Elérhető az újabb iOS 12.4, watchOS 5.3 és macOS Mojave 10.14.6 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.4, a watchOS 5.3 és a macOS Mojave 10.14.6 újabb fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.4 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.3 beta 4 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió. A tvOS 12.4-hez viszont eddig nem érkezett újabb build.

iOS 12.4 beta 5

Az új build verziószáma 16G5056d.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.4 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 12.4 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.3 beta 4

Az új build verziószáma 16U5558b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Mojave 10.14.6 beta 3

Az új build verziószáma 18G59b.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. djtymo says:

  Ios 13 publik beta1 is kint van

 2. Jadeye says:

  láthatod, hogy ezt írja is a fenti szöveg! :wink:

 3. mtomi95 says:

  Ebből mikor lesz nem béta frissítés?

 4. Jadeye says:

  az Apple nem közölt kiadási dátumot.

 5. Én nem látom a cikkben… Pedig szerintem elég sokakat érdekelne. Megérne egy külön cikket is. És a telepítés menete is…

 6. Jadeye says:

  külön cikk van róla, ahogyan ezt fent is írja a szöveg.

 7. gunar says:

  Te hol olvasgatsz? Vagy szöveg értelmezési gondjaid vannak? Push-t is küldött az oldal jó régen és akkor már elérhető volt a leírás is. Ott olvastam én is és már félig fent is van a public a párom SE telóján.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!