fbpx Skip to content

Végre eljött a várva várt nap, az Apple Magyarországon is elindította a használtkészülék beszámítási programját – és még egy kis árcsökkentéssel is megfejelték. ?

iStyle beszámítás

Korábban több cikkemben (itt és itt) is kitértem a drága iPhone-okra és a Nyugat-Európában valamint az Egyesült Államokban indított készülékbeszámítási programra. Végre ez is begyűrűzött hozzánk is, mivel február 21-én délután az iSTYLE-nál elindult a program. Nézzük a részleteket!

Először is a tavaly ősszel bemutatott telefonok közül csak az iPhone XS és az XS Max szerepel az akcióban, a XR nem! Nem tudom, miért, de ez van. A példák után találunk egy legördülő menüt, ahol megadható, hogy milyen készüléket akar beszámíttatni, valamint az állapotra vonatkozóan kell néhány kérdésre Igen/Nem-mel válaszolni és már meg is kapja, várhatóan mennyiért számítják be az adott eszközt a fentebb említett készülékek valamelyikébe. (Érdekes, hogy még az első iPhone-t is beszámítják, azonban az értéke 0 (nulla) forint.)

Az oldalon található egy példa a beszámításra és egy GYIK is, ha valakiben kérdés merült volna fel és át tudunk ugrani a vásárlási oldalra is, ahol a standard folyamaton keresztül megvehetjük legújabb iPhone telefonunkat. Akinek esetleg nincs meg a teljes összeg, az se adja fel, mert áruhitellel 0%-os THM mellett elviheti az újat.

Persze ezzel még nincs vége, hiszen az említett két készüléknél árcsökkenés is volt. A XS az eredeti 400 ezer Ft helyett most “csak” 370 ezer Ft, míg a XS Max ára a 440 ezerről lement 410 ezerre. Beszámítva a régi készüléket is, ez már sokkal barátságosabb, mint pár hónappal ezelőtt.

A telefonok mellett régi számítógépünket is lecserélhetjük egy 128GB-os új Retina MacBook Air modellre szintén beszámítással. A retinás Air-t már teszteltünk korábban ebben a cikkben, és meg voltunk vele elégedve, csak hát az ára… Ellenben most ugye, egy jó dealt kifoghat az ember! Aki cserélni akar, jobb lesz ha siet, mivel az akció csak március 10-ig tart. Én cserélek. ?? Kattints ide a részletekért!

[newsletter_signup_form id=11]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Larkin Larkin says:

  Ez olyan aranyos. Mindig azt hiszed, hogy nem “fillérekért” akarják bevenni a régi Apple cuccod, aztán nyilván mindig kiderül, hogy de. Gondoltam megnézem, hogy a 2015-ös MacBookom mennyiért vennék be. Hibátlan a cucc, erre kijött a megközelítőleg 150ezres ár :smiley: Nyilván nem várnám el hogy 3-400ért vegyék be, de azért na. Szóval azt hiszem ezt a programot nem nekem találták ki :slight_smile:

 2. Avatar for Eti36 Eti36 says:

  Iphone esetén még nem is olyan rossz a beszámítási ár, de mondjuk macbook-nál botrány. Az új cuccok megfizethetetlenül drágák a használt piacot most nullázták le ezzel. Tényleg nem értem mit akarnak. Persze jobban meggondolva, ezek az árak a reálisak a világ másik végén, ahol nem az 1USD=1EUR+ÁFA+nemtudommi a számolás alapja.

 3. Hát igen, én is erre jutottam, telefonnál még so-so de gépeknél ez már necces, főleg ha mondjuk leejtetted.

 4. Egy iPhone 6S 32GB-os készüléket mindjárt be is számítanának 41.000.- Forintért. Egy zsír új iPhone 8 64GB-ot meg 110.000.- Forintért, aminek az ára 230.000.- Ft? Remélem az össze Apple termék rajtuk marad. Még szerencse, hogy az Apple termékei ennyire értékállóak. Ez vicc kategória. Illetve az Apple termékek iránt rajongók hülyének nézése. Volt már hasonló a MediaMarkt-ban is pár éve, akkor is hülyének nézték az embereket. Jó lenne egyszer már emberszámba venni a végfelhasználókat, akik eltartják az Apple-t.

 5. Avatar for gunar gunar says:

  Azért nem hiszem hogy bárhol a neten (hardverapró, jófogás, stb) nem adnám el jobban, mint ahogyan beszámolják, persze az lassabb, de ha nem kell kenyérre a réginek az ára akkor akár a duplája is kijöhet.

 6. Már miért is kellene kenyérre, ha másik, újabb Apple cuccot veszel :grinning::grinning:
  Én nem tudom kinek jó ez, a jófogáson sokkal többért elpattintod. De tudom, akinek nem számít a pénz.

 7. Én azt néztem, hogy pl az iPhone X -ért csak picivel adnak kevesebbet, nyilván bemész, 15p alatt megnézik, elfogadják és hozod az új telefont félórával később. Ezért fizetnek neked kevesebbet.

  Ha van rá időd, add el jófogáson és akkor vegyél később újat. Nyilván ebbe beletartozik az alkudozás, az adok érte egy rotációs kapát, mennyit engedsz a feléből, és persze a vidékre posta…

  Mindennek van előnye és hátránya is.

 8. Avatar for gunar gunar says:

  Persze ha gyorsan el akarod tolni a régi motyót akkor ez is jó, főleg ha mindegy mennyit adnak érte, de akkor licitre a vaterára is fel lehet tenni akár.
  Én csak arra utaltam, hogy veszek másikat és a régit meg eladom amikor elviszik értelmes áron és nem bagóért, nekem nem sürgős erről szólt a kenyeres hasonlat is. Úgy nem szabad vásárolni, azért cserélem be mert kell az ára és nem is hiszem, hogy aki vesz egy ilyen árú terméket annak kell pl a régi 5s-ért 15e még hozzá, vagy az SE-ért 22e, főleg mert még azokat is többért, kb a duplájáért lehet simán eladni ha szép. Előbb-utóbb beesik rá egy vevő.

 9. Kár, hogy csak 1 hónapig van ez az akció. Folyamatosan kellene, hogy legyen. Vagy legalább évente többször.

 10. Avatar for kchris kchris says:

  Ha a jofogasos hrardverapros arak ala lovom be az arat akkor kb AZONNAL elviszik tolem a cuccot es odajonnek erte, meg mindig tobbet kapok mintha beszamittatom…

 11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  akkor ezt kell tenned, amit írsz. de ha mondjuk nem a fővárosban és környékén laksz, hanem valami távolabbi településen, mondjuk Sopronban, akkor Záhonyból nem valószínű, hogy rögtön elszalad érte valaki.

 12. Szóval a működőképes karcmentes első iPhone-t 0-Ft-ért ott lehet hagyni, ahhoz képest elég baráti egy 3GS-ért 270 Ft. Csak nehogy találjanak rajta egy karcot vagy egy lötyögő gombot mert akkor csak 120 Ft.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Eti36 Avatar for Larkin Avatar for Szifon Avatar for Teewine Avatar for kchris Avatar for raczc73 Avatar for lalamper Avatar for Jadeye Avatar for domidormi Avatar for gunar Avatar for SzifonAdmin