fbpx Skip to content

Pár napja megújult az App Store Preview, avagy az iTunes webes felülete.

Megújult App Store Preview

Amikor alkalmazásokat linkelünk az egyes cikkeinkben, az asztali számítógépen olvasva, majd a letöltés gombra kattintva találkozhatunk ezzel a felülettel. A frissítés hasonlít az iOS 11-ben elérhető App Store-ra, elolvashatjuk az alkalmazás leírását, láthatjuk az értékeléseket, illetve automatikusan megnyílik az iTunes, vagy adott esetben az App Store.

Még múlt év szeptemberben írtunk róla, hogy megjelent az iTunes 12.7, amiből teljesen kivette az Apple az App Store-t. Ez a frissítés szükséges az iPhone 8, 8 Plus és iPhone X tulajdonosoknak is. Azonban később az Apple a felhasználók kérésére kiadta a 12.6.3-as verziót, ami támogatja a fenti készülékeket és benne maradt az App Store is. Utóbbit használjuk mi is.

Korábban írtunk arról, hogy az Apple büszkén hozta nyilvánosságra, hogy 2018 első napján a felhasználók 300 millió dollár értékben vásároltak alkalmazásokat.  Az Apple bevételeiből egyre nagyobb szeletet hasít ki a Szolgáltatások üzletág, mely többek között tartalmazza az App Store bevételeit is. Ahogy egyre több iOS eszközt adnak el és nő a felhasználói bázis, az App Store bevételei is folyamatosan nőni fognak, így valószínűleg az idei év végén újabb csúcsdöntésnek lehetünk tanúi.

Ti mennyire használjátok ki az új, iOS 11-es App Store felületet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Nekem nagyon bejön az új App Store iOS-en, kiváncsi vagyok Macen ez mikor fejlődik (Mac App Store).
    A rendszeres app ajánlások és értelmesebb struktúra sokat könnyít az új appok felfedezésében.


Add a Comment