Elérhető az ötödik iOS 12.3, watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 és macOS Mojave 10.14.5, és a negyedik Apple TV Software 7.3 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1, a tvOS 12.3, a macOS Mojave 10.14.5 ötödik, illetve az Apple TV Software 7.3 negyedik fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2.1 beta 5 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.3 beta 5 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; az Apple TV Software 7.3 beta 4 az iTunes és kábeles kapcsolat segítségével telepíthető az A1427-es és A1469-es modellszámú, 3. generációs Apple TV-kre; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió.

iOS 12.3 beta 5

Az új build verziószáma 16F5155a.

Újdonságok

Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.3 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 12.3 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.2.1 beta 5

Az új build verziószáma 16U5113a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 12.3 beta 5

Az új build verziószáma 16M5151a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Apple TV Software 7.3 beta 4

A 3. generációs Apple TV-k esetén is elérhető béta, ami az iTunes segítségével telepíthető az érintett Apple TV-kre.

Az új build verziószáma 12H841.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az Apple TV-den, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Mojave 10.14.5 beta 5

Az új build verziószáma 18F131a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. gunar says:

  Csak nem hiányoznak a build számok? Amugy egy teljesen szokványos beta cikk, minek legyen nívósabb a lényeg benne van, ha találtál esetleg benne vmi újdonságot akkor azt kellene itt leírnod.
  Ezert csak, kár volt regisztrálnod.

 2. Jadeye says:

  semmi nem akadályoz meg téged abban, hogy jobbat írjál, ha ez nem tetszik:

  persze tudom, bármit fikázni, és hangulatot kelteni mindig sokkal egyszerűbb. de nem baj, legalább most jól megmondtad nekem. király vagy.

 3. Minden bizonnyal lemaradtam róla korábban, de mi a különbség a tvOS és az Apple TV Software között?

 4. Jadeye says:

  ahogy a cikkben is írjuk, a tvOS csak a 4. generációs Apple TV-re való, az Apple TV Software pedig a 3. generációsra. ezen felül fontos különbség, hogy a tvOS-ben van App Store, az Apple TV Software-ben pedig nincs.

 5. Nincs Apple TV-m (ATV), ezért nem igazán követem az ATV-vel kapcsolatos változásokat.
  A 3rd gen és korábbi eszközökre is volt App Store korábban, nem?
  Ha egyébként elég lenne egy 3rd gen, akkor sem érdemes már venni, mert nincs rajta App Store és csak a gyári firmware-ben lévő app-ek használhatók, kvázi, mint anno az iPhone OS 1.x-es verziókban?

 6. Czo says:

  Soha nem volt rajta. A gyari feature set van rajta csak, az megy ameddig megy (jelenleg minden megy).

 7. Gunar: a nívó sosem árt, és sosem felesleges. Nem a buildszám hiányzott, hanem minden. Akinek van fejlesztői accountja az úgyis látja a frissítést, akinek meg nincs annak cikkezni is kár. És igen, az nem cikk hogy copy , paste hétről hétre.

 8. Jadeye says:

  ott van a cikkben a build és a letöltési link is. mi mást szeretnél? a changelog jó ideje nem érhető el a korábbiakhoz képest, csak sokkal-sokkal később, ergo a megjelenésekor még semmit nem lehet tudni arról, mi van az adott bétában, csak ha felrakod, és mindent végignyomogatsz. le is van írva a cikkben, hogy ha felfedeztél valamit, akkor írd le, elvégre több szem többet lát.

  a cikk arról szól, hogy megjelent az új béta, ezt a célt pedig a közzététele pillanatában el is végzi – még a build számok, letöltési linkek, és az újdonságok felsorolása nélkül is.

 9. mtomi95 says:

  OMEGAfan
  Én csak az ilyen cikkekért járok ide! Bár most nem bétázok, még is nézem ezeket, mert így látom hanyadik bétánál jár, nagyjából tudom mikor lesz belőle release.
  Plusz hiába látom vagy nem látom az újdonságokat, változásokat, de más felhasználók véleménye, tapasztalata érdekel róla, mielőtt feltenném valamelyik telefonra. Na és ez bétára hatvanyozottan igaz!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!