fbpx Skip to content

Meglepő módon idén az Apple megváltoztatta a helyszínt és az a Brooklyn-ban található Howard Gilman Opera House lesz, így hazánkban az időeltolódás (és az október 28-i óraátállítás) miatt ez ma 15 órára esik.

Ahogy az várható, az Apple bemutatja az új iPad Pro-kat, illetve Mac kategóriában is várunk új termékeket. Egyelőre nincs hír az AirPowerről, de minden bizonnyal frissül majd AirPods, amit ugye elspoilerezett az Apple (megkapja a Hey Siri-t) a szeptemberi iPhone eseményen. Ezt az eseményt nem közvetítjük élőben, hanem rögtön utána összefoglaló cikkekkel jelentkezünk. Itt tudjátok kibeszélni az adott termékeket, kiegészítőket az esemény előtt / alatt, ameddig a cikkek nem jelennek meg.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje, tehát lesz videós közvetítés, amit bármilyen Apple eszközről kényelmesen nézhettek.

Várhatóan este megjelenik az iOS 12.1 is, karöltve a watchOS 5.1-gyel, a tvOS 12.1-gyel, és elvben a macOS Mojave 10.14.1-gyel, így nemcsak új termékekkel gazdagodunk, hanem egy nagyobb frissítés is érkezik a készülékeinkre.

Az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni az iPaddel kapcsolatban:

Ti mit vártok a délutáni eseménytől? Szerintetek mennyibe fog kerülni az iPad Pro?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.