fbpx Skip to content

Négy nappal a legutóbbi béták megjelenése után az Apple elérhetővé tette az iOS 11.2, a watchOS 4.2, a tvOS 11.2 és a macOS High Sierra negyedik fejlesztői bétáját.

Az iOS 11.2 beta 4 természetesen OTA frissítésként is elérhető a fejlesztői béta profil telepítése után; a watchOS 4.2 beta 4 szokás szerint az Apple Watch appban jelent meg a Szoftverfrissítés menüpontban, a béta profil telepítése után; a tvOS 11.2 beta 4 az iOS-hez hasonlóan OTA használatával telepíthető a fejlesztői készülékekre; a macOS High Sierra esetén pedig a Mac App Store Frissítések füle alatt telepíthető az új verzió (ez utóbbi már tegnap).

iOS 11.2 beta 4

Az iOS 11.2 beta 4 build száma 15C5110b.

Újdonságok

Az iOS 11.2 beta 4-ben az alábbi, szembetűnőbb újdonságok találhatóak.

Egyelőre úgy tűnik, nincsenek szemmel látható újdonságok, de várhatóan ugyanazokat a hibajavításokat emelték át most a bétába, amit a 11.1.2 is már javított.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt az iOS 11-ben, vagy most megváltozott, akkor azt jelezd hozzászólásban! ????

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Downgrade?

Az iOS 11.2 bétájáról a megszokott módon lehet visszatenni a hivatalos verziót: helyreállítási (recovery) vagy DFU módba kell tenni a készüléket, majd be kell tallózni a letöltött IPSW-t.

Erről az Apple következő támogatási dokumentuma is részletesen beszámol: Béta verziójú iOS szoftver telepítése vagy törlése.

iOS 11.2 beta 4 letöltési linkek

Az iOS 11.2 beta 4 IPSW-fájlja letölthető a fejlesztői központból az alábbi linkekről:

iPhone:

iPad:

iPod:

watchOS 4.2 beta 4

Az új build verziószáma 15S5102b.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A watchOS 4.2 az összes Apple Watch modellre elérhető lesz.

tvOS 11.2 beta 4

Az új build verziószáma 15K102a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

A tvOS kizárólag csak a negyedik generációs és újabb Apple TV-ket támogatja.

macOS High Sierra 10.13.2 beta 4

Az új build verziószáma 17C79a.

kiadási információk alapján ez a verzió várhatóan hibák és a teljesítmény javításait tartalmazza.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 11 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 11 beta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 11-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 4-ről szólókat meg itt, a tvOS 11-ről készülteket itt, a macOS High Sierra kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

59 Comments

  1. Nagyon úgy néz ki, hogy megint beta telepíts lesz. A tegnapi 11.1.2 inkább negatívat hozott, mint pozitívat. Nem is értem az Apple részéről mi szükség volt rá. Ha az X-re olyan fontos volt, akkor ugyanúgy javíthatták volna a 11.2-re, arról nem beszélve, hogy kitolták az összes eszközre és azóta videó nézésekor recseg a hangszóró pl. az iPhone 8 Pluson. Lehet, hogy az X-re fontos volt, de ez már vicc, amit ekecselnek az iOS-szel. Bezzeg a gyors javításba a közröhej tárgyát képező számológép-bug javítása már nem fért bele…

  2. Nem is értem miért ez a leszólás? Ők legalább próbálnak tenni vmit, nem úgy mint több konkurens gyártó termékei esetén, ha az új rendszer hibázik vmiben! Vagy azokban nincsen ilyen??? 🙂

  3. @Gunar: Igen, próbálnak javítani. Hozzáteszem van is mit az iOS 11-en. Nem az a baj, hogy próbálnak, de javában megy a 11.2 javítása a betakon keresztül, erre kiadnak egy teljesen felesleges köztes frissítést. Minek? Az ismert számológép-bug, már az X megjelenése előtt is jelen volt. Javították ebben a köztesben? Nem. Akkor miért furcsa, hogy megszólja az ember? Értem én, hogy az Apple most tövig nyomja az X-t, de ne kelljen már sz@rul éreznem magam, mert i8 Plus-t vettem…

  4. Publikus is tölthetö

  5. @Gunar:
    Jézusatyaúristenszentzűzmária!
    Ember!
    Bazdmeg, ezek a nagyok hülyék az ios 11 óta, 2 (kettő) hónap alatt, 8 hét alatt 6(hat) új verziót adtak ki.
    Mert állandóan javítgatni kell, mert állandóan elbasszák.
    És melyik részét nem érted?
    Az meg milyen kibaszott egy szoftver, amit állandóan csak javítgatni kell?
    Ez az ios maga a rémálom.
    És te ezt hívod törődésnek?
    Hát az ilyen szoftverrel jól meg lehet baszni… Na ez pontosan ennyit ér.
    Amit meg ki kellett volna már régen javítani, arre meg jó magasról szarnak.
    Te miről osztogatod itt az észt, ember?
    Otthon osztogasd ez a fene nagy észt, ha lehet kéni.
    Te az a tipikus fanatikus “elájulok az ájfontól” típus vagy, ugye.

  6. moderáljatok csak nyugodtan… 😀
    Na mi az nem tetszik a kínos valóság? Milyen diszkriminatív blog ez?

  7. @makimano: Elég régóta használod ezt a blogot, sztem már tudnod kellene hogy nem mindig jelenik meg rögtön és addig csak Te látod és azt odaírva hogy moderálás alatt, de utána ha nem írtál a fene tudja mit amit moderál a motor akkor minden ott lesz, csak légy türelemmel.

  8. @Gunar: Jó, hogy itt vagy, az tuti, hogy nem fogod zsebre rakni azt neked garantálom 😀 😀 😀

  9. @makimano: Látod én türelemmel vagyok irányodban is. 🙂 Elolvasom majd és max ha olyan mint amit néha szoktál meggondolatlanul írni továbbra is türelemmel leszek irányodban! 🙂

  10. @Gunar: Drága életem, az nem meggondolatlan. Az maga a kőkemény valóság 😀 😀 😀 Csak vannak, akiknek kínos, ha szembesítik őket a valósággal.

  11. @makimano: Akkor én most kínos helyzetbe hozlak azzal, ha leírom neked, hogy amit a beta3 után itt is leírtam hibát az óráról diktált imessage választ rendre sms-ben küldte el, azt íme máris javították és volt hibajegy is amit küldtem, persze nem hiszem hogy az enyém számított, de a lényeg a javítva szóban lakik! 😀

  12. @makimano: “Drága életem” ez igazán kedves amennyiben nőnemű vagy, ám ha nem akkor kérdéseket ébreszt bennem az identitásod kapcsán és így engedd meg nekem, félszáz feletti éveimmel, hogy ezt megjegyezzem. 😀

  13. @Gunar: így reklámozza magát az alma:
    “…az iOS 11 pedig még magasabbra teszi a lécet. Az új rendszerrel az iPhone még jobbá válik…”
    “Az iOS 11-gyel az iPhone és az iPad minden eddiginél intelligensebb, hatékonyabb és közvetlenebb társad lesz a mindennapokban.”
    Csak éppen tele van hibákkal és hol ez nem működik benne, hol az.
    Jó magasra tették azt a lécet, csak már attól a rengeteg bétától nem látni a végét. Sem.

  14. @Gunar: Bocsi, kimaradt:
    Steve Jobs: “Mert nem tökéletesek”
    Ugye így gondoltad…
    Mindjárt sejtettem… 😀 😀 😀

  15. @makimano: A reklámokban a konkurencia is olyanokat állít rendre amiknek a fele sem igaz és azt se felejtsük el, hogy ezekben legalább az ami benne van működik is és nem lehet olyan 1xű eszközökkel kicselezni mint pl a samu újdonságait.
    De pont erre gondoltam ma, amikor olvasgattam vhol, hogy a kijelző alá épített ujjlenyomatolvasót kap a samuS9 talán, ha addigra sikerül nekik és eszembe jutott az apple féle olvasó pont abban kiemelkedő, hogy érzékeli ha jól tudom azt, vmi bioelektromos (most lehet keverem vmi másik ilyennel, akkor sorry) bőrbe áramló jelekkel is az ujjat, vagy vmi hasonló okosság, na lehet az üveglap alatti ezt nem tudná, mivel ott nincsen a fém gyűrű ami ezt csinálja, hát gondoltam tán ezért is hagyták el inkább és nyúltak máshoz.

  16. @makimano: Hát nem ájulok el tőle, csak jobbnak tartom mint amit a másiknál kapok, ez olyan a két rosszból a kevésbét választom esete.
    Az észt meg én legalább a van miből osztom, nem úgy mint azt sokan mások teszik itt a blogon, akinek nem inge ne vegye magára! (na ebben nem lesz túljelentkezés az tuti! 😀 )
    Amit meg Te és még sokan nem értetek meg, az az amit tegnap is leírtam máshol, hogy kérdem én mit tennétek abban az esetben ha csináltok egy szoftvert ami pl az IOS11 és az eladott x millió egyforma vason csak kb x ezer db-on fut hibákkal (segítek az az 1ezred része az egésznek) és javtod vmivel de azok legtöbbjén csak nem lesz jó? Hát ezért nerhéz nekik is az élet ott, mert ki kellene szolgálniuk azt az x ezer db-ot is jól hasító IOS-el és tök egyformák, azonos verzió van rajtuk és mégsem homogén a működésük. De megint csak leírom, hogy legalább próbálják, míg amott még ezt sem teszik, vagy tized (talán) annyi elánnal mint az apple.
    Amugy meg a 2 hónap-8 hét alatt több beta-t adtak ki mint amit említesz, csak tudom mert mind fent volt az SE-men és a párom 5S-én is, és nem kezdtünk el köpködni mint itt sokan, hiszen az 5S nem lett lassabb és az akkuidő is olyan jó legalább, ha nem jobb mint a 10.3.3 esetében volt. Ergo akkor mire balhézzak hogy rossz mikor nem az, legalább is nálunk nem! Ami rossz azt én is ide szoktam írni és nem fikázva mindent amit eddig elégedetten használta, hanem csak jelezve azt és lám mint írtam is, most 4 napon belül javították, bár ez lehet véletlen is, mert mást akartak javítani és ezt sikerült, de nekem akkor is jól működik a beta4-ben újra! Vágod? 😀

  17. Ja ugye ha türelmesek vagyunk, Te is, akkor nem kell olyan sokat várni s meg is jelenik a hsz.:D

  18. Drága Tezsvíreim, ne veszekedjetek.
    probáljatok meg értelmesen beszélgetni azt a vájogvető ifos mindenit.
    Igaz ami igaz egy jó és hatékony rendszer összerakhatna má ez a körte és jó lenne ha az esé se mindig esne.
    Peace…

  19. Én speciel meg mindig nem tudom bekapcsolni se a sirit se a diktalas funkciót i5s-en. Valóban kezd a kabaré felé elhuzni az Apple. Jah erről szintén lett bug report küldve.

  20. Valamint a feloldásnál beugráló értesítési sáv. Elég idegesítő

  21. @Nrbrtbgg: erről tudnál egy képernyő videót csinálni mert ezt írtak már többen is de én nem tapasztalom vagy nem tűnik fel.

  22. jadeye! Korábbi javaslatodra újból elküldtem nekik a hibajegyzéket 2017.nov.16-án. Megint visszaírták, hogy duplikált a 2016.dec.19-i, (1 éves) – mondom 1 éves – általam írt hibajelentéssel. Na ez volt az utolsó, hogy ezeknek én egy darab betűt leírtam. Ezek nem mormálisak. Na így tessék ezeknek hibajegyeket irogatni, konkrétan leszarják. Nem ők azok, akik nekem tettek szívességet. Hát irogassatok, aztán majd jól rájöttök… 😀
    Én már le is zártam az össze hibajegyet, hogy ne is foglalkozzanak vellük. Mert minek. Tegyen nekik jót tovább a húsvéti nyuszi. Meg aki megőrült. Konkrétam így… 😀 És tessék mondani, ettől a szoftveről kell elszállni? 😀 Ez már lassan vállalhatatlan. És nyilvánosban jól működik már a számológép? És feloldásnál a beugró értesítési sáv is? Meg a többi… 😀 😀 😀 Egy vicc, amit ezek művelnek 😀 😀 😀 Még az a mázli, hogy szélesszájjal ünnepeltetik magukat. De mit is? Na erről van szó.

  23. Nekem semmi bajom a rendszerrel de biztos nálam van a hiba ahogy olvasom a hozzászólásokat.

  24. Makimano: mit ertesz feloldasnal beugro ertesitesi savon?

  25. Nekem itt iPhone 5s-en a kijelzőfelvétel nem működik. (Nem mindha használnám 😀 )

  26. @makimano: Akkor most én írom neked, EMBER! EZ MI?
    ” Nem ők azok, akik nekem tettek szívességet. Hát irogassatok, aztán majd jól rájöttök… ????
    Én már le is zártam az össze hibajegyet, hogy ne is foglalkozzanak vellük. Mert minek. Tegyen nekik jót tovább a húsvéti nyuszi.”
    Komolyan azt gondolod, hogy szivességet teszel nekik? Rossz az értelmezés, mert a hibajegyek, észrevételek, stb amiket kapnak a felhasználóktól igaz segítség lehet a a javításokhoz, de saját magunknak teszünk vele jót ha azok alapján ez sikerül is, ergo nem szívességről van szó semelyik irányban sem, hanem adok-kapokról amiben lehet az esetedben nem akaródzik összejönni, de fentebb leírtam egy kérdést ennek kapcsán, hogy a helyükben adott esetben hogyan tennél/tennének a hibákkal olyan arányokban találkozó fejlesztők helyében, csak eddig ezt három v négy alkalommal írtam le itt a blogon, de sehol nem akart rá senki vmi értelmeset írni, hogy mégis mit kellene szerinte csinálni hogy a szitu megoldódjon, de itt van újra:
    ” kérdem én mit tennétek abban az esetben ha csináltok egy szoftvert ami pl az IOS11 és az eladott x millió egyforma vason csak kb x ezer db-on fut hibákkal (segítek az az 1ezred része az egésznek) és javítod vmivel de azok legtöbbjén csak nem lesz jó? Hát ezért nehéz nekik is az élet ott, mert ki kellene szolgálniuk azt az x ezer db-ot is jól hasító IOS-el és tök egyformák, azonos verzió van rajtuk és mégsem homogén a működésük. De megint csak leírom, hogy legalább próbálják, míg amott még ezt sem teszik, vagy tized (talán) annyi elánnal mint az apple.” ???

  27. @FightMan01: Akkor miből vetted észre? 🙂

  28. @Gunar: Ja a hiba javításra kicsit még, gondolom ők is próbálják reprodukálni a hibákat amiket kapnak, mert talán úgy 1xűbb, de hogyan ha vannak (tippelek) 1000-n és ugye fentebb írtam (szintén tipp volt) 1db-nál fog a statisztika szerint ez jelentkezni, de végigmennek mindegyik vason, csak hát nem dolgozik mindenki minden nap, mert pl pont a szabiját tölti mert sok hibát javított a hónapban és megérdemelte 🙂
    s pont az övén jelentkezne az 1 ezreléken jelentkező hiba, ergo nincsen amin előjön és ők is csak tippelnek, hogy hogyan javítható az amit nem látnak valójában, csak olvasnak róla.
    (Ez a stílus itthon divatos, mikor kap a kivitelező olyan tervet a kezébe amit olyan tervezett meg jó sok pénzért, aki sosem járt ott és úgy igazította a helyi feltételekhez, látatlanban. Ezt speciel ismerem, mint kivitelező a múltból, nem igazán előremutató. )

  29. Nevetséges milyen gyerekes és nevetséges dolgok mennek néha itt a kommentekben. Egy-két embernek gondolkoznia kéne, mielőtt elkezd írni valamit. 🙂

  30. Semmilyen terméket nem adunk ki hibásan, vagy félkészen! Az Apple ezt megtette, holott ez sosem volt jellemző erre a cégre! Jogosan háborognak a felhasználok! Képzeld veszel egy autót és csak jobbra tudsz vele kanyarodni! Nem anyázol és boldogan jársz vele, vagy azonnal visszaviszed. Ha valaki kiad több száz ezer forintot valamiért, az elvárja, hogy működkön.

  31. @Balogh Ádám: a 11.2 béta, még nem adta ki az Apple. a szoftverfejlesztés nem így működik, egyszerűen annyi különböző felhasználói szokás és környezet van, hogy azt “laboratóriumi, steril” környezetben való teszteléssel nem lehet modellezni. erre volna anyilvános béta, amikor a felhasználók vállalják, hogy az általuk tapasztalt hibákat jelzik az Apple-nek – csakhogy a többségük soha nem jelez semmit, mondván, nem az ő feladata, miközben pont ezt vállalta a bétával. így meg sok olyan hiba kiküszöbölése csúszik, amin már régen túllennénk, ha kivétel nélkül mindenki, aki ilyenkor leírja, hogy az iOS ezért meg azért hibás, az összes, általa tapasztalt hibát jelezte volna az Apple felé. elvárni bármit elvárhatsz, de a hibákat az elvárásaid nem fogják orvosolni. ha viszont “proaktívan”, és kíméletlenül mindent jelzel az Apple-nek, és rajtad kívül ezt teszi mindenki más is, akkor a legkisebb probléma is eredményezhet annyi visszajelzést, hogy kénytelenek legyenek magas prioritással kezelni.

  32. @Balogh Ádám: Miért mi nem műxik, vagy mi félkész a nem tudom milyen apple telódon/ban ?
    Végül is a samu, a huawei és társai csinálják jól, mert kapsz hozzá támogatást kb a gari idejére, majd hogy ne lehessen egy szoftverfrissítés után reklamálni nem támogatják tovább, s nincsen vita, nincsen gond, ők így ledobják ezt a vállukról.
    Azért az a hasonlat nem kicsit túlzó az autóval csak jobbra lehet kanyarodni, ezzel konkrétan azt állítod, hogy az új telódon ami jelenleg az i8, i8plus, X trió vmi komoly garanciális probléma adódott, de akkor be kell vinni és javítsák vagy CS!

  33. @Jadeye: Ahogyan pl a watch-ra diktált imessage hiba is és 4 nap alatt túl is lettünk rajta, mert eléggé bosszantó, akár költséges és sokak által használt módban lévő hiba volt.

  34. A feloldásnál beugráló értesítési sávról mindjárt csinálok videót

  35. Vagyis nem mert ha lezarom a képernyőt megall a felvétel

  36. @Nrbrtbgg: Ha van Mac-ed akkor Quicktime segítségével tudsz készíteni képernyőfelvételt róla.

  37. @Nrbrtbgg: Arra kíváncsi lennék én is, mert így leírva lövésem nincsen miről is van nagyba szó! 🙂

  38. Na az a lényeg hogy ha fel van oldva a képernyő és fentről lehuzod akkor ott van az értesítések oldal.
    Na ha le van zárva a képernyő és feloldom akkor feloldásnál az az értesítési képernyő kb 1/4-ig leugrik utána meg vissza és úgy old fel de mindjárt megcsinálom róla a videót

  39. Ja vmi látszik hogy ugrik kb 0,1mp az egész, ha szőrszálat akarunk hasogatni akkor ez hiba s ha direkt keressük mibe lehet belekötni, de engem eddig sem és ezután sem fog zavarni ha nem javítják ki, mert annyira elenyésző a méret és idő, hogy mire zavarna már ott sincsen.
    Persze lehet vkit zavar, de az androidos userek sztem örülnének ha ennyi problémájuk lenne csak az új oreo frissítés után, mert a minap nézegettem a haver sony XZ pro-ján és hát voltak nem tetsző dolgok, amit biztosan nem fognak 2 hónapon belül még csak megpróbálni sem orvosolni sajna. Igaz ez nem boldogítja azt akit ez iphone-on zavar, hiszen nem droidot használ vmiért, hanem szeretne hibamentes iphone-t.

  40. @Nrbrtbgg: Amugy ez kb olyan mint amikor bejött a wifi ki-be kapcsolódása alvás alatt és a feloldáskor, ami mindig úgy volt addig is, csak azután hogy vkik leírták, mindenki azt kezdte figyelni és húúú rögtön mekkora probléma kerekedett belöle, pedig addig nem tudták, az direkt úgy műxik, sőt hónapokig tartott mire elhitték, hogy a régebbi IOS-k is ezt csinálták okkal.

  41. Ez nem volt benne a 10-be az tuti. És nem szőrszál hasogatás hanem szerintem egy igenis idegesítő dolog. Engem legalábbis kurv@ra felidegesít

  42. @Nrbrtbgg: “Ez a videó nem érhető el.”

  43. @Gunar: Mi nem működik? Időjárás widget, bejövő üzeneteknél a lezárt kijelzőn nincs értesítés sem hanggal sem vizuálisan(be van kapcsolva minden mielőtt valaki megkérdezné)Az elküldött üzeneteknél nem látom, hogy mit küldtem, csak ha alkalmazás bezár, majd kilép és újra vissza. Random mikor előveszem a telót, Landscape módban van a kijelző lezárt állapotban és 5-10 szeri nyomkodásra tér magához.Classic számológép bug. iOS11 óta vannak ezek a hibák.Nem béta software-en, mivel sosem bétázok. Most 10.3.3 visszament és minden hibátlan a Iphone 6s, iPhone 8-ra meg ugy nem lehet. Nagyjából ennyi. Üdvözlet

  44. Amiota létezik iOS11, ez azóta ilyen. 😀 Először ez volt ikonanimáció helyett, mostmár ikonanimációval együtt alapból így nyílik, ez nem bug. 🙂

  45. @Balogh Ádám: Ezek vannak a 8-on is? Amugy meg ennyi hibával biztosan idegörlő a használat de ezek alapján nem ok nélkül tudsz még visszamenni a régi IOS-re, mert tudják hogy ott vmi tré, de ilyeneket még korai beta-kon sem tapasztaltam az SE-n sem és az 5S-n sem.
    Szóval itt megint csak az jön amit szoktam írni, hogy nem alapjában rossz az IOS11.x.x hanem csak bizonyos vasakon többnyire és ezek szerint a 6S-n leginkább. S megint csak azt kell mondjam, hogy ugyanezt ha droidon kapnád szintén visszatennéd az előző OS-t és lehet sosem javítaná a gyártó, hanem kísérletezhetnél főzött romokkal az xda-ról. Ezek legalább próbálják és igaz kicsit vergődnek vele, de láthatóan dolgoznak rajta.
    Nem védeni akarom őket, csak hát ugye az nem ejt hibát aki nem csinál semmit, mint pl akit másik cikk alatt említettem, támasztja az ásót a meló helyett az út szélén.
    @Nrbrtbgg: Igen nagy kijelzőn kicsit rosszabb látvány mint az SE-n

  46. Hat ha vissza lehetne tenni már rég visszaraktam volna a 10-et. Köszönöm a válaszokat

  47. @Nrbrtbgg: Elvileg még vissza rakható a 10.3.3.

  48. @farkas63: továbbra is csak a 6s esetén.

  49. Nekem még 5s van ????

  50. Én 6s-re sem tudom visszarakni! 3194-es hibával kidob! 3 gépen próbáltam, ugyan az! Nincs már ötletem! Marad a 11 és várom a hibajavításokat!
    Egyébként a nulláról telepítve a 11 valamivel gördülékenyebb!

  51. Sziasztok én új felhasználó vagyok itt iPhone felhasználásban már 2000 tizen egytől (igen diktálok ) Azt tudtátok hogy ebben a bétában már titkosítva vannak az iMessage üzenetek?

  52. Azt tudtátok hogy ebben a bétában már titkosítva vannak az iMessage üzenetek?

  53. @ifjAti: pontosan mire gondolsz? mert az iMessage (és a FaceTime) már a megjelenése óta end-to-end titkosított.

  54. iMessage küldésnél nem telefonszámot ad meg hanem az iCloud címet

  55. Csak azért mert a beállításokban nem jelenik meg a telefonszámom

  56. A szifon app kezdő képenyőjének betöltési sebességén tudtok állítani? Iszonyú lassú

  57. @Nrbrtbgg: Hello. Ez a “hiba” amit leírtál és videót is töltöttél fel az szerintem egyáltalán nem is az. Egyszerüen egy feloldási animáció. A lezárt képernyö szépen eltünnik felfelé. Mivel a zárolt képernyö és az értesitési képernyö ugyanaz.


Add a Comment