fbpx Skip to content

A hétfői eseményen az Apple több mindent is bemutatott. Megjelent az News+, amelyben az összes magazin egy alkalmazásban olvasható havi 10 dollárért, bár ez Európában hivatalosan még nem elérhető. Továbbá leleplezték az Arcade előfizetéses modelljét, amellyel később szintén havi előfizetéses megoldással érhetünk el minőségi játékokat.

A bemutatót és a különböző szolgáltatásokat sok-sok videóval körítették, így most ezeket gyűjtöttük össze nektek.

A nyitó kisfilm retro hangulatot kelt. A videóban az eszközfejlődés történelmét figyelhetjük meg színes animációkba burkolva, ez egyébként a klasszikus Apple reklám “modern” változata.

Ahogy már fentebb említettem, megjelent az Apple News+. A kisfilmben képeket és interjúkat láthatunk és hallhatunk a nagyvilág történéseiről. A videó végén az Apple kitér arra is, hogy egyetlen egy applikáción keresztül nagyon sok magazint elérhetünk, akár iPhone-on és iPaden is.

A nyáron megjelenő Card-ról és az Apple Pay-ről is készült egy videó, ami bemutatja ennek a használatát, vagyis hogy milyen egyszerű vele vásárolni. Sajnos hazánkban az Apple Pay nem érhető el, bár idén több országgal is bővülni fog majd ez a szolgáltatás. Reméljük végre hazánk is helyet kap köztük.

A legnagyobb újdonság talán az Apple Arcade, amely egy előfizetéses, játékokat kínáló szolgáltatás. A videók alapján ígéretes lesz, az ára még kérdéses, de az biztos, hogy havi előfizetéses lesz ez is.

Az ősszel érkező Apple TV+ szolgáltatásról is készült néhány bemutatóvideó olyan szereplőkkel, mint Oprah Winfrey vagy Jennifer Aniston. Az új streamszolgáltatás változatos műfajú, saját gyártású műsorokat és filmeket kínál, amelyet majd az Apple TV appban érhetünk el.

Neked melyik szolgáltatás tetszik a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok