Elérhető az iOS 11.3 hatodik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze négy nappal az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.3 hatodik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.3 beta 6 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után. A többi szoftverhez egyelőre nem érkezett új build.

iOS 11.3 beta 6

Az új build verziószáma 15E5216a.

Újdonságok

Az iOS 11.3 beta 6-ban eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Ha te találtál valamit, ami eddig nem volt, akkor azt írd meg hozzászólásban!

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.3 beta 6 letöltési linkek

Az iOS 11.3 beta 6 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. en ha eddig vartam nem tettem mar fel, nem kavarom ossze a rendszerem beta/debug verzios dolgokkal amik akkor sem biztos h 100% osan kitorlodnek ha rateszem a nem betat a telefonra utana…

  2. Sziasztok! 6S Plusz új akkumulátort kapott (gyári). Minden rendben is lenne vele vagy legalább az üzemidőben nem találok hibát, de ez a akksi béta mégis szervizt ír ki és az akku csúcsteljesítményét 64% becsüli. Az lehet hogy több töltésre van szüksége ahhoz hogy megfelelő értéket mutasson?

  3. Igen én is ettől tartok. És én is azon gondolkodom hogy érdemes-e a készüléket kitenni a Folyamatos szétszerelésnek főleg úgy hogy tulajdonképpen teljesítményén nem érzem azt az akkumlátor rossz lenne. Szerintem azt fogom tenni hogy jelzem nekik ezt a problémát úgyis van még garancia ahol a szervizelésre és hogyha megjelenik az eredeti végleges verzió akkor meglátjuk mit mutat.

  4. Na megnézték. 100%-os én is megnéztem a Battery Life-al szintén 100%-os Nagyon kíváncsi leszek ha már nem a béta verzió lesz. A szerviz is rendes volt mert mondták ha a végleges verzióban is jelen lesz ez a hiba akkor akár ki is cserélik újra, viszont jelen pillanatban semmi hibát nem látnak. És be kell valljam én sem találok a működésben hibát.

  5. Nem tudom használja-e vki a vészhelyzeti megkerülést de most vettem észre, hogy nem szól max hangerővel pedig tudtommal úgy kellene, hiszen ez a lényege, ha jól tudom.

  6. Az akkumulátoros történetemmel kapcsolatban megvan az eredmény. Úgy néz ki hogy a béta akkumulátor jól működik. Minden egyéb mérés az akkumulátor 100% teljesítményét mutatta, viszont nagyon gyorsan merült a készülék. A mai napon szinte alig használtam és mégis reggel 7 órától 13 óráig 55% csökkent. Ez idő tartalmazott kb 2x 10-15 perc telefonálást egy email és kb 20 perc böngészést. Egy új akkumulátornak ez semmi. Ezek után elvittem vissza a szervizbe ahol hogy igen gond van az aksival, lehet hogy sokáig volt raktáron stb… A hétre ígéretet kaptam hogy a “friss” rendelésből ami a napokban érkezik persze díjmentesen kicserélik. Összefoglalva a béta jó a szerviz nagyon korrekt és rendes.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!