fbpx Skip to content

Végre eljött a várva várt nap, az Apple Magyarországon is elindította a használtkészülék beszámítási programját – és még egy kis árcsökkentéssel is megfejelték. ?

iStyle beszámítás

Korábban több cikkemben (itt és itt) is kitértem a drága iPhone-okra és a Nyugat-Európában valamint az Egyesült Államokban indított készülékbeszámítási programra. Végre ez is begyűrűzött hozzánk is, mivel február 21-én délután az iSTYLE-nál elindult a program. Nézzük a részleteket!

Először is a tavaly ősszel bemutatott telefonok közül csak az iPhone XS és az XS Max szerepel az akcióban, a XR nem! Nem tudom, miért, de ez van. A példák után találunk egy legördülő menüt, ahol megadható, hogy milyen készüléket akar beszámíttatni, valamint az állapotra vonatkozóan kell néhány kérdésre Igen/Nem-mel válaszolni és már meg is kapja, várhatóan mennyiért számítják be az adott eszközt a fentebb említett készülékek valamelyikébe. (Érdekes, hogy még az első iPhone-t is beszámítják, azonban az értéke 0 (nulla) forint.)

Az oldalon található egy példa a beszámításra és egy GYIK is, ha valakiben kérdés merült volna fel és át tudunk ugrani a vásárlási oldalra is, ahol a standard folyamaton keresztül megvehetjük legújabb iPhone telefonunkat. Akinek esetleg nincs meg a teljes összeg, az se adja fel, mert áruhitellel 0%-os THM mellett elviheti az újat.

Persze ezzel még nincs vége, hiszen az említett két készüléknél árcsökkenés is volt. A XS az eredeti 400 ezer Ft helyett most “csak” 370 ezer Ft, míg a XS Max ára a 440 ezerről lement 410 ezerre. Beszámítva a régi készüléket is, ez már sokkal barátságosabb, mint pár hónappal ezelőtt.

A telefonok mellett régi számítógépünket is lecserélhetjük egy 128GB-os új Retina MacBook Air modellre szintén beszámítással. A retinás Air-t már teszteltünk korábban ebben a cikkben, és meg voltunk vele elégedve, csak hát az ára… Ellenben most ugye, egy jó dealt kifoghat az ember! Aki cserélni akar, jobb lesz ha siet, mivel az akció csak március 10-ig tart. Én cserélek. ?? Kattints ide a részletekért!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.