fbpx Skip to content

Tudtam, hogy eljön az a nap, amikor pénzért kapjuk majd meg az új Apple termékek illatát is. Minden alkalommal, mikor kibontok egy terméket, egyedi, ritkán érezhető illatot érzek, és legbelül mindig is vágytam arra, hogy ezt akkor is érezhessem, amikor nem fizetek ki több százezer forintot egy új termékért.

screen-shot-2016-10-04-at-11-48-59

Komolyra fordítva a szót: a Twelve South elhozta nekünk a Kánaánt, végre új Mac illatot varázsolhatunk a lakásba bárhol és bármikor. A kézműves illatos gyertyát úgy alkották meg, hogy hasonlítson arra az illatra, amit mi Apple-ös vásárlók tapasztalunk meg, mikor kibontunk egy új terméket.

A New Mac Candle elnevezésű gyertya 100% szója viaszból készült, így viszonylag jó minőségű gyertyát kapunk. A leírása alapján az illat mentát, barackot, bazsalikomot, levendulát, mandarint és zsályát tartalmaz. Ezeknek az egyvelege adja a Mac esszenciát, azt az illatot, amit kibontáskor érezhetünk. Mondjuk az mindenképp érdekes lenne, hogy az Apple is ilyen összetevőket használna az alumínium vagy műanyag elemek gyártásakor.

screen-shot-2016-10-04-at-11-49-07

A gyertya átlagosan 44-55 órát képes égni és egy közel Mac Pro (értsd fekete, kerek) alakú a kinézete. A gyertya ideális lehet karácsonyi ajándéknak, vagy csak mókás meglepetésnek. Természetesen mi is hamarosan teszteljük(!), és leírjuk majd, hogy tényleg azt az illatot kapjuk-e, mintha kibontanánk egy új Apple terméket. 🙂

Megvásárolható ide kattintva a TwelveSouth oldaláról – de jelenleg elfogyott és csak októberben fog érkezni következő szállítmány.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. “Minden alkalommal, mikor kibontok egy terméket, egyedi, ritkán érezhető illatot érzek,…
    Ezt a mindennel össze nem keverhető illatot úgy hívják KÍNA! 😀

  2. “Minden alkalommal, mikor kibontok egy terméket, egyedi, ritkán érezhető illatot érzek,…
    Ezt a semmivel össze nem keverhető illatot úgy hívják KÍNA! ????

    Talán így jobb 😀

  3. mzst

  4. Nekem elég sok Apple cuccom van itthon, mindegyiket újonnan vettem, de sosem éreztem semmilyen illatot. Az új műszaki cikk illat leginkább a mechanikus alkatrészekkel rendelkező berendezések sajátja (CD-lejátszók, lemezjátszók, stb.), gondolom a kenőanyagok felhasználása miatt. Az új autó illatgyertya jobban bejönne, de azt van szerencsém szinte mindig érezni.

  5. Elképesztő, hol tart már a tudomány. 😀 New Galaxy is van? (Az ősrobbanás semmi mással össze nem téveszthető illatával) 😉
    … És amúgy a zsálya nem elipszilonnal írandó véletlenül?

  6. @rgbx: Hogyne lenne 🙂 Csak azt szilveszter napján lehet megvásárolni és miután begyújtottad nem túl okos dolog a közelébe tartózkodni :DDDD

  7. Nocsak 🙂 Aztan jon majd a parfum. Mesz az utcan, egyszer csak szembe jon egy macbook pro, odebb picit koszal egy iphone7, kesobb elsuhan melletted egy imac 😀

  8. 24$..?! ????
    Azt egészségedre… ????????????

  9. Régóta keresek már oroszlán fing szagú gyertyát, mióta volt szerencsém egy állatkertben megtapasztalni. $24 ért vagy többért természetesen.


Add a Comment