Elérhető a negyedik iOS 12.3, watchOS 5.2.1, tvOS 12.3 és macOS Mojave 10.14.5, és a harmadik Apple TV Software 7.3 béta

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.3, a watchOS 5.2.1, a tvOS 12.3, a macOS Mojave 10.14.5 negyedik, illetve az Apple TV Software 7.3 harmadik fejlesztői bétáit.

Az iOS 12.3 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.2.1 beta 4 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.3 beta 4 pedig az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; az Apple TV Software 7.3 beta 3 az iTunes és kábeles kapcsolat segítségével telepíthető az A1427-es és A1469-es modellszámú, 3. generációs Apple TV-kre; a macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent meg az új verzió.

iOS 12.3 beta 4

Az új build verziószáma 16F5148a.

Újdonságok

Egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.3 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 12.3 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5.2.1 beta 4

Az új build verziószáma 16U5110a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 12.3 beta 4

Az új build verziószáma 16M5146a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Apple TV Software 7.3 beta 3

A 3. generációs Apple TV-k esetén is elérhető béta, ami az iTunes segítségével telepíthető az érintett Apple TV-kre.

Az új build verziószáma 12H836.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az Apple TV-den, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

macOS Mojave 10.14.5 beta 4

Az új build verziószáma 18F127a.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Lajhar says:

  IOS 12.3 negyedik bétájába bekerült az Apple TV app. Iphone SE

 2. FYI:
  “[…] AppleInsider , and Apple itself, strongly suggest users avoid installing betas on to “mission-critical” or primary devices, due to the potential for data loss or other issues. It is instead recommended to install betas onto secondary or non-essential devices, and to ensure there are sufficient backups of important data beforehand.[…]”

  • via Appleinsider
 3. Jadeye says:

  igen, ez azóta így van, amióta az Apple kiad bétákat.

 4. Igen, tudom. Azért írtam hogy FYI.
  Nem egyet kipróbáltam már én is, mióta bétákat tudok tesztelni, de nem azon a telefonon, amit naponta használok. Ha valaki ki szeretné próbálni, gondoltam jó ha tud erről…
  Ez akkora baj?

 5. Jadeye says:

  nem baj, viszont a béta profil telepítésekor is kiírja ezt a figyelmeztetést az iOS, tehát az AppleInsider szerintem feleslegesen emeli ki, mert ez a divatozásból bétázókat amúgy is hidegen hagyja, vagy el sem olvassák. aki meg nem divatból használ bétát, az meg úgyis tudja. :slight_smile:

 6. :::)))
  Ez mondjuk az esetek nagy százalékára tényleg igaz. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!