fbpx Skip to content

A fenyőfán még mindig nem terem alma, így ismét kiválasztottunk nektek néhány ajándékötletet karácsonyra, mert minden évben elérkezik a meglepetések beszerzésének ideje, és már lassan kezdünk kifutni az időből.

Karácsonyi ajándék ötletek az iKiegészítők.hu-tól

Ha te is azok közé tartozol, akik még csak most kezdenek a karácsonyi ajándékokon gondolkozni, akkor az alábbi tippjeink kifejezetten neked szólnak! Ne hagyd az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését!

iBlue okos immobilizer és kapunyitó

Korábban már részletesen bemutattuk a svájci fejlesztésű, de hazánkban gyártott iBlue termékeket, melyeket az iPhone-unkkal tudunk vezérelni: az Immobilizer az autónkat védi az illetéktelen indítástól, a Smart Gate pedig egy iBeacon-támogatással ellátott kapunyitás-kezelő, ami bármely, elektronikusan működtetett kapuhoz használható. Megvásárolni mindkettőt az iKiegésztítők.hu-n tudjátok.

Pitaka tokok és töltő

A Pitaka tokját a tudomány segítségével készítették el, hogy a beépített fém lapok mellett extra védelmet nyújtson. A párnázott rétegekhez és erősített sarkokhoz jön még a katonai erősségű anyaghasználat, így a védelem szinte tökéletes. A Pitaka kínálatában található Qi-szabványú, vezeték nélküli töltéssel ellátott autós tartó is, amely képes gyorstöltésre, így ha olyan adapterrel használjuk, akkor a 7,5W teljesítményt is leadja, ami már az iPhone-hoz kapott adapternél gyorsabb töltést eredményezhet. Ez fontos lehet akkor, ha navigálunk a készülékkel vagy folyamatosan használjuk a kameráját, hogy ugyan töltőn van az iPhone a kocsiban, de még sem töltődik használat közben. A Pitaka termékeket az iKiegészítők.hu-n tudjátok megvásárolni.

Pitaka MagMount vezeték nélküli autós töltő

Baseus Smart 2in1 iPhone és Apple Watch Qi vezeték nélküli töltő

Az Apple saját vezeték nélküli töltőjére, az AirPower-re nagyjából hiába várunk, alig pár nap van hátra az évből és a korábbi ígéretük szerint 2018 végén kellett volna érkeznie, de fejlesztési nehézségek léptek fel. Sok gyártó kihasználta azt, hogy az Apple késik a termékével, amivel egyszerre lehet tölteni az iPhonunkat, az Apple Watch-unkat és még az AirPods-unkat is, ha annak is megjelenik végre a második generációs tokja. A Baseus Smart egy kettő-az-egyben töltő, ami egyszerre tölti az Apple Watch-ot és az iPhone-t, ráadásul Lightning-kábel kell hozzá nem pedig mikro-USB és sok olcsóbb megoldással ellentétben az óra töltéséhez nem a gyári kábelt kell a töltőbe tekerni, hanem külön töltője és vezérlője van annak is. Megvásárolni az iKiegészítők.hu-n tudjátok.

iHealth okos egészségügyi termékek

Amióta elérhető a HealthKit és az Egészség alkalmazás, azóta gombamód szaporodnak a különböző, egészséges életmóddal kapcsolatos okos- és fitnesz kiegészítők. Az iHealth a kategória egyik legjobb és legnépszerűbb márkája, kínálatukban mérleg, vérnyomásmérő, aktivitásmérő és vércukorszintmérő is megtalálható. Nemcsak azoknak ajánlottak az ilyen termékek, akik már valamilyen egészségügyi problémával rendelkeznek, hanem azoknak is, akik szeretnének napi szinten, otthon tisztában lenni az egészségügyi állapotukkal. Az iHealth termékeket az iKiegészítők.hu-n tudjátok megvásárolni.

Mágneses autóstartók

Autóstartóból annyiféle létezik, hogy igazán nehéz dolguk van a vásárlóknak. El kell először is dönteni, hogy hol szeretnénk a kocsiban: szélvédőn, hűtőrácson, műszerfalon vagy akár a CD lejátszóba dugva. Ezek után a telefon rögzítése a következő nagy kérdés. Van, aki azt szereti, ha betenni könnyű a telefont, van, aki inkább kivenni szereti könnyen és persze vannak, akik mindkét esetben a lehető legkényelmesebb megoldást keresik, nekik lehet jó választás egy mágneses tartó. Megvásárolni őket az iKiegésztítők.hu-n tudjátok.

iOttie iTap autós Qi töltő iOttie iTap autós Qi töltő

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok