fbpx Skip to content

A mai nap során folyamatosan tapasztalt frissítési értesítés miatt, illetve mindössze négy nappal az iOS 12 tizenegyedik bétájának megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 12 tizenkettedik fejlesztői, illetve tizenegyedik nyilvános bétáját.

Az iOS 12 beta 12 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után, a többi szoftverhez viszont nem érkezett új verzió. Ezzel együtt már azok is frissíthetnek, akik a nyilvános bétát használják, mert abból pedig elérhető a tizenegyedik változat, illetve közben a watchOS 5-höz és a tvOS 12-höz is elérhetővé vált a tizedik béta.

iOS 12 beta 12

Az új build verziószáma 16A5366a, ami mindössze 2-vel tér el a beta 11 buildjétől, ami 16A5364a volt.

Újdonságok

A fejlesztői központban található changelog elsősorban hibajavításokat említ, de ez elsősorban a mai nap, tömegesen jelentkező frissítési értesítést hivatott javítani.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 12-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verzióthelyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről részletesen itt írtunk: Gyakori kérdések: hogyan állítható vissza a készülékünk béta iOS-ről a hivatalos verzióra?

iOS 12 beta 12 letöltési linkek

Az iOS 12 beta 12 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 5 beta 10

Az új build verziószáma 16R5363a.

kiadási információkban az Apple elsősorban hibajavításokat említ.

A watchOS 5 a legelső generációs (Series 0) Apple Watch-ra már nem érhető el, csak a legalább Series 1-re.

tvOS 12 beta 10

Az új build verziószáma 16J5364a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 12 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 12 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 12-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 5-ről szólókat meg itt, a tvOS 12-ről készülteket itt, a macOS Mojave kapcsán pedig itt olvashatsz.

[newsletter_signup_form id=9]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. A beállítás ikonon még mindig ott van a piros egyes.

  2. Hali.Sikerult feltennem a béta 12 ios-t…Watch -nal is megcsinálom ezt a profil témát,de azt írja a legfrissebbet használom ,mikor pont az 5ös WatchOS miatt csinaltam az egészet …mi lehet a hiba?Mar többször volt restart de semmi…koszi

  3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    a watchOS-hez nem jó az iOS-es béta profil, ahhoz külön watchOS béta profil van. a watchOS-ből csak fejlesztői béta van, nyilvános nincs.

  4. Köszi szépen :relieved:.Azóta megtaláltam a másik a másik profilt… igazából a Wizz air félmaraton miatt csináltam meg ,azért nem vártam meg a véglegest,de jól vizsgázott amúgy ,teljesen rendben van :point_up:️:sunglasses:

  5. Avatar for mozo17 mozo17 says:

    Sziasztok. A hivatalos ios12 frissites megjelenik majd a beta profilt hasznalo, legutolso beta-s telefonon is majd? :roll_eyes::grinning:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for jasziandris Avatar for mozo17 Avatar for Jadeye Avatar for varangy