

 3. Sokkal rosszabb mint a béta 1. Jópár app egyáltalán nem működik ami ott igen. Hálózatkezelés konkrétan rossz. Vodafone 4g hang hol van, hol nincs. Időnként teljesen beragad 3G, nem vált 4g fel utazás közben. Böngésző időnként teljesen kifagy. Reset is megvolt. Egyenlőre jön vissza a 12.4.1 és kedden meglátjuk jön-e 13 végleges. Amilyen jó volt a béta 1, ez visszalépés.

 4. reaim says:

  Hat én mondjuk nem vettem észre hogy alkalmazás ne menni ami a béta 1 Ben ment. Böngésző sem vagy ki egyedül az irritál hogy közben ha görgetem le az oldalt random nyitogatja meg az oldalakat.

 5. A 13.1 publikus beta 2 nálam abszolút kifogástalanul teszi a dolgát iPhone 8 telefonon.

 6. A Google Hangouts például folyamatosan összeomlott a 13.1 b1-en, ezt a mai frissítéssel orvosolták. A gyári levelező app továbbra is össze-vissza működik, a Volkswagen We Connect app is folyamatosan perecel, igaz, az már 13.0-án is csak ezt csinálta.

  Más bajom amúgy nincs. :slight_smile:

 7. reaim says:

  restore után ha új készülékként állítom be akkor nem mutatkozik a haptic touch hiba, viszont ha visszaállítom mentésből akkor ugyanazt csinálja :S

 8. Zozzy says:

  Még a 13 is tele van bugokkal (Pl. mail appban felirat összecsúszások, control center nem jön fel, csak hard reset után, stb), akkor miért a 13.1-gyel foglalkoznak. Remélem jövő héten a gm verzió már jobb lesz.

 9. reaim says:

  Így látszik megvan a hiba. A mozgás csökkentése funkció ha be van kapcsolva akkor csinálja.
  Hat nem tudom milyen lesz egy hét múlva. Szerintem akkor is tele lesz hibával

 10. Czo says:

  report it :slight_smile: elkepzelheto, hogy a fejlesztok kozul nem sokan hasznaljak ugy az eszkozuket.

 11. Én Még 6S 64 GB ost használok. Nekem az első bétával voltak problémák, eleinte a hálózat ingadozott. A másodikkal minden probléma megszűnt, nekem teljesen tökéletesen működik.

 12. tyson7 says:

  Sziasztok!
  Párom iPhone 8 as készüléke(Telenor) a 13 as frissítést követően hívások fogadása után elveszti a hálózatot.13.1 beta 1 nél megjavult ,majd beta 2 nél ismét elveszti .
  Más tapasztalt hasonló jelenséget?

 13. Sziasztok. Bocsánat a buta kérdésért de elvileg jön ma a végleges ios13?

 14. Szia, elképzelhető hogy a GM megérkezik, igen.

 15. Akkor a béta profilt semmiféleképpen se töröljem?

 16. Hat a beta profillal te mar 13.1-et kapsz. Szoval azt inkabb ipsw-vel tudod majd telepiteni.

 17. 13.1 béta 2 van fent jelenleg

 18. Akkor, amikor megjelenik a GM majd ipsw-vel kell felrakod. Természetesen a mentés nem lesz vele kompatibilis.

  Másik opció hogy hivatalos 13.1-ig bétázol.

 19. Vissza raktam a 12.4.1 et így már várhatom Gm et ugye?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!