fbpx Skip to content

Az Apple pár perccel ezelőtt közzétette az idei WWDC időpontját: ez ebben az évben június 4-től 8-ig fog tartani, és ismét San Jose lesz a helyszíne.

Az idei WWDC-n megtudhatjuk, hogy mit várhatunk majd az ősszel megjelenő iOS 12-től, a watchOS 5-től, a tvOS 12-től, és a macOS 10.14-től is.

A WWDC helyszíne ebben az évben ismét a San Jose-ban található McEnery Convention Center lesz, ahová előző évben költözött át az esemény.

A WWDC-re a jegyvásárlási lehetőség idén is sorsolásos alapon megy majd, amihez a regisztráció március 22-én, csütörtökön indul, helyi idő szerint reggel 10-kor (10:00 a.m. PDT), tehát magyar idő szerint este 18:00-tól.

A regisztrációhoz és a későbbi jegyvásárláshoz most is szükséges az, hogy a regisztrálónak érvényes fejlesztői profillal kell rendelkeznie, aminek már a mai napon, magyar idő szerint 18:00 (10:00 a.m. PDT) óta élőnek kell lennie.

A jegyek ára változatlan, és a véletlenszerűen kiválasztott fejlesztők Apple ID-hoz társított bankkártyáit az Apple a kiválasztáskor automatikusan megterheli a jegy árával, ami 1599 USD, illetve az annak megfelelő összeg a helyi pénznemben.

Ne maradj le a WWDC18-ről, kattints ide, hogy hozzáadhasd a naptáradhoz!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Megér ennyi pénzt az a belépő? Tudom, hogy általában igazi fejlesztők jelentkeznek de kapnak annyi pluszt ezen a rendezvényen amit utána profitként realizálhatnak?

  2. Megdöbbentően magas az ára, és biztos tele lesz most is.
    A kérdés jó! Mit ad ez az esemény ami miatt megéri az árát?

  3. az a baj hogy magyar aggyal gondolkodtok: 1600 dolcsi soknak tünik (főleg magyarországon megkeresni). és sok is magyarban.
    de gondoljatok bele hogy azoknak a fejlesztőknek ez az összeg ez mennyi lehet az éves büdzséjéből? semmi. ez nem összeg, arról nem is beszélve hogy a nagy apple-nél voltak a bemutatón. sokan úgy veszik hogy egy jó buli, ami ennyi pénzt simán megér.
    nem beszélve a többi fejlesztőről akivel találkozik. szval sztem az összeg nem túlzó -mégha magyar viszonylatban rengetegnek érezzük-.

    ezt a sok ios és a többi módosítást ide-oda toldozást-foldozást úgy érzem hogy vindózosodik az apple.

  4. Az kell nekünk, iOS 12, még az előzőt sem tudják normálisan megcsinálni, basszék, csak jöjjön a pénz…

  5. @kubli:
    ok, rendben fejlesztőknek biztos buli, de ez egy bejentéscunami, nem egy oktató konferencia, nem fejlesztőspecifikus

    Én elhiszem, hogy kint nem számít annyira a zsé egy ilyenre, de akkor is

    Pláne annak tükrében, hogy szinte az egész online stream-elhető!

  6. @totopad: a WWDC egy fejlesztői konferencia, aminek a nyitóeseménye csak a keynote 1-2 órája. utána maga a konferencia még több napig tart.

  7. @totopad: De, erősen oktatói, tanácsadó, fejlesztő-centrikus az egész hét,

    Google I/O konferencia 1150 dollár, Oracle Openworld 2650, Microsoft Build 2500 és lehetne sorolni a különböző éves “bejelentéscunamikat”.
    Aki ezekben a körökben mozog magasabb szinten, szinte muszáj ott lennie és nem tétel ekkora összeg.

  8. @Jadeye: benéztem, azt hittem, csak a launch az, így viszont megéri


Add a Comment