fbpx Skip to content

Még 2017-ben volt arról szó, hogy egy új arany színt vezetne be az Apple, ami végül az iPhone 8-nál és 8 Plus-nál meg is történt. Nem kapott új nevet, maradt az arany színű iPhone, de picit világosabb árnyalatú lett, és az üvegnek hála, fényesebb hatással találkozhatunk.

Arany iPhone X

Ezt végül az iPhone X nem kapta meg, azonban most úgy tűnik, hogy hamarosan új, arany készülékkel találkozhatunk, ami vagy megegyezik majd az iPhone 8-nál látottal, vagy némileg sötétebb lesz. Mi az előbbire szavazunk.

A pletykák szerint ezt valamikor most tavasszal, vagy a WWDC-n jelentheti be az Apple, és a készülék már gyártás alatt van. Az új szín egyáltalán nem újdonság, és még csak Apple esemény sem kell hozzá, vegyük csak példának a piros iPhone 7-et: Kezünkben a piros iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED™ Special Edition.

Azt viszont biztosra vehetjük, hogy arany hátlap ide vagy oda, annak az üvegnek a cseréje is szívás lesz.

Ti mit gondoltok az arany iPhone X-ről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Ez a telefon lesz minden tehetős lány illetve nő kezében, amennyiben megjelenik! Személy szerint nekem is nagyon tetszik, hogy ha nő lennék, akkor biztosan az elsők között vásárolnám meg mert egyszerűen gyönyörű készülék lett!

  2. Srácok, ma reggel Apple Pie Joe bejelentette egy videóban, hogy 03.27.-én Apple Event lesz. Honnét szedte ő? Sehol máshol nem írtak róla pedig mindig minden technika oldal ezzel szokott ébredni.

  3. Ó, köszi. Ez semmi jót nem vetít előre ????
    Ennyire sekélyes lett az Apple, hogy már Keynoteot sem tart max az iPhonenak szeptemberben meg a WWDC azt jóvan? A többi terméke meg marad az elavult státuszban(Mac pro, Mac mini, stb.)?

  4. @paul78:
    sztem ezt egész nyugodtan férfiak is vehetik majd nem csak női szín az arany 🙂

  5. én jún.25-től júl.11-ih kint leszek LA-ben elképzelhető h addigra kijön ? akkor megvenném kint.

  6. Én azért maradok a fekete színnél…????????

  7. Wyla: az arany az nem, de az a rozsaszines fajtaja az mar necces…

  8. Honnan vetted ezt a baromsagot, hogy az arany noi szin? Nekem is arany i8 van mivel a masik 2 nem tetszik. 🙂

  9. Paul78-nak ment a valasz ha nem ugy jeleniti neg.


Add a Comment