fbpx Skip to content

Az Apple még pénteken, március 16-án küldött ki meghívókat egy olyan eseménnyel kapcsolatban, ahol március 27-én a tanárok és diákok számára szándékoznak bemutatni új, kreatív ötleteket az oktatással kapcsolatban, és aminek a “Let’s take a field trip” felvezetést adták.

Az “osztálykirándulás” helyszíne ugyanakkor nem az Apple-nél lesz, hanem egy chicagói előkészítő iskolában, a Lane Tech College Prep-ben, ahol a hetedik évfolyamtól kezdve tanulnak a diákok.

Ez a helyszínválasztás egyben azt is valószínűsíti, hogy klasszikus értelemben vett keynote-ra kár számítani, inkább célzottan az oktatással kapcsolatos fejlesztésekről lesz majd csak szó.

A szoftveres újdonságokról azonban szó eshet, és itt elsősorban a ClassKit framework az, amire több oldal is gondol, karöltve az új Classwork appal. Ezeken túl a meghívó megjelenése utalhat az Apple Pencil használatával kapcsolatos fejlesztésekre is, de ez már csak találgatás.

Más újdonságok, és így új készülékek bejelentése épp a helyszín miatt nem tűnik túl valószínűnek. Arról pedig egyelőre nincs információ, hogy az eseményt közvetítik-e majd.

Március 23-án pedig egy olyan workshop lesz Párizsban, ami a fejlesztőket célozza meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment