Elérhető az iOS 12.1.3, a watchOS 5.1.3, a tvOS 12.1.2 és a macOS Mojave 10.14.3 harmadik béta verziója

Az Apple elérhetővé tette az iOS 12.1.3, a watchOS 5.1.3, a tvOS 12.1.2 és a macOS Mojave 10.14.3 harmadik fejlesztői bétáját.

Az iOS 12.1.3 beta 3 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 5.1.3 beta 3 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 12.1.2 beta 3 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre, macOS Mojave esetén pedig a Szoftverfrissítés menüpontban jelent majd meg az új verzió.

iOS 12.1.3 beta 3

Az új build verziószáma 16D5037a.

Újdonságok

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 12-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban!

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12.1.3 beta 3 letöltési linkek

Az iOS 12.1.3 beta 3 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 12.1.2 beta 3

Az új build verziószáma 16K5534a.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha felfedeztél valamit, ami eddig még nem volt, írd le hozzászólásban, hogy átemelhessük a cikkbe!

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

watchOS 5.1.3 beta 3

Az új build verziószáma 16S5535a.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen.

Ha felfedeztél valamit, ami eddig még nem volt, írd le hozzászólásban, hogy átemelhessük a cikkbe!

macOS Mojave 10.14.3 beta 3

Az új build verziószáma 18D38a.

A fejlesztői központban már nem elérhető a megszokott helyen a changelog, ami pedig helyette megtalálható, abban sajnos semmi hasznos nincsen. Így egyelőre nem ismertek az újdonságok.

Ha felfedeztél valamit, ami eddig még nem volt, írd le hozzászólásban, hogy átemelhessük a cikkbe!

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. gunar says:

  Na ez segített, helyreálltak amiket a költözés után (SE-ről Xs-re) nem tudtam működésre bírni és talán az óra fogyasztása is újra a normális keretek közé tér vissza, de az majd csak egy nap után lesz megállapítható.

 2. gunar says:

  Hát nem tudom kinek van fent ez a beta, de nálam reggel óta (6:30) 100%-on a watch és 93%-on az Xs. Azt nem hinném hogy ennyire nem fogyaszt az új beta, mert akkor ezt megtartom és nekik is meg kellene! :+1:

 3. Lol :slight_smile: az biztos nem valós, indítsd újra.

 4. djtymo says:

  Erre kiváncsi vagyok mert ha ilyen jo azonnal frissítek! Bár egy restart után megnézném hány % az akku

 5. gunar says:

  Megtörtént most az előbb és az Xs 89% bár ma nem beszéltem sokat de minden be van rajta kapcsolva és azért a kijelző volt használva mert írkáltam sokat a főnököm unatkozott a repülőn és ott a wifiről tolta az üziket, watch 98% restart után. De volt már az előzőkkel is hasonlóan jó akkumerülése a watchnak és egyik napról a másikra átesett a ló túloldalára és délutánra tölthettem, pedig előtte hetekig tuti volt. Majd meglátom, meg aki frissít erre a betara szintén leírja gondolom. Ja series1 az óra és nem új.

 6. djtymo says:

  az órán is a béta van?

 7. gunar says:

  Persze, amugy nem is lenne értelme számomra, hogy betaval szórakozom. Nem vagyok fejlesztő, de évek hosszú sora óta és készülékeken keresztül, mindig használom az elsőtől fogva, puszta kíváncsiságból eredően és aki ismer tudja nem szoktam olyanok miatt panasz áradatot írni itt, ami beta szoft. gyanus, hanem kivárom a következőt és eddig ez működött. Ha meg véletlenül annyira hasznavehetetlen lenne az egyik, akkor simán vagy visszugrok egyet, vagy az ucsó hivatalosra megyek amit még aláír a cég. Persze ezek előfeltétele, hogy mindig csinálok aktuális mentést PC-re jelszavasan és az szinte mindent megőriz amit kell.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!