Az iOS 12.1 bétájában az új iPad Pro-ra vonatkozó utalásokat találtak

Már nyár óta érkeznek a pletykák, hogy az Apple az iPad vonalat is szeretné frissíteni. A szeptember 18-án megjelent iOS 12.1-es bétában pedig további, erre utaló nyomokat találtak.

Ahogy a képen is látszik, “iPad2018Fall”-ra való hivatkozást találtak az egyik fájlban, ami elég egyértelművé teszi, hogy még idén ősszel megjelenhet egy új iPad. A pletykák szerint ez minden bizonnyal a Pro széria frissítése lehet, azonban rossz hírrel is kell szolgáljunk: úgy tűnik, hogy újabb iPad mini széria továbbra sem várható.

Az iPad Pro minden bizonnyal megkapja az iPhone X-ben debütált Face ID-t és több mint valószínű, hogy az új processzor architektúrát is. Méretben ugyan nem fog változni, de mivel eltűnik a Home gomb, így a kijelző természetesen nagyobb méretű lesz

(Koncepciókép)

Ez az iPad lehet az első, ami már USB-C – Lightning kábellel érkezhet, és USB-C-s hálózati adapterrel, amit ugye végül nem kaptunk meg az iPhone X🅂, X🅂 Max és X🅁 esetén.

Ti mennyire várjátok az új generációt? Szerintetek mit mutat még be ősszel az Apple?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!