Elérhető az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra 10.13.4 ötödik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze egy héttel az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra ötödik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.3 beta 5 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.3 beta 5 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió, a watchOS 4.3 esetén pedig várhatóan holnap érkezik az új build.

iOS 11.3 beta 5

Az új build verziószáma 15E5211a.

Újdonságok

Az iOS 11.3 beta 5-ben eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Ha te találtál valamit, ami eddig nem volt, akkor azt írd meg hozzászólásban!

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.3 beta 5 letöltési linkek

Az iOS 11.3 beta 5 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.3 beta 5

Az új build verziószáma 15L5208a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 5

Az új build verziószáma 17E182a.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nekem I8-on a nyilvános 11.3 béta4 van fent de ez se oldotta meg azt hogy tökéletesen feloldjon a készülék.
    A 11.2.6 botrányos volt rányomsz és olyan darabosan nyitott fel hogy legszívesebben földhöz verted volna.
    (ha nem kerülne 250-ebe) Ezért raktam fel a nyilvános bétát most nem röcög de 10-ből háromszor nem old fel, csak második nyomásra. Azt írja feloldva koppan is a rezgőmotor és láss csodát nem dob a kezdőlapra. Nagyon kíváncsian várom sikerül e megoldaniuk ezt a borzasztó nehéz problémát, hogy a zárolt készüléket fel tudjam oldani idegbaj nélkül..

  2. Az alkalmazások megnyitási sebessége javult. Az animációk gördülékenyebbek a tárcsázó bezárásakor már nem darabos. Azt hittétek megoldják a telefon feloldási problémát??? Hehehehehe Hát nem…. ( Jaaaa és küldtem róla hibajegyet..) Minek is… Nem olyan fontos probléma… Szégyen… Bizonyára az x-re koncentrálnak..

  3. @minfo: mondok jobbat. iPhone X esetén, és alfanumerikus a jelkód mellett rögtön a feloldás után a főképernyő alsó felében tappintva bárhol a háttéren vagy mappán még úgy veszi, mintha még ott lenne a billentyűzet, és az adott billentyű fel is ugrik egy pillanatra. (no persze a képernyőfelvétel nem tudja elkapni, meg amúgy lehet, hogy más esetben is előhozható.)

  4. @Criton: Mivel ez már az ötödik béta szerintem lassan lehet számítani a végleges verzióra. Talán még egy béta lesz, és utána szerintem jönni fog a végleges tehát 2-3 hét. Egyébként azt ígérte az Apple még márciusban kiadják, ez alapján tehát max 2 hét.

  5. Mivel eddig csak az iOS-ről esett szó a kommentelőknél, jelezném, hogy az OSX-el valami nagyon nem stimmel. Naponta többször hirtelen fekete képernyő, nem reagál semmire a MacBook majd zúg a venti és kikapcsol. Bekapcsolás után használható de nem merek neki állni komolyabb munkának vele. Találkozott vele valaki más is?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!