Elérhető az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra 10.13.4 negyedik béta verziója

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két héttel az előző béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.3, a tvOS 11.3 és a macOS High Sierra negyedik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.3 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a tvOS 11.3 beta 4 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió, a watchOS 4.3 esetén pedig várhatóan holnap érkezik az új build.

iOS 11.3 beta 4

Az új build verziószáma 15E5201e.

Újdonságok

Az iOS 11.3 beta 4-ben eddig nem fedeztünk fel szembetűnő újdonságot. Ha te találtál valamit, ami eddig nem volt, akkor azt írd meg hozzászólásban!

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Vissza a hivatalos iOS-verzióra

Ha nem vált be a béta, a már megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t. Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.3 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 11.3 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

tvOS 11.3 beta 4

Az új build verziószáma 15L5198d.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.4 beta 4

Az új build verziószáma 17E170c.

kiadási információk itt sem fednek fel újdonságot.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Sziasztok!

  Már korábban is észrevettem hogy ha le akarok innen tölteni háttérképet, kiválasztom, de amikor rányomok a kép mentésére akkor elfeketedik a kijelző és kilép az alkalmazásból! Iphone 6S 11.3-as szoftver

 2. Safari határozottan gyorsabb lett nekem, illetve javítottak egy általam riportolt hibát (MVPS DNS filtering esetén néhány weboldal nem töltődött be)

  Viszont továbbra is hibás a Photo Library (nem tölti le a teljes felbontású fotókat, ha már csak 2,5-3 giga hely van a 32-es készüléken)

  Illetve kib..szott nagy az Egyéb kategória a tárhely összesítésnél.. itt valahogy nagyon elbasztak valamit. Ha engedélyezem az appok offloadját, akkor már mást mutat.

 3. @lalamper:
  Az egyéb kategória a telefon tárhelyen csinálja ezt, vagy icloud? Ha icloud, javaslom az Apple support felhívását. Nekem teljesen elfoglalta a tárhelyem, de pár perc alatt megoldották. Azóta minden ok.

 4. Az én készülékem gyorsabb merülést produkál új akkumulátorral. És egy még mindig hiba sem lett javítva, hogy a Facebook messenger használatakor újra indul a telefon gondolom a nagyobb processzor igénybevétele miatt ( csak messenger és csak ios 11.3 ). iPhone 6

 5. Sajnos épp most teszem vissza a 11.2.6-ot. Nagy visszalépés ez a beta a 3-hoz képest. Az appok időnként megnyílnak, de nem reagálnak; akad a rendszer; gyorsabban merül az akksi, illetve iPad-en idónként a dockból indított appok nem indulnak el. Rányomok és nem történik semmi. Nem tudom mi lesz így a végleges verzióval, ha beta 3-ról 4-re ennyit romlott a rendszer optimalzáltsága és ennyi bug van benne.

 6. @Jadeye: igen, meg volt többször is. Ma jött ki egy frissítés a messenger-re talán javították abban a hibát, mert frissítés óta nem produkál ilyen hibát.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!