fbpx Skip to content

A jogszabályi változásoknak köszönhetően a Telekomnál már gyárilag függetlenül vásárolhatjuk meg az iPhone 8, 8 Plus valamint iPhone X készülékeket, és ezzel egy időben már függetleníthetjük a régebbi készülékeinket is.

Telekom ingyen függetlenítés iPhone-ra és iPadre

A Telekomnál egyszerűen saját magunk elindíthatjuk ezt a folyamatot, nincs szükség a szerződésre, sem a készülék tulajdonos ottlétére. Csupán fel kell hívnunk a 1414-es telefonszámot, ahol az előfizetésünktől függően például a 3-as majd 6-os gombot megnyomva elindíthatjuk a procedúrát. Ez iPhone és iPad esetén a következőképpen működik – az iPadek egyébként alapból függetlenek, de valamiért a Telekom külön említi a weboldalán az iPadet is.

Telekom iPhone, iPad IMEI szám

iPhone és iPad esetén is írjuk le a készülék IMEI számát, amit a Beállítások / Általános / Infó alatt találunk meg. Itt görgessünk le, majd az IMEI számot írjuk fel. Ezután a már említett 1414-es számon az előfizetésünktől függően például először a 3-as menüpontba, majd pedig a 6-osba lépjünk be és kövessük az utasításokat, ami a következő képpen hangzik:

Fontos kiemelni azt is, hogy ez hűségidőtől függetlenül működik, tehát, ha van még kötöttségünk a Telekom felé, akkor is függetleníthetjük a készüléket:

Amennyiben végeztük a számok beütésével, elkérik a telefonszámunkat is, amire majd megérkezik az SMS hogy már független a készülék. Ez több napot is igénybe vehet, azonban, ha megérkezett az SMS még van dolgunk.

Apple készülékek esetén nem kapunk semmiféle kódot az üzenetben.

Szoftvertől függően a következőket tehetjük. Ha újabb készülékről van szó, újabb szoftverrel, akkor elég csak bedugni egy eddig nem támogatott szolgáltatós SIM-kártyát és újra aktiválni az iPhone-t. Az adataink természetesen nem vesznek el! Amennyiben régebbi készülékünk van régebbi szoftverrel, akkor szükség lehet egy restore-ra is, nem elég csak újra aktiválni.

Részletesebb információkért érdemes elolvasni a Telekom aloldalát ezzel kapcsolatban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

83 Comments

  1. iPad is? Nem arról volt szó, hogy az iPadek világszerte függetlenek, akkor is, ha szolgáltatótól veszi az ember?

  2. “Az iOS operációs rendszerű Telekomos iPhone-ok és iPad-ek esetén az alábbiakat kell tenned.” A Telekom oldalán ez van leírva, mi is úgy tudjuk, hogy függetlenek, de a Telekom biztos jobban tudja.

  3. 1) elég zavaró, h nem a lakosságis (9) menüpontba kell belépni, hanem a vállalatisba (3), utána pedig nem a 6, hanem a 4 a hálózatfüggetlenítés, nekem legalábbis a kedves (gép)hölgy azt mondta és ott is tudtam megoldani… just sayin’ 😀

  4. Ez jó is lenne de, hívom a 1414-et ott nem tudok 3-ast nyomni mert akar 9-est vagy 2-est az egyik az üzleti a másik a lakossági. Így egészen máshová jutok.

  5. @PetDrag: Na akkor ezt hogyan csináltad, mert a 1414-en a 2-es az üzleti onnan pedig ha 4-est nyomok akkor sem jutok oda mert az más. Szóval sehol nincsen amit írtál pedig üzletiben vagyok

  6. Köszönöm az infót! Én már meg is csináltam a T-s procedúrát és várom az SMS-t…

  7. Van egy iphone 6 amit szeretnék eladni most, 2 éve használtan vettem és T függő. Megpróbáltam ezen keresztül de kaptam egy sms-t hogy nem találják az IMEI számot, tegnap bent voltam és nem találják, be mentem az Icenterbe ott látják a telefont de nem tudnak csinálni semmit. Beszélgettünk és eszembe jutott hogy mikor vettem akkor a srác monda hogy az előző telefonját cserélték mert proci hibás volt, és amit eladott azt meg nem látja a T, mit lehet ilyenkor csinálni??

  8. @PetDrag, @Gunar: úgy tűnik, előfizetéstől is függhet, hogy milyen menüpontba kell belépni, érdemes akkor követni az automata utasításait.

    @Achmed51: a készülék cseréjéről kellett kapjon valami papírt, illetve annak az Apple rendszerében is látszódnia kellene. azzal kellene bemenni a Telekomhoz.

  9. Kilehet azt kérni valahonnan? Egy adás vételi szerződésem van csak, a srácnak a száma már sajnos nincs meg!
    Nagyon köszönöm a gyors választ.

  10. @Gunar: Közben sikerült csak kicsit össze-vissza volt a leírás.
    Üzletiben 1435 utána a 3-as azután a 4-es menü utána nem kell végighallgatni ha nem akarod csak nyomni a # -gomb jöhet az IMEI szám 15 jegye utána 1-es ha jól mondta vissza, majd a 06 nélküli telefonszám és ha egyezik akkor megint az 1-es és kész is. Várhatjuk az sms-t

  11. @Achmed51: szerintem nem kell az eredeti száma add meg a sajátodat ami most van, mert csak azt kéri hová küldheti az sms-t és ugye ezt oda kell ami éppen a vasban van.

  12. @Gunar:
    Nem sajnos amit Jadeye írt az van, ami a vason van IMEI szám azt nem találja a T a rendszerbe. 🙁

  13. nektek is recseg a hang?!
    ????????????

  14. @Achmed51: bocs figyelmetlen voltam és csak a második hsz-odat olvastam. Ez így eléggé gázos lesz, de nem lehet hogy már pont kiesel a rendelet alól? Mert vmi olyan is van (persze lehet rosszul tudom) ha x idővel a rendelet előtt járt le a hűség akkor arra nem vonatkozik. Mintha vmi ilyenről is lett volna szó mikor először ez hírekbe került. De remélem tévedek.

  15. @rihekopo79: Melyikre gondolsz? Az automatára? Mert akkor nem.

  16. @Achmed51: Sztem vmelyik szervízükbe menj ha még nem voltál és ott kérdezz erre rá, ha tudsz pontos dátumot akkor talán konnyebb.
    Vagy ha vmelyik forumon vetted és emléxel a névre akkor keress rá hátha hirdet mást.

  17. Kicsit off. Az angol vodafone hogyan függetleniti a készüléket? Tud valaki segiteni?

  18. Sziasztok, ha péntek este lett indítva a kérelem függetlenítés ügyben, akkor előfordulhat, hogy hétvégén megjön az SMS?
    Köszönöm✌????

  19. Sziasztok!
    1 hete kezdődött a Telekom-nál, azóta 5 iPhone-t függetlenítettem: tapasztalataim alapján nincs időbeli korlát, a több mint 6 éve vásárolt iPhone 4 is simán függetleníthető. 24 órán belül küldik az SMS-t, de CSAK munkanapokon, tehát a péntek délután elküldöttre csak hétfőn du. jöhet meg a válasz. A múlt héten és is így jártam 2 készülékkel, azokra csak kedden érkezett meg. Volt egy régi Nokia is a sorban, arra viszont csak 4 nap után érkezett meg a feloldókód.
    A jelenleg hűséggel rendelkező 6s is függetlenné vált.
    A 1414-en az előfizetésedtől függ, hogy melyik menüpontban találod meg a függetlenítést (6 vagy 3). Az egyik Dominónál a másik flottás telefonnál volt.
    Óriási pirospont ezért a Telekom-nak, mert a többi szolgáltató csak személyesen, előfizetőtől hajlandó elfogadni a készülékeket…

  20. @iPalmay Köszönöm az infót ????????

  21. @Gunar: igen, ezt írtam én is, h a vállalatiban a 3-as után 4-est kellett nyomni – nekem ez azért volt meglepő, mert úgy tudtam lakossági előfizető vagyok, de mivel céges “csomagom” van ez ezek szerint itt vállalatinak számít 😀

  22. @PetDrag: Jó csak félreérthető volt, legalább is számomra, mivel ugye a 1414-ről előbb 2-est nyomsz és utána a többit, de akkor 1xűbb ha rögtön oda 1435 és ahogy leírtam tovább.
    Azért kíváncsian várok, mert pont pár napja hívtam az ügyfél szolgálatot és ott akkor félretájékoztatott a csaj, mert azt mondta, csak ha lejár a hűség akkor lehet. Szerencséje hogy nincsen kedvem kicseszni vele, meg lusta vagyok ügyet csinálni ebből, de a haverom az többször is ingyen telefonált hónapokig ilyen miatt, mert ez a dolog a megtévesztés kategóriába sorolható.

  23. @Mucako: De igen, én pl. semmit nem csináltam az iPad mini 3-al, csak beleraktam egy vodás kártyát, hogy bebizonyosodjak felőle, hogy tényleg független és lám az. 🙂

  24. Köszi a tippet!

    Üzleti csomagnál nekem 1435 majd 4-es menü volt a nyerő!

  25. @Mucako: Régebbieken még volt lock, talán az Air óta nincs.

    @Jadeye: A Telekom ezzel valószínűleg nem tud mit csinálni, olyan telefonhoz ami nem a részükre lett értékesítve aligha rendelkeznek jogosultsággal. @Achmed51 próbáld ki idegen kártyával, jó eséllyel, amikor cserélték neki, akkor függetlent kapott, mert nem a Telekomnál cserélte.

  26. @ef-dani: szerinted a magyar Telekom-függő készülék nem a Telekom részére lett értékesítve?

    ha egy függő készüléket az Apple kicserél, mindenben az eredetivel egyezőt kapsz, ami igaz a függőségére is.

  27. @Jadeye: Bármi előfordulhat ezeknél. Igaz nekem tablettel volt olyanom hogy pl vodánál vettem anno samu tab2-t és az függő volt, a haveré telekomos az is és amit most árulok telekomnál vett de még a nyáron (jul) azt hittem függö míg bele nem tettem egy voda kártyát és simán ment vele a telefonálás is, bár ez egy 10″-os tabon megkérdőjelezhető, hogy minek a telefonálás bele, de van és júliusban már függetlenül adták hűségre ráadásul.

  28. Ja ha vki megtud hasonló lehetőséget a vodánál, akkor kérem azonnal jelezze, mert van egy voda függő 5S is a családban.

  29. @Jadeye: Ez nem így van. Ha nem a Telekomnál lett garanciában cserélve (ami biztos, ellenkező esetben megtörtént volna az IMEI csere a rendszerben és tudnának róla), akkor a cseredarab “tulajdonosa” nem a Magyar Telekom. Az pedig nem ritka (sőt, a fordított eset a ritka), hogy nincs SL ezeken a készülékeken.

  30. anno nekem is cserélték az i4s-et, kíváncsi leszek sikerül e. lehet kidobtam a papírjait a cserének.

  31. @Jadeye: valóban ugyan úgy nem független telefont kaptam.

  32. @Sziszi: Köszi, és köszi a tippet! 🙂

  33. @ef-dani: a Telekom elég régóta eleve az AASP-khez küldi az iPhone-os ügyfeleket. az Apple pedig azt írja a cseréről, hogy mindenben a korábbi készülékkel megegyezőt kapsz, legyen szó típusról, kapacitásról, színről, és függőségi állapotról. ha tehát nem a Telekom cserélte ki, hanem az Apple, akkor ahogyan írtam, a készülék cseréjéről kellett kapjon valami papírt, illetve annak az Apple rendszerében is látszódnia kellene!

  34. Én is gariban cseréltettem annak idején Telekomos i6s-t, de iStyleban. Tegnap regisztráltam az általatok említett módon a függetlenítési igényemet telefonon a Telekomnál. Gondolom hétfőtől várható megoldás… Megírom a tapasztalatokat…

  35. Esetleg azt nem lehet tudni, hogy a Vodafone-nál, hogy működik a dolog?

  36. @twingo16v: elvileg személyesen kell, de hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezd meg, az a biztos.

  37. @twingo16v: el kell szomorítsalak mert a vodánál jelenleg be kell fáradni a tulajdonossal és neki kell kérni a függetlenítést. Nekem is van egy 5s vodás de kell hozzá a tulaj is hogy független legyen. Nem régen kérdeztem az ügyfélszolgálatot, de igaz az még 24.- e előtt volt lehet van változás azóta. Holnap lehet fel is hívom én is őket. 🙂

  38. @MattLeBlack I7: Nekem is ezt mondták.
    Nekem van adás-vételi szerződésem a telóhoz, + a régi garjegy, és a korábbi garanciális cseréről is megvan a szerviz munkalap. Így azt mondta az ügyfél szolgálatos, hogy be kell menni személyesen, meg kell próbálni, hátha megcsinálják ingyen, de valószínű az is, hogy fizetni kell érte 10 000Ft-ot. Hajrá Vodafone!
    Mondtam neki, hogy a Telekom-nál, hogy megy a dolog, arra azt mondta, hogy náluk is tervben van az ilyen, de nem tudják mikorra lesz belőle valami.
    Szerintem soha, mert az adategyeztetéses oldaluk sem készült el időre.
    Szóval megpróbálok bemenni az adás-vételivel, meg a többi papírral, ha megcsinálják ingyen, akkor ok, ha nem, akkor sz@rjanak sünt!

  39. @teimgo16v: 😀 az adásvételis ügyre én is kérdeztem de nekem az a válsz jött hogy az kevés. Kell az illető aki a nevére megvette a készüléket. Kérdem én minek amikor lejárt a hűségidő akkor nem mindegy ki kéri a függetlenítést???? Imei szám alpján mindent látnak!! A telekom most jól csinálta le a kalappal bár ők a legdrágábbak árban, de most jót léptek!!! Kiváncsian várom a fejleményeket….

  40. @Jadeye: Ezt nem tudom honnan veszed, hogy hozzájuk küldik, de ez nagyon nem így van. A csere GSX-ben biztosan látszódik, a Telekom rendszerében viszont nem, jelen esetben ez az érdekes. A kettő biztos nincs szinkronban. Az pedig tapasztalat, hogy a külsős cseredarabok nagyon ritkán kapnak lockot.

  41. @ef-dani: nézd már meg, mit írtam! pontosan ezt, hogy ha az Apple cserélte, náluk van nyoma a rendszerben, ha viszont nem az Apple cserélte, akkor meg a T, aminek meg akkor a T rendszerében van nyoma! nem írtam olyat, hogy az Apple által cserélt készüléknek a T-nél is lenne nyoma.

    az Apple által cserélt készülék mindenben egyezik azzal, amit kicseréltek, ezt mondja róla az Apple. ha nem egyezne, akkor az @Achmed51 által említett készülék sem lenne függő, de mégis az.

  42. @Achmed51: nekem is hasonló problémám volt, szinten mástól vettem, szinten csere készülék volt, az adásvételin az eredeti (dobozon) levő számok voltak, plusz a számlán is. Bevittem minden papírt és azt okoskodták ki, hogy biztosító által lett cserélve, ezért nincs bent az IMEI számom, így kommentbe ezt megírtak és láss csodát 30 perc múlva hívott az ügyintéző, h kész is, aznap este váltottam is Telenor Hello Datara. Minden tökéletesen működik azóta. Sok sikert.

  43. @twingo16v:

    Én bementem személyesen szombaton. Szarakodott vele két csaj vagy egy órát.
    Végül kaptam egy papírt, hogy ők megtették a dolgukat, majd fog jönni egy mail az Apple-től, hogy mit kell csinálni pontosan (másik kártya be aktiválni vele újra…de nem esküdtek meg rá, hogy ennyivel kész is lenne)
    És azt mondták, hogy akár 10-14 nap is lehet 🙁
    Remélem tényleg tök hülyék voltak hozzá ahogy az látszott és tévedtek 1-2 dolgot illetően, nem lesz ilyen macerás.

  44. @prjk07:
    Szia,
    De te a régi telefonnak amit cseréltek annak az IMEI számát adtad meg? Nekem a régi nincs meg csak az új telefonnak az IMEI száma és azt nem találják a gépbe és ha nem találja akkor nem tudja függetleníteni mert nem tudja mit kell. Hogy érted hogy kommentbe megírták és hogy hívtak! Nagyon köszönöm

  45. @Fasirt: Kapni fogsz egy sms-t hogy nem találják az imei számodat (logikus az apple nem küldi el a t-nek h cserélték a telód), mivel az apple kicserélte a készüléked és változott ezáltal az imei szám. Remélem a cseréről szóló papírt nem dobtad ki mert be kell vinni megmutatni a t-nél ellenkező esetben nem csinálják meg. Hogy honnan tudom? Mert én is így jártam a 6s-el.

  46. Valoban jott az sms, hogy nem talaljak. En az istylenal csereltettem igy oket hivtam… A javitasi jegyzokonyvet fogjak ujra elkuldeni nekem de mar IMEI szam is szerepel majd benne, mert az eredetiben csak sorozatszam volt. Ezt tovabbitom a Telekom fele. Ok regisztraljak, majd es onnatol elorol lehet kezdeni a fuggetlenitesi folyamatot…

  47. Na már független is a telóm, szombaton 14:00 óta és most 15:00 körül jött az sms hogy tegyem amit írnak erre az oldalon, azaz toljak bele másik SIM-et és volt egy lejárt vodás azzal aktiváltam és lőn aktív. Mindig mondtam én hogy ez azért minőségi szolgáltató hiába mondják sokan hogy drága, (6Ft brutto/perc- mp alapon számláz, a havidíjban benne van 300perc, céges, kék csoporton belül vagyunk)

  48. @Gunar:

    Na most akkor kitől és mit kell várni? A szolgáltatótól egy SMS-t vagy az Apple-től egy mail-t?
    (mondjuk én vodás vagyok)

  49. Tegnap előtt probáltam függetleni, de kaptam egy sms-hogy ez az IMEI szám nincs a telekom rendszerében. Telefonáltam az Icenterbe, mert az aksi visszahívás programban cserélték a készülékem, mivel a szervízes lány el…szta a home gombot a csere közben.
    Ott azt az információt kaptam, hogy a régi készülékem IMEI számát adjam meg és úgy menni fog. Szerencse, hogy megvolt a régi doboz és a számla. Kíváncsi vagyok, hogy így sikerrel járok vagy újabb telefonálás lesz belőle.

  50. @firka: ha kicserélték a készülékedet, és így az új készüléknek más az IMEI-száma, akkor hiába adod meg a régi IMEI-számát, az új attól nem lesz független.

    ––> mint az lentebb kiderült, ez így mégsem igaz, mert az Apple rendszere képes felismerni, hogy az új IMEI egy kicserélt készüléké, így akkor az új készülék az eredetitől eltérő IMEI-számmal mégis független lesz.

  51. A vodafone egy vicc!
    Mivel nem én vettem ( van adásvételim, régi garjegyem, és 1x cseréltettem garban) azt mondják nem az én nevemen van, és így csak 10 000Ft-ért nyitják ki!
    Kérdeztem, hogy miért van egy telefon imei szám összekötve egy névvel, mikor ez egy használati tárgy, és ha lejárt a hűség nem mindegy kinek a nevén van.
    Mondtam, hogy nézze meg, hogy az elmúlt 3 évben az imei milyen sim kártya számmal volt bejelentkezve a rendszerbe, és látni fogja, hogy az enyém a teló.
    Nem jutottunk dűlőre, ezért panasz tettem!

  52. Lehet, nem fog segiteni a problémán, de elondok egy személyes tapasztalatot.
    Én svájcba szolgáltatónál vettem iphone-t és mikor bementem az Apple Storeba, hogy vegyek apple care+-t a telefont nem találták a rendszerben, vagyis az állt ott, hogy külfödön vásárolt. Mivel a szolgáltató, csehböl kapta a készüléket. Aztán az Apple Supportot felhívva lett a telefon „regisztrálva“ svájcban. Azért gondolom, hogy ilyesmi lehet, mert a cserekészülékek egytöl-egyig írországból jönnek, és lehet nálad is valahol ott lehet a hiba, hogy nem szerepel a rendszerben. De csak egy ötlet.

  53. A vodafone egy vicc!
    Kérdeztem, hogy miért van egy telefon imei szám összekötve egy névvel, mikor ez egy használati tárgy, és ha lejárt a hűség nem mindegy kinek a nevén van.
    Mondtam, hogy nézze meg, hogy az elmúlt 3 évben az imei milyen sim kártya számmal volt bejelentkezve a rendszerbe, és látni fogja, hogy az enyém a teló.
    Nem jutottunk dűlőre, ezért panasz tettem!

  54. Szerintem sem. De mivel igen határozottan állította az ügyfélszolgálatosuk, gondoltam, egy próbát megér. Ha van fejlemény, megírom.

  55. Vodásoknak!

    Nekem végül email jött, beraktam egy telenoros kártyát és egyből kérte a telefon, hogy aktiválnom kell.
    Végigment a folyamat 1 perc alatt, (Apple ID-t kellett újra megadnom).
    Csak most is azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás, gondolom azért mert lejárt vagy letiltott a sim, vagy 3 éve a fiókban hevert…

  56. @igerywhite: Nekem most sms jött de abban csak azt írták hogy menjek a telekom oldalára a linkre ami az sms-ben volt és ott csináljam amit írnak, ott pedig az volt tegyek bele másik szolg. SIM-jét és azzal is aktiváljam amit meg is tettem és közben írta hogy zárolás feloldása,stb majd aktivált lett ergo ebben az apple keze is benne ven, mert ugye az ő szerverük aktiválja.

  57. @igerywhite: Én is olyannal aktiváltam, ezt csak arra tartottam meg, hogy ha vodás vas került a kezembe akkor tudjam használni, mert sim nélkül nem akar dolgozni egyik sem.

  58. Sziasztok, múlt hét pénteken küldtem el az sms-t az imeivel. (iPhone6s,biztosításban cserélt készülék) Felhívtam tegnap a Telekomot, hogy tudom, hogy 24-48óra és munkanap, de van egy olyan érzésem, hogy nincs regisztrálva a készülék imei száma. Mondjak h nyugdíjak meg, legyek türelemmel. Mondom nyugodt vagyok, csupán azt szerettem volna ha megnézik, hogy regisztrálva van e az imei szám. Mondjak h biztos biztos, legyek türelemmel. Nemsokára rá jön az sms, hogy készüléke imei száma nincs a rendszerben kérik, hogy ismételjem meg az elkezdését.
    F..zomat kmolyan már ???? Miért egyszerűbb lerázni valakit mint megnézni?
    A feleségem elküldte újra, bár nem értem, ha nincs a rendszerben akkor attól hogy ujra elküldöm, hogy lesz benne.
    Majd fel is hívta a T-t mire közölték, hogy nem kellett volna elküldeni, 2-3nap mire bekerülnek a rendszerbe ezek az imeik.
    Már semmit nem értek, úgy gondolom egyszerűen le lettünk rázva, zeró magyarázat ????
    Mit gondoltok hogy fog ez alakulni, kit lenne érdemes felkeresni / felhívni, kit kell le..opni, hogy segítsenek? ????

  59. @janiphone913: Szia!
    Szerintem az a legjobb, ha bemész egy T üzletbe a papírral, amit kaptál amikor a telót cserélték biztosításban, és ott regisztráltatod az imei-t, mejd a reg. után ott kéred a nyitást.
    Mert amit írtál, hogy újra leadtátok az imeit, mert nem volt benne a rendszerben, az ismét ilyen eredményre fog vezetni.

  60. janiphone913 Nekem szintén cserés készülékem volt. Icenter ügyfélszolgálatosa mondta, hogy a régi, csere előtti készülék IMEI számát kell megadnom. Nem akartam elhinni és Jadeye is azt mondta, hogy ez nem működhet. Jelentem, működik. 🙂 Ma probáltam ki és a telefonom független lett.

  61. @firka: hmm, hát ez fura, de ezt akkor jó tudni, az lehet mögötte, hogy az Apple rendszere képes így felismerni, hogy ez egy kicserélt készülék, és így noha más az IMEI, felteszi az új IMEI-t a független listára.

  62. @firka: Ez elég érdekes ha tényleg működik. Ezek szerint nem is mentél be regisztrálni az új EMEI számot?

  63. “Fontos kiemelni azt is, hogy ez hűségidőtől függetlenül működik, tehát, ha van még kötöttségünk a Telekom felé, akkor is függetleníthetjük a készüléket:”

    na ez nem igaz!

  64. @rihekopo79: hallgasd meg a második hangfelvételt, ezt is elmondja az automata.

  65. nekem sikerült a függetlenítés, pont úgy ahogyan itt le van írva. ez egy kicserélt i4s T-kom szervízben cserélték.

  66. @B.Bendeguz: és Dominó csomagban lett vásárolva.

  67. krell- Nem regisztráltattam külön sehol az új telefont. Gondolom, ezt megtette az istyle, amikor megkaptam a cserekészüléket.

  68. @Jadeye: most beszeltem vakakivel tnel, nem lehet, mondjuk logikus is…

  69. @rihekopo79: akkor szerinted miért mondja ezt be az automata? hallgasd meg.

  70. @rihekopo79:
    Az én telefonom (6s) Januar 04-ig hűséggel rendelkezik (Telekom) s mégis múlt kedd óta független: már egy Telenoros kártyával használom. A családban még 1 ugyanilyen van s az is független lett…

  71. Vodafone iPhone -osok. Bármelyik üzletben ahol van szerviz felvevő pont. Jelezni kell hogy szeretnéd függetleníteni. De csak ha lejárt róla a keszülékhüség. 10 percig molyolnak a gépen. Aztán 1 munka nap után küldenek emelik hogy most már független.
    Egy 6 és 6s-t kèretem így. Nem kellett iTunes-al sem szinkronizálni csak idegen SIM bele és kész. Ha esetleg érdekel valakit ????

  72. @vwlaci: Köszi a infókat, de az is egy vicc hogy csak “NAGY” vodafonos üzletben lehet kérni. A “kis” vodánál nem lehet! 😀 HAHAHAHAH 🙁

    @twingo16v : Enyet értek vekled! VICC a voda! Én ugyanezt kérdeztem meg tőlük, hogy miköze az imei-hez és a névhez egymásnak!???? Nem lehet csak ha lejárt a 2 év vagy ha bemegy a tuéaj aki vette a telót!
    EZ AVICCC 2017-ben! 🙁

  73. CSAK HOGY VÉGRE KÉPBEN LEGYENEK A HITETLENEK!!!
    25.-én este beszéltem az üzleti üfsz-tal és ott engem is arról tájékoztatott a hölgy, hogy csak a hűségidő lejárta után lehet függetleníteni, erre jött ez az infó itt 3 nap múlva és nem hívogattam újra senkit csak simán a 1435 -öt mert az üzletié az és ott eljutottam a függetlenítés menübe, majd felhúzott szemöldökkel (meglepetést jelző) hallgattam végig amit elmondott a géphang, hogy “hűség időtől függetlenül” lehet ezt megtenni. Ergo aki nem hiszi ne beszélgessen az üfszolgálatossal, mert nem tudják többnyire, sajnos, hanem csinálja amit fent többször is leírtak erről.

  74. @Gunar: ez egy dolog, de ott van a hangfelvétel a cikkben, meg lehet hallgatni.

  75. @Gunar: Ja a Telekomnál van és az enyém hétfő óta független, pedig van rá még bőven hűségidő kb 10hónap.

  76. @Jadeye: A legtöbb olvasni is lusta, ha olvas akkor meg nem érti mit! Sok esetben rendesen olyan mintha dislexiások lennének itt sokan, ezt már más cikkeknél is tapasztaltam és meg is jegyeztem.

  77. @Gunar: Az utolsó ilyen értetlenségi hullám az egy év utáni iphone csere alkalmából írt cikknél volt!

  78. @Jadeye: Most olvastam a bejegyzést és be is regisztráltam a régi IMEI számot… (iStyle cserélt Telekomos iPhone). Kíváncsi leszek az eredményre… Csak tudnám, hogy a Telekom ezt miért nem kommunikálja???

  79. Nekem is sikerült függetleníteni egy 6s-t és egy 5s-t. A 6s-n még van majd egy év hűség. Viszont az 5sre most kapok 30-as számról katyvasz sms-ket. Találkozott már valaki ilyennel? Miért van ez? Előre is köszi

  80. @Jadeye: köszönöm


Add a Comment