Az Apple kiküldte a meghívókat, iPad Pro és Mac esemény október 30-án!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple hivatalosan is megerősítette az október 30-i eseményt azzal, hogy kiküldte a sajtó kiválasztott képviselői számára a meghívókat.

There’s more in the making.

A menetrend szerint 30-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd az Apple keynote-ja. A helyszín pedig most a Brooklyn-ban található Howard Gilman Opera House lesz, így hazánkban az időeltolódás (és az október 28-i óraátállítás) miatt ez 15 órára esik.

Ahogyan az utóbbi években már megszokhattuk, az Apple oldalára most is kikerült az esemény linkje, tehát lesz videós közvetítés.

Az idei meghívó képe talán még sokkal rejtélyesebb azzal kapcsolatban, hogy milyen bejelentések várhatóak, és az oldal minden egyes újratöltésekor más és más képet mutat az esemény esetén, ahogyan a meghívók esetén is több képet használt az Apple:

A legfontosabb talán az új, Face ID-val ellátott iPad Pro lehet, de a külföldi oldalak nagyon reménykednek új Mac-ek bejelentésében is, mert több típus esetén szintén igencsak időszerű lenne a termékfrissítés.

Az alábbi cikkeinket érdemes elolvasni ezzel kapcsolatban:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!