fbpx Skip to content

A Twelve South az egyik legismertebb, prémium Apple kiegészítőket gyártó cég, akiknek kipróbáltuk már számtalan termékét, többek közt a HiRise Apple Watch dokkolót és a HiRise MacBook állványt.

Tavaly év vége felé a cég azonban egy egészen meglepő terméket mutatott be: egy új Mac illatú gyertyát. Idén ez a termékvonal frissült egy új gyertyával, melynek az illata maga az inspiráció.

Tavaly a Twelve South egy nagyon valós és specifikus termék piacot talált magának, amikor felfedezték, hogy az igazán fanatikus Apple felhasználók imádják az új Apple termékek csomagolásának illatát. Ennek köszönhetően a New Mac Candle sikerre volt ítélve.

Valószínűleg őket is meglepetésként érte, mikor pár óra leforgása alatt eladták a teljes készletüket az egyedi, kézműves gyertyából és hosszú várakozási lista keletkezett.

Az új Mac illatú gyertyáról még @admin kolléga számolt be részletesen annak idején.

Az idén megjelenő gyertya az új Mac illata helyett most az Inspire fantázia nevet kapta, ezzel is utalva arra, hogy a gyertya illata maga az inspiráció.

A kézműves gyertya egy rendkívül igényes kerámia edényben foglal helyet, aminek most már a teteje is kerámiából van, tehát a tavalyi évhez képest még minőségibb érzést nyújt és a lakásunk bármelyik pontján tökéletesen mutat.

Az összetevőket illetően a gyertya 100% szója viaszból készül, az illatok tekintetében pedig a gyertyában megtalálható a bergamott (citrusféle), üröm, citrom, tárkony, ámbra és pézsma, mind az elme élénkítését szolgáló illat.

Személyes tapasztalatom alapján mikor a gyertyát megszagoljuk, először egy édeskés benyomást kapunk, amely a belégzés vége felé citrusossá alakul, ahogyan az összetevők összeérnek. Illetve szintén jó hír, hogy az illatért felelős összetevők önmagukban is elég erősek, tehát nem feltétlenül kell meggyújtanunk a gyertyát, ha érezni szeretnénk az illatát, bőven elég csak levenni a kerámia edény tetejét.

A New Mac Candle gyertyához képest az Inspire még tovább képes égni, ami órákban kifejezve 44-55 óra helyett 60-70 óra, tehát egy meglehetősen hosszan tartó darabról beszélhetünk.

Szintén újdonság idén, hogy a bevétel egy része adományként a FIRST alapítványhoz kerül, akik oktatási hátteret nyújtanak tudományos és technológiai területeken.

Az Inspire [mac candle N°2] gyertya csak limitált ideig lesz kapható az ünnepek alatt, így ha szeretnénk venni vagy ajándékozni egyet, érdemes mihamarabb megtenni, mivel várhatóan ismét hamar ki fognak fogyni a készletek.

Mindenképp érdemes megnézni a gyertya honlapját, mert rejtett poénok is vannak rajta. ????

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ezek a cikkek viszik a pálmát nálam, de a legjobb az új mac illatú volt. Ilyenkor elkap a röhögőgörcs, amikor 30 dollárért akarnak a paraszt nyakába sózni egy “illatgyertyát”. Nem vagyok fillérb*szó, de ennél idiótább dologra már nehéz kiadni ennyi pénzt. Ha csak egy öccázas lenne az ecseri piacos FBI-os pólóm mellé, eskü vennék belőle kettőt is.

  2. Nagy hiánypótló ez a termék. 😀


Add a Comment